Šiaip čia labai viskas priklauso nuo odos ir kaip ji tą įdegį priima.
Teko pabuvoti ir man kas antrą dieną, bet įdegio nesimatė. Nors saulėje įdegu greitai ir nesunkiai.
Pradžiai manau, kad po 5min būtų pats tas, kad nebūtų bėdų.
Bronzantai jie ir patys suteikia spalvą, o kremas tiesiog drėkina.
Jau virš dviejų mėnesių lankausi soliariume. Patarė dermatologas dėl odos problemų. Nors rudumas man patinka, bet soliariumas visgi nemenkas nuodas, tai tikrai nesiveržiau iškart krūvai minučių. Pradžioj ėjau po 4, 5.... Vėliau 6, 7. Pajutusi, kad net vėsoka soliariume, pradėjau 9-11. Bet visad eidavau į gulimą. Dabar nuėjau į stovimą 10min. Ir antra diena aš panašį į verdantį vėžį...
Laaaabai raudona. Odą peršti, bet nėr kad skaudėtų. Nejau tuoj pradės luptis? Kuo teptis, ką daryti?
Atrodau tragikomediškai.

koks soliariumas? LaBamba, Solisun'as ar kt.?
nebūtinai lupsitės. O priemonės tos pačios, kaip nudegus saulės.
temoj tikrai turėtų būt paminėta kuom teptis, o čia tema Nudegiau saulėje. Ką daryti?
mano galva, tai dabar labai svarbu drėkinimas
nebūtinai lupsitės. O priemonės tos pačios, kaip nudegus saulės.
temoj tikrai turėtų būt paminėta kuom teptis, o čia tema Nudegiau saulėje. Ką daryti?
mano galva, tai dabar labai svarbu drėkinimas

o gal zinote kokiais budais apsisaugoti nuo apgamu? nueinu i soliariuma ir kita diena tikrai zinau, kad bus maziausiai vienas apgamas atsirades ... o gal jau isvis nebeeit? ir dar turiu viena dideli apgama ant nugaros, gal ji kazkaip slepti nuo soliariumo sviesos? ka jus darote? ar isvis reikia kazka daryti?
QUOTE(supadevynis @ 2011 12 28, 10:20)
o gal zinote kokiais budais apsisaugoti nuo apgamu? nueinu i soliariuma ir kita diena tikrai zinau, kad bus maziausiai vienas apgamas atsirades ... o gal jau isvis nebeeit? ir dar turiu viena dideli apgama ant nugaros, gal ji kazkaip slepti nuo soliariumo sviesos? ka jus darote? ar isvis reikia kazka daryti?
Pirmiausia nueikit pas odos ligu gydytoja onkologa, kad apskritai apziuretu jusu apgamus ir ivertintu rizika, gal pas jus jau yra piktybiniu,o jus ramiausiai deginates toliau.
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 01 21, 14:56)
As pastebejau, kai eidavau i SOLI SUN visada iseidavau raustelejusi, o vakare kazkodel labai pradedavo degti oda, kita diena nurimdavo, cia nesvarbu kiek min. budavau: 5 ar 10. O kai nueidavau i kita soliariuma, tai budavo viskas normaliai, ten beje, rekomenduodavo krema tik pries deginimasi, o po, sakydavo, kad uztenka su paprastu kremu issitepti. Tie kremai sako, kad ne nuo spinduliu apsaugo, bet del to, kad oda neissausetu. Dar labai svarbu neiti i soliariuma pora dienu is eiles, reikia daryti pertraukas. Na, manau geriausia, jei jau jautri oda nueiti i soliariuma tik 5 minutems, arba is viso neiti, laukti tikros saulutes, tada butinai teptis didesnes apsaugos kremuka, tada saule nebus priese.
O man solisun super , galiu pirma karta eidama i soliariuma imti 10min, niekada neperkepu! be to jeigu einu i Solisun tai butinai i ta soliariuma kur purskia vandeneli ir aromata, super

Geriausia pagalba nudegus soliariume tai alijosius, nusiskinti lapa, nuluoti zievele ir ta zele issitepti, bet taip riebiai. Neitiketinai istraukia karsti, ramina, atgaivina oda, nesilupi