Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau soliariume

kai prieme istatyma, ar dar tik zada priimti, kad i soiariumus leis tik pilnamecius. ? as uz, baisu, kai niolikines pajuodusios vaiksto-busimos vezininkes
Atsakyti
Aš vieną kartą uoj uoj kaip nudegiau soliariume...
Nuėjau aš kaip visad..ne tiek degintis,kiek pasišildyt blush2.gif
Senokai nebuvus užšokau į Megasun'ą 8 minutėm. doh.gif
Pradėjo po kurio laiko išlindus perštėt viską...
Pažiūrėjau į veidrodį-veidas RAUDONAS!
Žodžiu..perštėjo taip viską maždaug 5 dienas,o tada iš raudonos patapau ruda! thumbup.gif
Bet kiek per tą laiką pudros sunaudojau šviesios... doh.gif doh.gif
Nuo tada soliariume nebuvau,nes atsirado daug apgamų po nusvilimo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grryne @ 2009 10 04, 21:11)
kai prieme istatyma, ar dar tik zada priimti, kad i soiariumus leis tik pilnamecius. ? as uz, baisu, kai niolikines  pajuodusios vaiksto-busimos vezininkes

beje girdejau kad ne tik leis tik pilnamecius bet ir lempas i silpnesnes pakeis ir pabrangs soliariumas? ar kurnors jau taip padare?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sakau gal rasiu pagalbos sioje temuteje. Vakar nuplikau veida - rytoj anytos jubiliejus, didelis minejimas... Nuejau 3karta kas antra diena i soliariuma ir tik po 8min. Siandien atsikeliau, veida skauda labai labai (vakar nieko nejutau), visa raudona, patines veidas, degina (kuno odai tai nieko). Kaip gelbetis? Kaip odai padeti? Nesu net nuo saules nudegus niekada, tai nezinau ne ka daryti - pasitepiau su kazkokiu rastu kremu nuo nudegimo nuo saules.

Kremukus turiu susipirkus, tik sikart nutariau be isankstiniu kremuku pasilepinti soliariume, nes atsirado ant kuno daug pigmentiniu demiu ir prisiskaiciau, kad tie spec. kremai galejo itakoti, tai padejau juos i sona.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 03 26, 09:51)
Sveikutes  4u.gif

Sakau gal rasiu pagalbos sioje temuteje. Vakar nuplikau veida - rytoj anytos jubiliejus, didelis minejimas... Nuejau 3karta kas antra diena i soliariuma ir tik po 8min. Siandien atsikeliau, veida skauda labai labai (vakar nieko nejutau), visa raudona, patines veidas, degina (kuno odai tai nieko). Kaip gelbetis? Kaip odai padeti? Nesu net nuo saules nudegus niekada, tai nezinau ne ka daryti - pasitepiau su kazkokiu rastu kremu nuo nudegimo nuo saules.

Kremukus turiu susipirkus, tik sikart nutariau be isankstiniu kremuku pasilepinti soliariume, nes atsirado ant kuno daug pigmentiniu demiu ir prisiskaiciau, kad tie spec. kremai galejo itakoti, tai padejau juos i sona.

sveika smile.gif
man zinok lygiai tas pats buvo pries 2 dienas schmoll.gif grizusi nieko nejutau, o mazdaug po keliu valandu pradejau raudonuoti 4u.gif buvau panasi i senjora vysniuka(is filmuko cipolinas) verysad.gif ko as nedariau...tepiau tepaliuku nuo nudegimu sauleje, jis mazina raudonuma,uzdegima....nepadejo unsure.gif tada jau laikas buvo eiti dukryte pasiimti is darzelio, tai galvojau ka cia padarius, kad neissigastu tiek vaikas, tiek zmones gatveje g.gif tai ka prisitepiau krem pudros(kaip retai) ir nuejau...nieko nesimate, apart to, kad ejau kaip su kauke.... thumbup.gif bet atejo vakaras ir islindo tas nelemtas raudonumas....nu ka cia jau ir bepadarysi...nusiprausiau, tepiau vel istisai tuo kremu nuo nudegimu...atsikelus ryte paziuriu, dar vis raudona, bet maziau... thumbup.gif bet bent jau pudros nereikejo, kad i gatve galeciau iseit.... thumbup.gif o va po sios nakties, tai jau parudavo tas raudonumas thumbup.gif thumbup.gif
siaip girdejau, kad padeda BAPANTENAS
SEKMES rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 03 26, 07:51)
Sveikutes  4u.gif

jei šiandiena veidas dega, geriausia drekinamuoju kremuku pasitepk riebiau ir viskas, sudirgo nusvildama oda, tai reik gerai padrėkinti o ryt bus viskas gerai 4u.gif

jei nieko nėra namuose drėkinančio tada jau sunkiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gegužės 2010 - 17:04
Sveikutes,mano savijauta taipat ne kokia schmoll.gif dvi dienas ejau i soliariuma po 7 min.pirma diena kaip ir viskas gerai,aisku truputi perstejima jutau,antra diena jau vakare nebegalejau prie saves prisiliesti,sunku apsirengt,nusirengt doh.gif nudegiau ziauriai,esu raudona raudona kaip vezys doh.gif blush2.gif esu seip sviesia ode,matumai tiek ir reikejo blush2.gif blush2.gif ilga laika dabar darysiu pertrauka,nusipirkau losijona,dabar tepu ir tepu,bijau kad nepradeciau luptis verysad.gif
Atsakyti
kodel degu as soliariume raudonai,per daug min imu? nors nepersistengiau,pirma karta ejau 7 min,antra 8 min,ir vakar 10min .darau pertraukas po 2 dienas tarp ejimu,ir nesu labai baltaode,ir sauleje niekada raudonai nedegu ,ejau pries pusmeti i soliariuma tai taip nebudavo,idegdavau rudai verysad.gif
na siandien tai jau visko virsune,raudona kaip vezys po vakar 10 min,ir dar visur persti,paakiai patine verysad.gif ,o norejau naujametiniam vakarui ti siek tiek irusti,nes i pirty eisim,o dabar verysad.gif raudona kaip vezys,nebezinau ka daryti,kremais tepuosi drekinamaisias,oda niezti verysad.gif ,kaip pasveikti iki penktadienio?

Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 12 29, 10:57)
kodel degu as soliariume raudonai,per daug min imu?  nors nepersistengiau,pirma karta ejau 7 min,antra 8 min,ir vakar  10min .darau pertraukas po 2 dienas tarp ejimu,ir nesu labai baltaode,ir sauleje niekada raudonai nedegu  ,ejau pries pusmeti i soliariuma tai taip nebudavo,idegdavau rudai   verysad.gif
na siandien tai jau visko virsune,raudona kaip vezys po vakar 10 min,ir dar visur persti,paakiai patine verysad.gif ,o norejau naujametiniam vakarui ti siek tiek irusti,nes i pirty eisim,o dabar verysad.gif  raudona kaip vezys,nebezinau ka daryti,kremais tepuosi drekinamaisias,oda niezti verysad.gif ,kaip pasveikti iki penktadienio?

aš pirmą kart ėjau 5 min ir paskui kelis kartus po tiek pat, ir tik paskui laiką didinau po biškutį, o jūs trečią kartą 10 min. Ir tai tik kartąt į savaitę eidavau, nu du pradžioj, bet su 3 - 4 dienų pertraukom. Jūs per daug min ėjot ir laikas trumpas tarp ėjimų, reikia gi odą pripratint po biškutį.
iki 5dienio patinimas ir raudonumas turėtų praeit, jei daugiau neisit degintis. Ir oda turėtų pasilupt, ypač ant veido, taip kad drėkinkit intensyviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 29, 11:16)
aš pirmą kart ėjau  5 min ir paskui kelis kartus po tiek pat, ir tik paskui laiką didinau po biškutį, o jūs trečią kartą 10 min. Ir tai tik kartąt į savaitę eidavau, nu du pradžioj, bet su  3 - 4 dienų pertraukom. Jūs per daug  min ėjot ir laikas trumpas tarp ėjimų, reikia gi odą pripratint po biškutį.
iki 5dienio patinimas ir raudonumas turėtų praeit, jei daugiau neisit degintis. Ir oda turėtų pasilupt, ypač ant veido, taip kad drėkinkit intensyviai  smile.gif

g.gif seniau taip nebudavo,turbut i labai stipru soliariuma pakliuvau,buciau zinojusi kad toks stiprus buciau ejusi kaip jus ir minejote po 5min.,bet as ejau su tokiu konsultantes patarimu kad 7 min.,ir poto leido didinti g.gif ,dreikinu dabar veida kas valanda,kuna kas 2 ,nes greitai susigeria unsure.gif,tikiuosi penktadieni kad normalaiu atrodysiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 29 gruodžio 2010 - 11:24
sveikos mamytes 4u.gif sia savaite nusipirkau abonimenta i soliariuma nes noriu pavasari buti ruda ir grazi ax.gif soliariume paskutini karta buvau pries gerus metus g.gif konsultante sake, kad graziai irusti ir idegis ilgai laikytu reikia 2 savaite lankytis kas 2 dienas o paskui karta i kelias savaites uzsukti ir idegis laikysis thumbup.gif
kaip manot, jej pirmus 3-4 kartus eiciau po 5 min o paskui po 10 min nenudegciau?
p.s. kaip ten su tais kremukais ir bronzatais? kuo jie skiriasi, koks geresnis, kokia patirtis? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 01 08, 16:17)
sveikos mamytes 4u.gif  sia savaite nusipirkau abonimenta i soliariuma nes noriu pavasari buti ruda ir grazi ax.gif soliariume paskutini karta buvau pries gerus metus g.gif  konsultante sake, kad graziai irusti ir idegis ilgai laikytu reikia 2 savaite lankytis kas 2 dienas o paskui karta i kelias savaites uzsukti ir idegis laikysis  thumbup.gif
kaip manot, jej pirmus 3-4 kartus eiciau po 5 min o paskui po 10 min nenudegciau?
p.s. kaip ten su tais kremukais ir bronzatais? kuo jie skiriasi, koks geresnis, kokia patirtis?  mirksiukas.gif  4u.gif

kas dvi dienas?? ir taip dvi savaites? doh.gif
jau karts sitaip nedaryk 4u.gif

uzteks ir karta ar max du kartus per savaite 4u.gif jei nori pagreitinti idegi 4u.gif
bet tik ne kas dvi dienas ten lankytis doh.gif

tikrai pirmais kartais max 5 minutes 4u.gif po to gali didinti ax.gif

siaip as bunu max 8 minutes thumbup.gif man daugiau nereikia thumbup.gif
Atsakyti