Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(SweetLemon @ 2012 08 07, 11:55)
Labukas, koleges  4u.gif

Man toks klausimelis iskilo, ar nevertetu atskiros temos sukurti kovojanciu su spuogiukais jaunu paneliu, ir jau seniai atsisveiknusiu su paauglyste? ax.gif  Mat dalinames patirtimi apie bandytus produktus ir budus kovoti su akne, bet juk paaugliukiu ir vyresniu akne priezastys dazniausiai skiriasi, tai ir poveikis skiriasi... unsure.gif  Esu 24 metu, gan daznai pasipuosiu spuogeliais, ir nebutinai per PMS... Siuo metu meginu IWOSTIN Purritin kosmetika - prausiklis, tonikas, kremukai. Jau prausiklis eina i pabaiga (per diena 2-3 kartus plaunu veida, po to tonizuoju ir tt), o rezultatu nelabai matosi  schmoll.gif

Man kazkai Iwostin Purritin nelabai kazkokiu pastebimu rezultatu dave unsure.gif. Prausiklis su toniku laaabai sausino. Gal labiausiai verti demesio yra naktiniai produktai Night Care Cream ir Iwostin Purritin Remover Post-Acne Imperfections Reducing Gel.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 07, 09:27)
Bandysiu jungtis po savaiteles biggrin.gif . Ka tik is iherb uzsisakiau B5 vitaminus ax.gif.

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Emika7 @ 2012 08 07, 09:49)
Aš irgi vis labiau svarstau apie prisijungimą smile.gif kur pirkai vitaminus? kaip supratau iš kažkur užsisakei...?

jo pirkau is iherb.com va sitas, siulau is kart uzsisakineti 2 bankes, nes jos greitai susivalgys, nes norint ta 10gramu gauti teks gert po 20 tableciu i diena doh.gif as geriu po 12 dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SweetLemon @ 2012 08 07, 09:55)
Labukas, koleges  4u.gif

Man toks klausimelis iskilo, ar nevertetu atskiros temos sukurti kovojanciu su spuogiukais jaunu paneliu, ir jau seniai atsisveiknusiu su paauglyste? ax.gif  Mat dalinames patirtimi apie bandytus produktus ir budus kovoti su akne, bet juk paaugliukiu ir vyresniu akne priezastys dazniausiai skiriasi, tai ir poveikis skiriasi... unsure.gif  Esu 24 metu, gan daznai pasipuosiu spuogeliais, ir nebutinai per PMS... Siuo metu meginu IWOSTIN Purritin kosmetika - prausiklis, tonikas, kremukai. Jau prausiklis eina i pabaiga (per diena 2-3 kartus plaunu veida, po to tonizuoju ir tt), o rezultatu nelabai matosi  schmoll.gif

priezastys gal ir skirtingos, bet nemanau kad reikia kitos temos, nes mes nesnekam cia apie kazkokius labai drastiskus budus kuriu negaletu paaugles ismeginti.... o jeigu paaugliukes atras koki stebuklinga buda kaip tuos brudus ju amziuj isnaikint, tai mum tikrai bus galima pabandyti pameginti ju "recepta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 13:39)
drinks_cheers.gif  4u.gif
jo pirkau is iherb.com va sitas, siulau is kart uzsisakineti 2 bankes, nes jos greitai susivalgys, nes norint ta 10gramu gauti teks gert po 20 tableciu i diena  doh.gif as geriu po 12 dabar  doh.gif

Turėtų gerai kirsti per kepenis...
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2012 08 07, 12:46)
Turėtų gerai kirsti per kepenis...

kodel? g.gif nelabai supratau prie ko cia kepenys jei vitaminas tirpus vandenyje ir jo perteklius pasisalina su slapimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 14:08)
kodel?  g.gif  nelabai supratau prie ko cia kepenys jei vitaminas tirpus vandenyje ir jo perteklius pasisalina su slapimu?  g.gif

Na, kiek aš žinau, tai visi tabletiniai vaistai/vitaminai ar kas tai bebūtų pereina per kepenis... Aišku, čia jau labai daug tų tablečių įvairių reikia gerti, kad kepenis sugadinti, bet šiaip aš privengiu tabletes vartoti jei yra galimybė.
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2012 08 07, 13:38)
Na, kiek aš žinau, tai visi tabletiniai vaistai/vitaminai ar kas tai bebūtų pereina per kepenis... Aišku, čia jau labai daug tų tablečių įvairių reikia gerti, kad kepenis sugadinti, bet šiaip aš privengiu tabletes vartoti jei yra galimybė.

na as kiek suprantu tai vitaminai kurie yra tirpus riebaluose pereina per kepenis ar jose kaupiasi, bet vandenyje tirpus pasisalina per inkstus su slapimu... butent tas roacutane turetu per kepenis trinktelti, bet pantoteno rugstis ne... o visokie kitokie vaistai tai ten is vis per viska trinktelna, tai apie juos geriau ir nesnekekim biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, koleges  4u.gif

Dažna klaida prižiūrint spuoguotą ir riebią odą yra tonizavimas. Siūlyčiau rinktis kokybiškesnes priemones (pvz Zeniac, Actipur): prausiklis(gelinis, putos), kremas dienai ir krema/gelis naktinei priežiūrai. Neprošal pasidaryti kraujo tyrimus, galbut mitybos netoleravimo testa(jei priimtina), gerti(tikrai gerti ir nuolatos) vandenuka, reguliariai lankytis pas kosmetologe. Viska suderinus tikrai pajusite skirtuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 07, 14:52)
na as kiek suprantu tai vitaminai kurie yra tirpus riebaluose pereina per kepenis ar jose kaupiasi, bet vandenyje tirpus pasisalina per inkstus su slapimu... butent tas roacutane turetu per kepenis trinktelti, bet pantoteno rugstis ne... o visokie kitokie vaistai tai ten is vis per viska trinktelna, tai apie juos geriau ir nesnekekim  biggrin.gif

Galbūt tu ir teisi, nesu ant tiek smulkiai įsigilinusi, tik šiaip sakau, kad vengiu tabletes gerti:) apie tą roacutane aš nekalbu, nes kiek skaičiau tai labai stiprus vaistas. Čia reikia labai jau pasiryžti jį vartoti, pas mane nėra ant tiek baisi situacija su tais spuogais kad pasiryžčiau...
Atsakyti
QUOTE(Emika7 @ 2012 08 07, 14:07)
Galbūt tu ir teisi, nesu ant tiek smulkiai įsigilinusi, tik šiaip sakau, kad vengiu tabletes gerti:) apie tą roacutane aš nekalbu, nes kiek skaičiau tai labai stiprus vaistas. Čia reikia labai jau pasiryžti jį vartoti, pas mane nėra ant tiek baisi situacija su tais spuogais kad pasiryžčiau...

na tai matyt tikrai nera isvede dar spuogai is kantrybes kad dar nesat pasiryzus is vidaus kazka gydyt pradet vaistais/vitaminais... as labai nagrinejausi pries pasiryztant gerti sita b vitamina, nes tikrai nejaukiai skambejo tokios dozes, bet neradau internete jokiu baisybiu apie ji prirasytu tai ir pasiryzau...
Atsakyti
Labukas, koleges  4u.gif

Man toks klausimelis iskilo, ar nevertetu atskiros temos sukurti kovojanciu su spuogiukais jaunu paneliu, ir jau seniai atsisveiknusiu su paauglyste? ax.gif  Mat dalinames patirtimi apie bandytus produktus ir budus kovoti su akne, bet juk paaugliukiu ir vyresniu akne priezastys dazniausiai skiriasi, tai ir poveikis skiriasi...

Na, tiek hormonu svyravimai, tiek berimas del netinkamos kosmetikos arba kazkokiu problemu su sveikata, manau, ivairaus amziaus moterims buna. Gal berimas po gimdymo paauglems neaktualus, bet siaip... Manau, antros temos nereikia ax.gif

Pabandykit Rasos prausikli probleminei odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nemano @ 2012 08 07, 14:53)
Dažna klaida prižiūrint spuoguotą ir riebią odą yra tonizavimas. Siūlyčiau rinktis kokybiškesnes priemones (pvz Zeniac, Actipur): prausiklis(gelinis, putos), kremas dienai ir krema/gelis naktinei priežiūrai. Neprošal pasidaryti kraujo tyrimus, galbut mitybos netoleravimo testa(jei priimtina), gerti(tikrai gerti ir nuolatos) vandenuka, reguliariai lankytis pas kosmetologe. Viska suderinus tikrai pajusite skirtuma mirksiukas.gif

Labai pritariu, ypač apie zeniac ir actipur kosmetiką. Aš dabar esu apsistojusi vien ties ja: prausiklis, kremas ir kremas su atspalviu. Turiu dar toniką eucerin, vasarą va jį naudoju, kai karštą. viskas, daugiau nieko. Ai nu ir dar duac patepu kai jau koks labai bjaurus ir didelis spuogas išauga. Man kol kas šis derinys geriausias, ką esu bandžiusi.
Atsakyti
Vau, kiek daug atsakymu! Aciu 4u.gif Na su tuo vandeniuku sunku prisiversti pliumpint, bet matyt teks ax.gif
Atsakyti