Dave paskola su 0,8 marza, nepamazino, kaip tikejaus, iki 0,75. Nepadejo ir kad gyvybe ruosiuos pas juos pasidrausti... Ir kredito kortele isiule issiimti... Procentai liko tie patys, nors vadybininke labai suoke, kad tik drauskites, issiiminekit korteles, ziuresim, dar pamazinsim, dar palankesnem salygom suteiksim... O dabar net aptarnavimo mokestis lieka tas pats. Tai va, bankas yra bankas, nors ir vadybininke tokia pusiau pazistama vaidino...
QUOTE(gintagu @ 2007 02 25, 22:44)
Dave paskola su 0,8 marza, nepamazino, kaip tikejaus, iki 0,75. Nepadejo ir kad gyvybe ruosiuos pas juos pasidrausti... Ir kredito kortele isiule issiimti... Procentai liko tie patys, nors vadybininke labai suoke, kad tik drauskites, issiiminekit korteles, ziuresim, dar pamazinsim, dar palankesnem salygom suteiksim... O dabar net aptarnavimo mokestis lieka tas pats. Tai va, bankas yra bankas, nors ir vadybininke tokia pusiau pazistama vaidino...
ar tik ne hansoj paskola emet

QUOTE(pagrandukasss @ 2007 02 27, 09:35)
mane ir prikalbino pensijini pasirasyti,tiesiog ibruko
zadedama nuolaidas,o finale marza liko 0,9
tai gerai,kad iskart ir su VB taremes.perbegom ten
palukanas uzfiksavom metam.kaip mum aiskino,kad jei fiksuotume 5m.,tai marza keistusi,o dabar liks visam laikui ta pati 0,65.aisku,kaip ir visi optimistai,tikimes paskola greiciau issimoketi 

Mes irgi hansoje. Mums net reikėjo surasti žmonių pensijai pasirašyti. Bet tai tik todėl, kad balti pinigėliai nelabai "traukė" bet kokią paskolą, tai per pažįstamus valdytoja sutvarkė viską. Nu aišku, paskola butui pas mus labai nedidelė, todėl viskas ir palūkanos ir pati paskola ir marža atrodo visai nedidelė, palyginus su kitais kiek moka.
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 02 27, 11:35)
mane ir prikalbino pensijini pasirasyti,tiesiog ibruko
zadedama nuolaidas,o finale marza liko 0,9
tai gerai,kad iskart ir su VB taremes.perbegom ten
palukanas uzfiksavom metam.kaip mum aiskino,kad jei fiksuotume 5m.,tai marza keistusi,o dabar liks visam laikui ta pati 0,65.aisku,kaip ir visi optimistai,tikimes paskola greiciau issimoketi 

VB taip pat siule 0,8. Likau prie Hansos. Pas juos ir mano pensijinis fondas...Ziuresiu, kaip su tom palukanom. Turbut reikes galvoti apie fiksuotas, kaip aiskeja is daugumos nuomoniu.
mes gavom VB 0,7 ir 5 metams fiksuota. Pralošim ar išlošim?
QUOTE(vasarė @ 2007 03 01, 23:27)
mes nefiksavom 5m.nes aiskino,kad tuo atveju marza keisis

Tik dabar pradėjau domėtis paskolom, todėl nelabai ką išmanau. Kiek suprantu palūkanas sudaro viliboras+marža. Sakykite ar visuose bankuose vilibor vienodas, nes temoje kalbama tik apie maržą. Ar nebus taip, kad bankas duoda mažesnę maržą, o viliboras didesnis
ir galutiniame rezultate palūkanos su mažesne marža gausis didesnės.

QUOTE(ostė @ 2007 03 07, 20:40)
Tik dabar pradėjau domėtis paskolom, todėl nelabai ką išmanau. Kiek suprantu palūkanas sudaro viliboras+marža. Sakykite ar visuose bankuose vilibor vienodas, nes temoje kalbama tik apie maržą. Ar nebus taip, kad bankas duoda mažesnę maržą, o viliboras didesnis
ir galutiniame rezultate palūkanos su mažesne marža gausis didesnės.

viliboras visur vienodas

QUOTE(vasarė @ 2007 03 01, 22:27)
Mes ketinam kreiptis į VB, tai įdomu, kiek su nefiksuotu siūlė?

Aš irgi galvoju rinktis fiksuotas, tikiuosi išlošti
, tik tiek, kad svarstau ar fiksuoti 5 ar 10m.
Bet nelabai suprantu jūs kalbate, kad marža bus vis tiek kintama, o man pasakė, kad fiksuojant palūkanas neišskiria maržos ir liboro, jau kai bus sakykim 4,94procentų taip ir liks 5 ar 10m. Ar aš kažką ne taip suprantu?

Bet nelabai suprantu jūs kalbate, kad marža bus vis tiek kintama, o man pasakė, kad fiksuojant palūkanas neišskiria maržos ir liboro, jau kai bus sakykim 4,94procentų taip ir liks 5 ar 10m. Ar aš kažką ne taip suprantu?

QUOTE(Kozete @ 2007 03 16, 13:51)
Aš irgi galvoju rinktis fiksuotas, tikiuosi išlošti
, tik tiek, kad svarstau ar fiksuoti 5 ar 10m.

marza nekinta. kaip jau susitarsi taip ir bus, nebent po kazkiek laiko pasirasytum sutarties pakeitima pvz del marzos mazinimo

jeigu uzfiksuosi vilibora tarkim 5 metams, tai tuos 5 metus ir bus pastovi palukanu norma, niekas nesikeis
o va jau po 5 metu palukanos bus nustatinejamos pagal situacija rinkoje