Sveikos damos
visu pirma aciu uz naujus namucius :* na as jau zinau vieno tyrimo atsakyma - hcg... Tada kai dariausi buvo 29,4, o dbr pas mane jis 103,700... Tik va prg dar nezinau.. Bet as manau, kad cia neblogai toks hcg?

QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 26, 14:35)
Sveikos damos
visu pirma aciu uz naujus namucius :* na as jau zinau vieno tyrimo atsakyma - hcg... Tada kai dariausi buvo 29,4, o dbr pas mane jis 103,700... Tik va prg dar nezinau.. Bet as manau, kad cia neblogai toks hcg?

pagaliau zinios is taves

va paziurek sia lentele
http://www.betabase....php?type=Single
siaip pakomentuoti negaliu.. nes nieko nesuprantu tuose skaiciukuose..
Knieziauskiene, nu bet nesuprantu aš gyd. pasakymo - nutraukite dufą ir nieko nesitikėkit. O tai kur jis buvo prieš stimuliaciją? Kodėl nepaskyrė ne dufo, o to kito prg, kuris yra brangesnis, bet natūralesnis ir geriau įsisavinamas (neprisimenu pavadinimo).
Briedas kažkoks, tai taip galima ir dešimt kartų pastoti ir visus kartus išgirsti - nieko nesitikėkite
O skaičių augimą reikia skaičiuot pagal dienas, kiek yra dpo arba kiek parų praėjo nuo pirmo iki antro tyrimo.

O skaičių augimą reikia skaičiuot pagal dienas, kiek yra dpo arba kiek parų praėjo nuo pirmo iki antro tyrimo.
kneziauskiene, kiek Tau dienu po O ?
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 26, 14:58)
kneziauskiene, kiek Tau dienu po O ?
19 arba 18, bet as tiksliai nezn ar tiek, nes manes po sprogduku netikrino exu, tik pagal prg pasake, kad O ivykusi.. na mano prg visada lb zemas buvo tik 0,3 - 0,6.. Ai tikiuosi cia i gera tas hcg augimas..
Prisiduodu, merginos- ką tik grįžau iš ginės, nutarėm daryti IUI. Esu labai pasimetusi, ne to tikėjausi-ėjau su mintimi, kad reikia pirmiausia darytis laparoskopiją. Mano ginė taip užkalbėjo dantis, tiesiog įkalė į galvą, jog LP man nereikalinga
Planas toks-dabar leidžiuosi Puregoną ir geriu priedo dar Femara, paskui einu žiūrėti kas užaugo. Aš dėl vieno ją perspėjau-jei užaugs tik vienas folis, IUI nedarysiu
P.S. Nemoku apsakyti savo būsenos, kažkaip išmušė iš vėžių, kažkiek bijau, kaip šį ciklą viskas bus
Pinigai tai nemaži, o jei nepasiseks, bus ne tik daug nusivylimo, bet ir maniškis zys, jog gaila pinigų

P.S. Nemoku apsakyti savo būsenos, kažkaip išmušė iš vėžių, kažkiek bijau, kaip šį ciklą viskas bus

Na zinot paskambinau Klimui, pasakiau koki tyrimai ir zinot ka jis man pasake??? Oj tai pradekit gerti vis delto dufastona (nes jis galvoja, kad as ji nutraukusi buvau), vystosi vaisius, na tikekimes, kad issisaugosit..
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 26, 13:58)

dar norejau paklausti, o kaip jus nutaikot kada tuos sprogintojus susileist. t.y. kaip zinot kada ovuliacija? as jos niekad nejauciu, o ir juosteles man nieko nerode. gal dabar rodys su clomid?

QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 26, 16:08)
Na zinot paskambinau Klimui, pasakiau koki tyrimai ir zinot ka jis man pasake??? Oj tai pradekit gerti vis delto dufastona (nes jis galvoja, kad as ji nutraukusi buvau), vystosi vaisius, na tikekimes, kad issisaugosit..
o prgst tyrima jau turi?
na manau Klimas tikrai nenorejo tau pakenkti.. tiesiog ziuri statistiskai.. o Tu turi jo telefona.. nes galvoju jam skambinti, po prgst tyrimo del dupho vartojimo.. ns paskui bus svtgl.. tai nenoriu laukti
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 26, 16:10)

dar norejau paklausti, o kaip jus nutaikot kada tuos sprogintojus susileist. t.y. kaip zinot kada ovuliacija? as jos niekad nejauciu, o ir juosteles man nieko nerode. gal dabar rodys su clomid?

ginius pasako, kada jau leistis.. echoskopu paziurejes..

Na gal ir nenorejo... Jo turiu jo nr asmenini dave
ne neturiu prg kol kas, bet paskambinau pasakyti koks hcg...

QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 26, 16:17)
Na gal ir nenorejo... Jo turiu jo nr asmenini dave
ne neturiu prg kol kas, bet paskambinau pasakyti koks hcg...

tikrai nenorejo.. manau paziurejes i PRGSTR nusprende, kad viskas.. bet Tu saunuole.. kovok ir toliau.. gal gi viskas bus

o tau pilvo nuo ovitrellio nepusdavo.. man po pietu i vakaro puse pradeda pusti.. bet nieko tokio tikrai nevalgiau, kad pustu..
atsiusk man i AZ.. nes as istryniau.. tiksliau ne as .. o mano nykstuke..
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 26, 16:22)
tikrai nenorejo.. manau paziurejes i PRGSTR nusprende, kad viskas.. bet Tu saunuole.. kovok ir toliau.. gal gi viskas bus
o tau pilvo nuo ovitrellio nepusdavo.. man po pietu i vakaro puse pradeda pusti.. bet nieko tokio tikrai nevalgiau, kad pustu..

na taip, jis pagal prg sprende kad jau viskas, bet as kovosiu uz mus su mazuliu