Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

QUOTE(Pieva* @ 2012 04 05, 18:52)
Ramune, visa širdim su TAVIM  4u.gif Viskas BUS gerai  wub.gif

Kneziauskiene, gaudyk balionėlį ir nepasiduok  4u.gif

Ir visoms mergaitėms linkiu neprarasti optimizmo.  4u.gif Aš bent jau nepraradau, visos mintys tik apie ateitį.  bigsmile.gif

Tiesa, pas mane skaičiai krenta, bet niekas nevyksta. Bet dabar ne apie tai.

4u.gif Tau taip pat sveikatytes!
Atsakyti
Ramune, ar ilgai teks ligonineje guleti?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 05, 18:59)
Ramune, ar ilgai teks ligonineje guleti?

As manau rytoj pagal situacija bus matyt. Pasiryzus kad ir visus 9men pragulet, kad tik padetu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 05, 18:16)
As manau rytoj pagal situacija bus matyt. Pasiryzus kad ir visus 9men pragulet, kad tik padetu.

tai aisku, svarbiausia, kad maziukui viskas ok butu.. o taip ir bus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 05, 17:59)
as noriu pasidaryti AFS tyrima, galvoju gal pas mane kraujas lipnus ir jis vaisu atmeta kaip svetimkuni..  g.gif ji skiria mazdaug patyrus 3 -4 persileidimus ar nesivystancius turint, bet gal man galima ji ir po dvieju pasidaryti..  g.gif  reiks pasikalbeti su Klimu apie tai...

As iskart pasiprasiau AFS tyrimo, bet nors jis ir geras, man iskart skyre aspirina gert, nes turejau viena nesivystanti.
Tu pasiklausk apie Imunoglobina, tas vaistukas yra tada, kai organizmas atmeta vaisiu kaip svetimkuni.
Jo LT nera pirkti, tik Rusijoje, ampulese,leidziami i poodi. As si menesi kai nevaziuoju pas gine, tai nepasiklausiu kaip elgtis toliau.
O tu pasidomek, jei kas, as prasysiu vyro vaziuot iki Rusijos, vistiek metine viza turi, nes zvejot vaziavo ziema, ir dar rugpjuti islekia zvejot i Sibira, i Altaju, tai tikrai parveztu tu vaistuku. Galetume kooperuotis kartu 4u.gif
Nors gal ir nuleksiu pokalbiui iki gines, man vis neduoda ramybes tas vaistas. Kitoje temoje visos, kurios turejo nesivystancius, ir leidosi imunoglobina, augina jau vaikucius. Gydytoja Karpenko is Vilniaus ji skiria visoms jau po pirmo nesivystancio.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 05, 19:18)
As iskart pasiprasiau AFS tyrimo, bet nors jis ir geras, man iskart skyre aspirina gert, nes turejau viena nesivystanti.
Tu pasiklausk apie Imunoglobina, tas vaistukas yra tada, kai organizmas atmeta vaisiu kaip svetimkuni.
Jo LT nera pirkti, tik Rusijoje, ampulese,leidziami i poodi. As si menesi kai nevaziuoju pas gine, tai nepasiklausiu kaip elgtis toliau.
O tu pasidomek, jei kas, as prasysiu vyro vaziuot iki Rusijos, vistiek metine viza turi, nes zvejot vaziavo ziema, ir dar rugpjuti islekia zvejot i Sibira, i Altaju, tai tikrai parveztu tu vaistuku. Galetume kooperuotis kartu  4u.gif 
Nors gal ir nuleksiu pokalbiui iki gines, man vis neduoda ramybes tas vaistas. Kitoje temoje visos, kurios turejo nesivystancius, ir leidosi imunoglobina, augina jau vaikucius. Gydytoja Karpenko is Vilniaus ji skiria visoms jau po pirmo nesivystancio.

na paklausiu.. butinai.. nes siaip visi tyrimai geri, tik prg zemas, bet vistiek nesivysto leliukas.. verysad.gif sakau gal tas kraujas blogas.. o tau dave siuntima juos darytis ar pati pasidarei? kur dareisi Vln?
Atsakyti
As kai pirma karta atejau i klinika, man kai rase ant lapelio kokius tyrimus darytis, pasiemus lapeli perziurejau ir paprasiau, kad irasytu ir AFS, nes man jis labai svarbus pasirode. Nezinau, kiek butent uz ta tyrima sumokejau, nes ta diena buvo isleista didziausia suma aplamai iki siol, kadangi vienu metu atliko berods 11 tyrimu is viso vien tik is kraujo, + dar visu zarazu is tepinelio.
Lankausi Klaipedoje, nes as is Plunges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 05 balandžio 2012 - 20:27
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 05, 20:26)
As kai pirma karta atejau i klinika, man kai rase ant lapelio kokius tyrimus darytis, pasiemus lapeli perziurejau ir paprasiau, kad irasytu ir AFS, nes man jis labai svarbus pasirode. Nezinau kiek butent uz ta tyrima sumokejau, nes ta diena buvo isleista didziausia suma aplamai iki siol, kadangi v ienu metu atliko berods 11 tyrimu is viso vient ik is kraujo, + dar visu zarazu is tepinelio.
Lankausi Klaipedoje, nes as is Plunges

mmm aisku.. o jei as pvz nueiciau ir sakyciau,kad noriu pasidaryti AFS tyrima klinikoj suprastu apie ka as?? nes ten kelios rusys net ka reikia tirti ar ne?
jis Vln mazdaug 200lt kainuoja,o atsakymai idomu po kiek laiko buna..
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 05, 19:16)

vajei ramunyte kaip tave as stipriai stipriai apkabinu ir snabzdu i ausi tik nenusimink ir tikek, nepasiduok ir kovok uz savo maziuka mintimis, poilsiu, lovos rezimu, jei reiks ir vistukais 4u.gif laikau uz jus kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Ramunyte, tau gal rimtai reikia daugiau duphastono. Ar savo daktarei skambinai? Bent rytoj bandyk išsiprašyti, kad ryte jį ištirtų. Jei laužysis daktarai, kišk kyšį, graudink, prašyk, sakyk, kad pati susimokėsi už tyrimą. Aš jau šiandien tavo vietoje dar vieną tabletę išgerčiau - nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 05, 21:28)
mmm aisku.. o jei as pvz nueiciau ir sakyciau,kad noriu pasidaryti AFS tyrima klinikoj suprastu apie ka as?? nes ten kelios rusys net ka reikia tirti ar ne?
jis Vln mazdaug 200lt kainuoja,o atsakymai idomu po kiek laiko buna..

Oj nezinau unsure.gif As pati pasakiau, kad del kraujo lipnumo AFS tyrimo noriu, del trombu susidarymo. Ir atsakaymus visu tyrimu suzinojau kai sekanti karta atvaziavau pas gydytoja. Ir nezinau kiek jis kainavo.
Tai va, as aspirina jau geriu 8 menesiai, kaip ir Bromkriptina doh.gif
Atsakyti
tai iš to tyrimo galima spręsti, kad tau AFS?
Atsakyti