Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

Dave paskola su 0,8 marza, nepamazino, kaip tikejaus, iki 0,75. Nepadejo ir kad gyvybe ruosiuos pas juos pasidrausti... Ir kredito kortele isiule issiimti... Procentai liko tie patys, nors vadybininke labai suoke, kad tik drauskites, issiiminekit korteles, ziuresim, dar pamazinsim, dar palankesnem salygom suteiksim... O dabar net aptarnavimo mokestis lieka tas pats. Tai va, bankas yra bankas, nors ir vadybininke tokia pusiau pazistama vaidino...
Atsakyti
manau imti tik fiksuotas palūkanas, nes kintamos keičiasi kas mėnesį ir jos kyla. Aš turėjau kintamas, tai labai sukilo. kai dabar vėl papildomai namo statybai ėmiau , tai pasikeičiau į fiksuotas, jos nors ir didesnės šiai dienai, bet stabiliau gyvensi bent keletą metų.
Atsakyti
QUOTE(gintagu @ 2007 02 25, 22:44)
Dave paskola su 0,8 marza, nepamazino, kaip tikejaus, iki 0,75. Nepadejo ir kad gyvybe ruosiuos pas juos pasidrausti... Ir kredito kortele isiule issiimti... Procentai liko tie patys, nors vadybininke labai suoke, kad tik drauskites, issiiminekit korteles, ziuresim, dar pamazinsim, dar palankesnem salygom suteiksim... O dabar net aptarnavimo mokestis lieka tas pats. Tai va, bankas yra bankas, nors ir vadybininke tokia pusiau pazistama vaidino...

ar tik ne hansoj paskola emet mirksiukas.gif mane ir prikalbino pensijini pasirasyti,tiesiog ibruko blink.gif zadedama nuolaidas,o finale marza liko 0,9 doh.gif tai gerai,kad iskart ir su VB taremes.perbegom ten ax.gif palukanas uzfiksavom metam.kaip mum aiskino,kad jei fiksuotume 5m.,tai marza keistusi,o dabar liks visam laikui ta pati 0,65.aisku,kaip ir visi optimistai,tikimes paskola greiciau issimoketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 02 27, 09:35)
ar tik ne hansoj paskola emet  mirksiukas.gif mane ir prikalbino pensijini pasirasyti,tiesiog ibruko  blink.gif zadedama nuolaidas,o finale marza liko 0,9  doh.gif tai gerai,kad iskart ir su VB taremes.perbegom ten  ax.gif palukanas uzfiksavom metam.kaip mum aiskino,kad jei fiksuotume 5m.,tai marza keistusi,o dabar liks visam laikui ta pati 0,65.aisku,kaip ir visi optimistai,tikimes paskola greiciau issimoketi  blush2.gif

Mes irgi hansoje. Mums net reikėjo surasti žmonių pensijai pasirašyti. Bet tai tik todėl, kad balti pinigėliai nelabai "traukė" bet kokią paskolą, tai per pažįstamus valdytoja sutvarkė viską. Nu aišku, paskola butui pas mus labai nedidelė, todėl viskas ir palūkanos ir pati paskola ir marža atrodo visai nedidelė, palyginus su kitais kiek moka.
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 02 27, 11:35)
ar tik ne hansoj paskola emet  mirksiukas.gif mane ir prikalbino pensijini pasirasyti,tiesiog ibruko  blink.gif zadedama nuolaidas,o finale marza liko 0,9  doh.gif tai gerai,kad iskart ir su VB taremes.perbegom ten  ax.gif palukanas uzfiksavom metam.kaip mum aiskino,kad jei fiksuotume 5m.,tai marza keistusi,o dabar liks visam laikui ta pati 0,65.aisku,kaip ir visi optimistai,tikimes paskola greiciau issimoketi  blush2.gif

VB taip pat siule 0,8. Likau prie Hansos. Pas juos ir mano pensijinis fondas...Ziuresiu, kaip su tom palukanom. Turbut reikes galvoti apie fiksuotas, kaip aiskeja is daugumos nuomoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintagu: 27 vasario 2007 - 23:09
mes gavom VB 0,7 ir 5 metams fiksuota. Pralošim ar išlošim?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 03 01, 23:27)

mes nefiksavom 5m.nes aiskino,kad tuo atveju marza keisis g.gif bet islosit ar pralosit manau,kad tik laikas parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dabar pradėjau domėtis paskolom, todėl nelabai ką išmanau. Kiek suprantu palūkanas sudaro viliboras+marža. Sakykite ar visuose bankuose vilibor vienodas, nes temoje kalbama tik apie maržą. Ar nebus taip, kad bankas duoda mažesnę maržą, o viliboras didesnis g.gif ir galutiniame rezultate palūkanos su mažesne marža gausis didesnės.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2007 03 07, 20:40)
Tik dabar pradėjau domėtis paskolom, todėl nelabai ką išmanau. Kiek suprantu palūkanas sudaro viliboras+marža. Sakykite ar visuose bankuose vilibor vienodas, nes temoje kalbama tik apie maržą. Ar nebus taip, kad bankas duoda mažesnę maržą, o viliboras didesnis  g.gif ir galutiniame rezultate palūkanos su mažesne marža gausis didesnės.

viliboras visur vienodas mirksiukas.gif mus buvo hansos vadybininke subalamutinus doh.gif is pat pradziu nesake atskirai marzos ir viliboro,tik bendras palukanas 4,8.l.graziai skambejo,bet kai isigilinom tai ji eme maziausia vilibora(kai nefiksuoji palukanu).viliboras visur vienodas tik priklauso nuo to kuriam laikui fiksuosi palukanas.gali nete susirasti kiekvienos dienos vilibora.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 03 01, 22:27)

Mes ketinam kreiptis į VB, tai įdomu, kiek su nefiksuotu siūlė? ax.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju rinktis fiksuotas, tikiuosi išlošti 4u.gif , tik tiek, kad svarstau ar fiksuoti 5 ar 10m. doh.gif
Bet nelabai suprantu jūs kalbate, kad marža bus vis tiek kintama, o man pasakė, kad fiksuojant palūkanas neišskiria maržos ir liboro, jau kai bus sakykim 4,94procentų taip ir liks 5 ar 10m. Ar aš kažką ne taip suprantu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 03 16, 13:51)
Aš irgi galvoju rinktis fiksuotas, tikiuosi išlošti  4u.gif , tik tiek, kad svarstau ar fiksuoti 5 ar 10m. doh.gif
Bet nelabai suprantu jūs kalbate, kad marža bus vis tiek kintama, o man pasakė, kad fiksuojant palūkanas neišskiria maržos ir liboro, jau kai bus sakykim 4,94procentų taip ir liks 5 ar 10m. Ar aš kažką ne taip suprantu? smile.gif

marza nekinta. kaip jau susitarsi taip ir bus, nebent po kazkiek laiko pasirasytum sutarties pakeitima pvz del marzos mazinimo ax.gif
jeigu uzfiksuosi vilibora tarkim 5 metams, tai tuos 5 metus ir bus pastovi palukanu norma, niekas nesikeis
o va jau po 5 metu palukanos bus nustatinejamos pagal situacija rinkoje
Atsakyti