Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacijos tema>>

Ramune wub.gif wub.gif wub.gif
Dar didesni sveikinimai!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Nėštumas skaičiuoajamas nuo paskutinių mmm pirmos dienos arba prie ovuliacijos dienos pridėjus 2 sav. Nes vaisiaus augimas skaitosi nuo pat pirmos ciklo dienos ir apvaisinimo metu jam jau būna 2 savaitės mirksiukas.gif

O nėščiosios atleisti negali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 27, 20:43)
Ramune> stazo reikia 12 men per paskutinius 24 menesius, tai maziau suk galva del to. 
Zinios superines pas tave  wub.gif  Dabar linkiu sulaukti mazutes plakancios sirdutes  wub.gif

Stazas siam darbe buvo pas mane 4 metai, bet paskutinius 12 menesiu nedaug bus isdirbta...
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 20:49)
reikejo nunesti pazyma apie nestuma ir atleisti negali  blush2.gif

Taip, bet tai negalioja bankroto atveju... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 27, 21:03)
Aš jau pusę dienos "kybau" forume ir laukiu naujienų iš Ramunės smile.gif
Naujienos SUPERINĖS 4u.gif  wub.gif Nerealiai džiaugiuosi už Jūsų šeimą 4u.gif Tavo pavyzdys mums geriausiai parodo, kad stebuklai vyksta, tik negalima nuleisti rankų.

Griebiu virusą ir aš 2.gif  smile.gif
Papildyta:
Gali, jei įmonė paskelbia bankrotą.

Aciu, brangioji wub.gif Is tikruju stebuklai vyksta, reikia tik tiketi. As taip pat buvau labai nusivylusi, bet dabar netveriu dziaugsmu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2012 03 27, 21:12)
Ramune  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Dar didesni sveikinimai!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Nėštumas skaičiuoajamas nuo paskutinių mmm pirmos dienos arba prie ovuliacijos dienos pridėjus 2 sav. Nes vaisiaus augimas skaitosi nuo pat pirmos ciklo dienos ir apvaisinimo metu jam jau būna 2 savaitės  mirksiukas.gif

O nėščiosios atleisti negali  rolleyes.gif

ACIU wub.gif wub.gif wub.gif

Na taip, tada tikrai 5 savaiteles 4u.gif
Atsakyti
ramune- dideliausi sveikinimai wub.gif pagaliau gandrai sugryzo ne vieni wub.gif tikimes ir mums likusioms lauktuviu bus siais metais bigsmile.gif lengvo tau nesiojimo 4u.gif
o del darbo - nenusimink mirksiukas.gif - juk sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera - gal tai zenklas is auksciau kad dabar turi saugoti taip sunkiai pasiekta rezultata rolleyes.gif pailsek ir pasidziauk nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2012 03 27, 21:28)
ramune- dideliausi sveikinimai  wub.gif pagaliau gandrai sugryzo ne vieni wub.gif tikimes ir mums likusioms lauktuviu bus siais metais bigsmile.gif lengvo tau nesiojimo 4u.gif
o del darbo - nenusimink mirksiukas.gif  - juk sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera - gal tai zenklas is auksciau kad dabar turi saugoti taip sunkiai pasiekta rezultata rolleyes.gif pailsek ir pasidziauk nestuke.gif  4u.gif

Is tikruju gal ir neatsakingai elgiuosi, bet darbas dabar tik antrame plane. Svarbiausia, kad maziukui viskas butu gerai. Meiles ir pavalgyti tikrai uzteks smile.gif
Atsakyti
regata kodel i siauliu namelius nebeuzsuki 4u.gif ateik pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 27, 21:01)
Na as jau po apziuros  ax.gif 

viskas tvarkoj!!!  nestuke.gif  gemaline puslyte gimdoje  bigsmile.gif  wub.gif  Atitinka 5 savaites, bet man tai pagal jokius skaiciavimus taip nesigauna  smile.gif  nes O buvo kokia kovo 2 d. Bet ne tai svarbiausia. Svarbu viskas gerai  smile.gif

Daug daug dar nedrasiu virusiuku Jums visoms  nestuke.gif  wub.gif 

Kitas susitikimas bus po 2 savaiciu, tada jau tureciau matyti ir sirdute  wub.gif  O kol kas gine liepe nenutraukti Dupho ir Dexametazono, tik Estrofema mazinti. Iki siol geriau po 1 tablete per diena, tai dabar savaite po puse ir po to visai nutraukti.

Esu labai labai laiminga  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kad tik neprasisnekeciau. Bet laikysiu savo zirniuka, saugosiu ir nepaleisiu visus 9 men  wub.gif

Sveikinimai. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif Labai džiaugiuosi dėl tavęs.
Atsakyti
Ramune> didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai, kaip faina, griebiu ir aš virusiuką wink.gif
Labas rytas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 28 kovo 2012 - 07:02
Labas rytas 4u.gif

mergaites, kaip jauciates (tos kurios nelaukia MMM artimiausiu metu)? man siandien 6 DPO..
Atsakyti
Sveikos, užsuku į temelę paklaust, gal kuriai reikėtų Duphaston. Turiu likusias 8 tabletes, man jau nebereiks artimiausiais metais, taigi galiu kam nors padovanot, kad nereikėtų išmest. Esu Kaune, jei kam reikėtų, brūkštelkit į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas...
Ramune labai labai dziaugiuosi uz Jus..gal dar man liko koks virusiukas, tai griebiu ji wub.gif
o man siandien nuotaikele tokia labai nekokia verysad.gif
Atsakyti
Man siandien 29 DPO, jei laparoskopija neprailgino biski ciklo. Ovuliacija vyko kovo 18 diena, tai siandien jau kaip ir 11 DPO smile.gif Idomu kas cia gausis.
Jei nieko, sekanti menesi startas IUI, aisku, jei uzaugs daugiau foliuku, del vieno nedarysiu tikrai biggrin.gif

Labas rytukas 4u.gif

Pieva> kaip tu? Kaip laikaisi, mergyt? unsure.gif

Kneziauskiene> gal turi kokiu superiniu naujienu, kaip pilvinukas pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 27, 22:13)
regata kodel i siauliu namelius nebeuzsuki  4u.gif ateik pasiilgau  4u.gif

malonu, kad pasiilgai 4u.gif
bet aš į visus skyrelius užsuku tik pašniukštinėti, kaip sekasi laukiančioms II smile.gif O pati daugiau būnu pas mamytes, bet ir tai jau retokai - mažylė suryja visą laiką.

Labai sergu už tave, meskute 4u.gif Ir, aišku, už visas šio skyrelio mergaites, laukiančias II wub.gif Net neabejokit, kad patirsit tą jausmą 4u.gif
Atsakyti