QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 26, 15:35)
Sveikos damos

visu pirma aciu uz naujus namucius :* na as jau zinau vieno tyrimo atsakyma - hcg... Tada kai dariausi buvo 29,4, o dbr pas mane jis 103,700... Tik va prg dar nezinau.. Bet as manau, kad cia neblogai toks hcg?
niu va kokios zinios

laikykites spaudziu dar stipriau kumstukus as taip ir galvojau kad jus uzaugsit jau tada kai maciau kad hcg 2.kazkiek

saunuole o dabar tik stiprekit ir aukit , na del progesterono tai mazokas , bet galvoju gal ten kokiais kitais vienetais matuota o gal ir normos kitos gal parasyk mums , man labai smalsu
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 03 26, 16:50)
Prisiduodu, merginos- ką tik grįžau iš ginės, nutarėm daryti IUI. Esu labai pasimetusi, ne to tikėjausi-ėjau su mintimi, kad reikia pirmiausia darytis laparoskopiją. Mano ginė taip užkalbėjo dantis, tiesiog įkalė į galvą, jog LP man nereikalinga

Planas toks-dabar leidžiuosi Puregoną ir geriu priedo dar Femara, paskui einu žiūrėti kas užaugo. Aš dėl vieno ją perspėjau-jei užaugs tik vienas folis, IUI nedarysiu
P.S. Nemoku apsakyti savo būsenos, kažkaip išmušė iš vėžių, kažkiek bijau, kaip šį ciklą viskas bus

Pinigai tai nemaži, o jei nepasiseks, bus ne tik daug nusivylimo, bet ir maniškis zys, jog gaila pinigų
o kelinta val buvai jei ne paslaptis

na gal ji mato kad tau tikrai nereikia LP nes pvz man yra Ist endo (du zidinukai ant gimdos raisciu buvo ) tai ji neskaito kad cia endo ir sako tikrai ne tai kisa kojyte