Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

Sveikos, damos smile.gif
Aš turiu klausimą: ar verta darytis chlamidijų tyrimą, kai po LP nustatyta, kad abu kiaušintakiai pratekami? ar šis tyrimas dar ir kažką kitą parodo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 01, 15:35)
labai to noreciau, bet sunku patiketi  g.gif  palaukim ir pamatysime  mirksiukas.gif

O, kad tas vaiduokliukas netrukus peraugtų į gražius du pagaliukus wub.gif Labai Tau to linkiu 4u.gif

Merginos, nenustokit virusuoti dar smile.gif Taip ilgai laukėm pirmųjų gandrų, todėl nepaleiskim taip greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 01, 21:09)
Sveikos, damos smile.gif
Aš turiu klausimą: ar verta darytis chlamidijų tyrimą, kai po LP nustatyta, kad abu kiaušintakiai pratekami? ar šis tyrimas dar ir kažką kitą parodo? g.gif
Papildyta:
O, kad tas vaiduokliukas netrukus peraugtų į gražius du pagaliukus wub.gif Labai Tau to linkiu 4u.gif

Merginos, nenustokit virusuoti dar smile.gif Taip ilgai laukėm pirmųjų gandrų, todėl nepaleiskim taip greit smile.gif

jei ju nesi darius tai gal vertetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 01, 21:09)
Sveikos, damos smile.gif

Man atrodo, kiaušintakių pratekamumas ir chlamidiozė nesusiję dalykai g.gif Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 04 01, 21:31)
Man atrodo, kiaušintakių pratekamumas ir chlamidiozė nesusiję dalykai  g.gif Ar klystu?

kiek man aiskino kad chlamidijos uzkemsa kiausintakius ilgai negydant na kazkoks uzdegimas gaunasi ... g.gif

o pusniuke ka tau gine pataria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 04 01, 21:31)
Man atrodo, kiaušintakių pratekamumas ir chlamidiozė nesusiję dalykai  g.gif Ar klystu?

zinok, susije, nes negydant siu zarazu, atsiranda uzdegimai, komplikacijos, ir del to gali uzakti kiausintakiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 01, 20:09)
Sveikos, damos smile.gif
Papildyta:

* man reikejo chlamidijas tirtis.. bet LP nesu darius

** 4u.gif
Atsakyti
Aišku, nežinojau...
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 01, 14:38)
kariotipo nedaro, nes spermograma ideali, spermiuku kiekis 85 mlj 2,5 ml, klampumas geras, tasumas super, pakitimu jokiu. 
O ka reiskia imuniteta silpnint??? Gal galit kuri placiau apie tai?  ax.gif  4u.gif

o cia tiek milijonu pas vyra visame ejakuliate ar viename mililitre ? o tai kiek zinau tu geri aspirina , tau ji skyre del to kad buvo nesivystantis ar dar yra kazkokiu pozymiu del ko ji tau skiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 01, 21:33)
kiek man aiskino kad chlamidijos uzkemsa kiausintakius ilgai negydant na kazkoks uzdegimas gaunasi ...  g.gif

o pusniuke ka tau gine pataria? g.gif

Man patarė tą tyrimą pasidaryt. Bet aš buvau pas paprastą gydytoją ir ji akivaizdžiai parodė, kad nelabai nusimano apie nevaisingumo gydymus. Tik labai nustebo, kodėl man prieš tai buvusi gydytoja neliepė chlamidijų darytis.
Todėl dabar svarstau g.gif gal reikės nueit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 01 balandžio 2012 - 22:09
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 31, 12:26)
o kaip suprast, pas tave nedirbo kiausides?

Na, jos tarsi miegančios - naugina folikulų, neauga gimdos gleivinė. Stimuliuojasi sunkiai...
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 01, 22:29)
o cia tiek milijonu pas vyra visame ejakuliate ar viename mililitre ? o tai kiek zinau tu geri aspirina , tau ji skyre del to kad buvo nesivystantis ar dar yra kazkokiu pozymiu  del ko ji tau skiria g.gif

Visame kaip supratau, nes tyrimu lape parasyta taip-
spermatozoidu 85 mlj
kiekis 2,5 ml

Aspirina as jau geriu daugiau ne puse metu, ji skyre ir del to, kad buvo nesivystantis, ir del to, kad skystesnis kraujukas yra geriau su pastojimu.Tirstas kraujas atseit sudaro trombus, uzkemsa kraujagysles ir nepaduoda leliukui reikiamo kiekio deguonies, ko pasekoje buna nesivystantys nestumai.
Nesivystanciu nestumu temoje beveik visos geria aspirina, net be gydytoju patarimu, tiesiog profilaktiskai. Cia kalbame ne apie aspirina nuo temperaturos, o apie aspirina, skirta skystinti krauja. Jis pigus, kainuoja 10 lt 100 tableciu.
Atsakyti
[quote=meskute102,2012 04 01, 14:42]
as tai dziaugiuosi savo anyta man ji superine , visada mus palaiko ir paguodzia kai ...

kaip tau , meskute, pasisekė. Šaunu, kad tokią anytą turi. Mes su maniške nesipykstam, bet ir nepasakyčiau, kad labai jai įtinku. Tai maniškė kaip tik pabrėžė, kad jokių būdu nerekomenduotų mums vaikintis. Bet stengiuosi kol kas tos temos nevystyti. Man svarbiausia mama , kad palaiko. Tik va mama labai graužia save, ieško savo kaltės, kad aš negaliu vis pastoti doh.gif
Meskute, o tu kitokių testų nebandei darytis. Gal paeksperimentuok su kitos firmos, nes anuos kur turi tikrai brokuoti?

knieziauskiene, liūdna, kad taip gavosi. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 01 balandžio 2012 - 23:08