Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

Labai aciu, merginos! 4u.gif visa sirdimi jauciu jusu visu palaikyma. Deja, savo maziuko jau neturiu... cray.gif Gausiai kraujavau ir per apziura jis tiesiog iskrito...iki rytojaus dar paliko ligoninej. Labai tikiuosi, kad abrazijos man neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 10:07)
Labai aciu, merginos!  4u.gif visa sirdimi jauciu jusu visu palaikyma. Deja, savo maziuko jau neturiu...  cray.gif Gausiai kraujavau ir per apziura jis tiesiog iskrito...iki rytojaus dar paliko ligoninej. Labai tikiuosi, kad abrazijos man neprireiks.

ojej Devuliau uzjauciu labai ,zinau kaip tau yra sunku dabar mes su tavim laikikis verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 06 balandžio 2012 - 09:15
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 09:07)
Labai aciu, merginos!  4u.gif visa sirdimi jauciu jusu visu palaikyma. Deja, savo maziuko jau neturiu...  cray.gif Gausiai kraujavau ir per apziura jis tiesiog iskrito...iki rytojaus dar paliko ligoninej. Labai tikiuosi, kad abrazijos man neprireiks.

vaje Ramunyte 4u.gif laikykis mazute- zinau ka tai reiskia,mes visos zinom koks tai skausmas... laikykis mazute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 07:47)
Jei is tikruju nesivyste vaikelis ir del to ivyksta persileidimas, tai turbut taip ir turi buti...tik as jau galvojau, kad pakankamai buvo skirta mums isbandymu iki pastojimo  verysad.gif ypatingai liudna, kad taip atsitinka toms, kurios taip ilgai laukia...

Ramune, nors cia nesu dazna dalyve, bet perskaicius tavo posta, norejau paguost .... nes pati per visa ta perejau. Tik mums buvo 17 savaiciu ....
Kita karta irgi nezinosiu kaip ar dziaugtis, ar ka daryt suzinojus apie nestuke.gif nes realiai, niekas nezino, kaip kas toliau vyks ...
Musu skyrelio mergaitems, tai yra 100 kartu skaudziau, todel, kad mes pereinam begale proceduru, su didziausiu tikejimu, o vat kartais taip atsitinka.
Laikykis, isliudek ta laika, paverk - cia normalu, ir toliau pradek svajot 4u.gif nenuleisk tik ranku.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 04 06, 10:23)
Ramune, nors cia nesu dazna dalyve, bet perskaicius tavo posta, norejau paguost .... nes pati per visa ta perejau. Tik mums buvo 17 savaiciu ....
Kita karta irgi nezinosiu kaip ar dziaugtis, ar ka daryt suzinojus apie  nestuke.gif  nes realiai, niekas nezino, kaip kas toliau vyks ...
Musu skyrelio mergaitems, tai yra 100 kartu skaudziau, todel, kad mes pereinam begale proceduru, su didziausiu tikejimu, o vat kartais taip atsitinka.
Laikykis, isliudek ta laika, paverk - cia normalu, ir toliau pradek svajot  4u.gif nenuleisk tik ranku.

As guodziuosi tuo, kad mums dar nedaug savaiteliu buvo. Neisivaizduoju skausmo tu, kurios ilgiau isnesioja ir atsitinka si nelaime. As nenoriu pasiduoti nesekmei, bet tikrai nezinau kaip bus su tolimesniu gydymu. Netekau darbo, tiesiog nebus uz ka... Gyvenimo dziaugsmas ir viltis buvo sis mazylis. Net darbo netektis buvo bereiksme pries si dziaugsma. O dabar likau be nieko...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 10:35)
As guodziuosi tuo, kad mums dar nedaug savaiteliu buvo. Neisivaizduoju skausmo tu, kurios ilgiau isnesioja ir atsitinka si nelaime. As nenoriu pasiduoti nesekmei, bet tikrai nezinau kaip bus su tolimesniu gydymu. Netekau darbo, tiesiog nebus uz ka... Gyvenimo dziaugsmas ir viltis buvo sis mazylis. Net darbo netektis buvo bereiksme pries si dziaugsma. O dabar likau be nieko...

Ramune, nepasiduokit blogoms mintims, Esu isitikinus, kad gyvenime niekas nevyksta be reikalo. Matyt sios visos netektys yra kazko naujo pradzia.
Mano panasi situacija, as isejau is darbo, kad galeciau vazinet i Lv del IVF, irgi seziu be nieko 4u.gif Bet as kazkaip pozityviai i viska ziuriu, reikia tik neuzsiciklint ant nesekmiu, reikia tik apie gera galvot, apie tai ne ka praradom, o ko norim ateity gero 4u.gif
Atsakyti
Tikiu, kad ateis geresni laikai, tik beprotiskai sunku to sulaukt nepaluzus.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 09:55)
Tikiu, kad ateis geresni laikai, tik beprotiskai sunku to sulaukt nepaluzus.

ramune laikykis, suprantu ka reiskia tai.. dbr atrodo, kad viskam pabaiga, bet patikek po kiek laiko susitaikysi.. as po pirmo karto nesusitaikiau per visus tris metus, daznai verkiau, bet dbr kai buvau vel nestuke.gif turejau gyvenimo prasme... deja... vel viskas is naujo pasikartojo, bet dbr vel galvoju gal pabandysim dar karta... ir tu pokurio laiko taip manysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 04 06, 10:58)
ramune laikykis, suprantu ka reiskia tai.. dbr atrodo, kad viskam pabaiga, bet patikek po kiek laiko susitaikysi.. as po pirmo karto nesusitaikiau per visus tris metus, daznai verkiau, bet dbr kai buvau vel  nestuke.gif turejau gyvenimo prasme... deja... vel viskas is naujo pasikartojo, bet dbr vel galvoju gal pabandysim dar karta... ir tu pokurio laiko taip manysi smile.gif

zinot, kaip sako - kas musu nesuzlugdo, tas sustiprina, manau po tokiu netekciu, mes tik stipresnes daromes. Plius sako dievulis tokiu isbandymu nesiuncia silpniems zmonems.
Taip, as truputi greiciau atsistaciau, nors dar tik 4 men praejo po netekties. Bet, kai pradedu apie viska mastyt - gyvenime buna daug visokiu baisesniu dalyku. Susikimbam merginos, ir einam pirmyn, sulauksim mes savo maziuku , neabejoju.
Tiesa, man labai padejo kelios knygos pozityviau i viska ziuret, Ramunyte, rekomenduoju paskaityt, aisku, kai issiverksi, ir noresi toliau svajot :
,,Paslaptis" ir ,,Jusu minciu galia" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dieve, Ramune... verysad.gif Man sunku patikėti...
Niekas dabar tavęs nenuramins, bet pasistenk nenugrimzti į gilų liūdesį, nes reikia jėgų ir optimizmo kitam žirniukui. Matyt, tokia ta jums duota kaina... Bet manau, kad ją jau pilnai sumokėjote. Ir dabar jau visai nedaug trūksta iki sėkmės.
Šlykšti ta būsena, kai dar ir darbo netekai. Pamenu, kad man darbo netektis sutapo su pirmos stimuliacijos nesėkme. Atrodė, kad žemė slysta iš po kojų, nors nebuvo taip skaudu, kaip tau, nebuvau nesėkmingai pastojusi. Bet vyro alga nesiekė net 1000 Lt, galvojau, kad jau viskas, visi keliai į nestuke.gif uždaryti. Bet paverkiau, paliūdėjau, ir sakiau, nepasiduosiu, vis tiek pasieksiu savo.
Kai pastojau, labai maudė pilvą, gulėjau lovoj su biuleteniu, ir meldžiau žirniuką pasilikti. Nuo tos baimės važiavo stogas. Paskui pagalvojau ir pasakiau, jeigu tas mažiukas turi palikti mane, tegul palieka, nelaikysiu jo per prievartą, galbūt jis nesveikas, gal jis nenori toliau vystytis. Gal jam per sunku. O jeigu jis turi gimti, tai išsilaikys ir gims. Ir tada taip palengvėjo. Atsidaviau gyvenimui ar likimui, kaip bepavadinsi. Kaip, kad rašo toje knygoje. Paskaityk dar ją, padės nusiraminti 4u.gif
Aš su tavim 4u.gif
Atsakyti
Visom mergaitem stipybes 4u.gif ramune liudziu as siandien su tavim ... verysad.gif
Atsakyti
Sveiku protu suvokiu, kad jei butu buve lemta, butu issilaikes maziukas. Suprantu ir neduok D nesveiko vaikucio. Noriu tureti sveika ir stipru. Kaip gydytoja sako, sis nestumas buvo priverstinis, su vaistais. Gal but del to viskas taip ir baigesi. Toliau eiti stiprybes man tikrai uzteks, tik nezinau ar finansu pakaks...
Atsakyti