Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

QUOTE(vasarė @ 2007 03 24, 02:14)
Na, kai eini dometis del paskolos, tai visu pirma tau yra aktualios palankiausios salygos. Greiciausiai ta vadybininke, pamaciusi, kad nebuvo klausimo ir uzlankste TOKIA marza. Tas argumentas, kad kitur duoda mazesne marza normaliam bankui yra pakankamai svarbus, nes juk bankas uzsidribineja is palukanu. Prasymo mazesnei marzai rasyti nereikia. Susideresit zodziu, o sudereta marza bus irasyta i kreditavimo sutari.

aciu vasare, taip ir padarysim mirksiukas.gif matai, mes pries pasirenkant hansa banka, keleta kartu ten ejom, buvo kalbeta apie viska tame tarpe ir apie marza bei norima paskolos suma, tad nemaciau reikalo dar karta , pries pildant paraiska perklaust del marzos dydzio, nes jau buvo kalbeta apie tai. o va kaip isejo. na tikiuosi rytoj si reikala "sutvarkyt" smile.gif dekoju dar karta.parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
Prieš pora mėnesių pasiėmėm paskolą būstiui pirkit, labai ilgai skaičiavom ir konsultavomės, bet nusprendėm pasirinkti pastovias palūkanas, nes eina kalbos kad tarpbankinės palūkanų normos didės, vadinasi didės ir kintamos palūkanos. bet to mums ramiau, kai žimome tikslai kokią sumą kas mėnesi reikia sumokėti.
P.S. banke reikia labai derėtis dėl palūkanų ir pateikit visus įmanomus argumentus kodėl jos turi būti mažesnės, išbandėm - padeda
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 03 21, 23:37)
Kokiam čia banke? Šakės. Dar vietom ir 0,6 galima išsimušt. Nordejoj girdėjau. Tikrai tarkitės dėl mažesnių arba neimkit, nes taigi kils dar tos bazinės tai kokia norma gausis, kaip už vartojamąją? Nesutikit. Jei nenorės prarast klientų, nusileis. Argumentuokit, kad turit kitą baką, kur duoda 0,7 ar pan. Kad renkatės būtent juos dėl simpatijų, tačiau, jei nepakeis palūkanų, teks atsisveikint. Visi taip daro
Sėkmės thumbup.gif

Nezinau kaip dabar, bet kai mes pries gerus 2 metus emem paskola is Nordea, gavom 1,1 - buvo laaaabai gera marza. Tada po kokiu 6 menesiu man atrodo visi bankai "numete" marzu dydi. Nuejom i savo Nordea, parasem prasyma, kad musu netenkina tokios salygos ir gavom 0.6..
Taip kad derekites ir viskas bus ok. Ne tas, tai kitas bankas pasiulys geresnes salygas. As irgi perejau ir gavau pasiulymus is kokiu 4 banku, bet Hansa kazkaip pasiule prasciausias salygas, nors musu ir atlyginimai ten ir firma dirba su jais g.gif schmoll.gif
Ir aisku marza priklauso nuo imamos paskolos dydzio. Kuo daugiau pinigeliu skolinies, tuo daugiau galima nusideret, bent jau as taip nusprendziau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyte: 25 kovo 2007 - 22:57
as ka tik is banko, ejau deretis del mazesnes marzos (imam netoli 90 000, marza siule 1,2 ). na nelabai maloniai pasijutau po kai kuriu vadybininkes komentaru, bet man dzin, parasiau prasyma, kad persvarstytu ir jau gavau atsakyma- sutinka nuleisti iki 1,0, daugiau-niekaip. kaip manot, ar tokiai paskolos sumai normali marza?pradedu svarstyt ar nelaikas keist vadybininke.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2007 03 27, 13:10)
as ka tik is banko, ejau deretis del mazesnes marzos (imam netoli 90 000, marza siule 1,2 ). na nelabai maloniai pasijutau po kai kuriu  vadybininkes komentaru, bet man dzin, parasiau prasyma, kad persvarstytu ir jau gavau atsakyma- sutinka nuleisti iki 1,0, daugiau-niekaip. kaip manot, ar tokiai paskolos sumai normali marza?pradedu svarstyt ar nelaikas keist vadybininke.... g.gif

mes imam panašią sumą iš NORD LB, tai duoda 0,9maržą. Ir visaip bandžiau mažinti, bet sakė tokiai sumai ir litais schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Arba tik per centrą , per mažintis iš Vilniaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2007 03 27, 13:10)
as ka tik is banko, ejau deretis del mazesnes marzos (imam netoli 90 000, marza siule 1,2 ). na nelabai maloniai pasijutau po kai kuriu  vadybininkes komentaru, bet man dzin, parasiau prasyma, kad persvarstytu ir jau gavau atsakyma- sutinka nuleisti iki 1,0, daugiau-niekaip. kaip manot, ar tokiai paskolos sumai normali marza?pradedu svarstyt ar nelaikas keist vadybininke.... g.gif

nu va as tik ka is VB pasiule 0,75 marza ax.gif (paskola 160000 lt)
laukiu siandien ryt atsakymu is NORD ir Nordea 4u.gif
Atsakyti
Pasirasiau ir as siandien. Palukanas emiau fiksuotas 2 metams, tai galutinis procentas patapo 5. Na, prasides shou su statybom! Manau nesinervuokim, bankai visuomet istaikys uzdirbti is musu, ar skersai mes ziuresim ar isilgai. Svarbu kad svajones tureti savo namucius igyja apciuomama pavidala. O uz viska juk mokame...
Atsakyti
QUOTE(endi @ 2007 03 27, 14:10)

O kituose bankuose domejaisi, ka jums gali pasiulyt? Nors jusu imama paskola nera didele, bet pabandyti juk verta. Bent jau turetumet argumentu kalbant su ta savo vadybininke, jei pasiulytu geresnes salygas.
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 27, 15:37)
nu va as tik ka is VB pasiule 0,75 marza  ax.gif  (paskola 160000 lt)
laukiu siandien ryt atsakymu is NORD ir Nordea  4u.gif

bigsmile.gif geras... o as del 250000 maniau VB net nenores kalbetis blush2.gif
reiks ir mums i VB nueiti cool.gif nes hansoj sake jau geriausiu atveju 0,8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 03 28, 14:28)
bigsmile.gif geras... o as del 250000 maniau VB net nenores kalbetis blush2.gif
reiks ir mums i VB nueiti  cool.gif  nes hansoj sake jau geriausiu atveju 0,8 g.gif

tai va, NORD man dar galutinio atsakymo nepasake, bet sake bandys 0,8 patvirtinti, kai pasakiau kad VB jau 0,75 dave, tai jie sako kad tokia marza duoda tik nuo maziausiai puse milijono paskolos...
taigi NORD man jau atpuola ax.gif

skambino kaip ti ir Nordea..sako patvirtinom 0,8...sakau kad vb dave 0,75..taiis kart telefonu jau sutiko duoti taip kad kaip VB, gal naet dar paderins iki kokiu 0,73-0,74 plius kitu geresniu salygu pasiule ax.gif

taigis panasu kad brauksiu i Nordea bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 28, 14:32)
tai va, NORD man dar galutinio atsakymo nepasake, bet sake bandys 0,8 patvirtinti, kai pasakiau kad VB jau 0,75 dave, tai jie sako kad tokia marza duoda tik nuo maziausiai puse milijono paskolos...
taigi NORD man jau atpuola  ax.gif

skambino kaip ti ir Nordea..sako patvirtinom 0,8...sakau kad vb dave 0,75..taiis kart telefonu jau sutiko duoti taip kad kaip VB, gal naet dar paderins iki kokiu 0,73-0,74 plius kitu geresniu salygu pasiule  ax.gif

taigis panasu kad brauksiu i Nordea  bigsmile.gif

o VB 0,7 neduoda?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 03 28, 16:42)
o VB 0,7 neduoda?

nu nea schmoll.gif jiems suma per maza kad tokia duotu bigsmile.gif
Atsakyti