QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 05, 17:59)
as noriu pasidaryti AFS tyrima, galvoju gal pas mane kraujas lipnus ir jis vaisu atmeta kaip svetimkuni..

ji skiria mazdaug patyrus 3 -4 persileidimus ar nesivystancius turint, bet gal man galima ji ir po dvieju pasidaryti..

reiks pasikalbeti su Klimu apie tai...
As iskart pasiprasiau AFS tyrimo, bet nors jis ir geras, man iskart skyre aspirina gert, nes turejau viena nesivystanti.
Tu pasiklausk apie Imunoglobina, tas vaistukas yra tada, kai organizmas atmeta vaisiu kaip svetimkuni.
Jo LT nera pirkti, tik Rusijoje, ampulese,leidziami i poodi. As si menesi kai nevaziuoju pas gine, tai nepasiklausiu kaip elgtis toliau.
O tu pasidomek, jei kas, as prasysiu vyro vaziuot iki Rusijos, vistiek metine viza turi, nes zvejot vaziavo ziema, ir dar rugpjuti islekia zvejot i Sibira, i Altaju, tai tikrai parveztu tu vaistuku. Galetume kooperuotis kartu
Nors gal ir nuleksiu pokalbiui iki gines, man vis neduoda ramybes tas vaistas. Kitoje temoje visos, kurios turejo nesivystancius, ir leidosi imunoglobina, augina jau vaikucius. Gydytoja Karpenko is Vilniaus ji skiria visoms jau po pirmo nesivystancio.