Įkraunama...
Įkraunama...

Kopenhagos dieta

QUOTE(Sig @ 2012 04 03, 11:57)
jau - 5 kg 4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
ateinu pasidalint dietos potyriais biggrin.gif per beweik2sav. nukrito 3kg. - aisku su nukrypimais blush2.gif si dieta man labai nepatiko...gal del neapibreztumo savo, net nzn g.gif pabandziau-nepatiko-daugiau nesilaikyciau ax.gif jei kas susigundys-sekmes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
O aš šiandien ją baigiu, tai galiu pasakyti, kad nukrito 6 kg; laikiausi sąžiningai ir be jokių nukrypimų, tik organizmas jau priprato prie jos...pirmą kartą laikantis svoris greičiau krito.
Man ji labai efektyvi, tik nežinau ar sveika? Jaučiu ir aš paskutinį kartą jos laikiausi, geriau eisiu sportuoti 4u.gif
Gerų ir jaukių švenčių 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
ziuriu, tuscia cia pas jus. na tiek to, noriu tik prasinesti, kad nuo pirmadienio pradesiu (nes savaitgali uosvienes gimtadienis, tai bus saslyku ir panasiai), taigi... man 31 metai, ugis 169cm, o svoris... baisu, bet yra kaip yra 85kg blush2.gif , galiu tik pasidziaugti, nes pries pusantro men buvo 95kg doh.gif, siaip labai dziaugiuosi besikeicianciom formom, didejanciu pasitikejimu savimi, noru puostis ir zinoma vyro zvilgsniu rolleyes.gif . svoris krenta, bet norisi greitesniu rezultatu, tad nusprendziau "apsilankyti kopenhagoje" smile.gif .
siaip niekada nebuvau liekna, bet pasigimdziusi grizau namo 98kg, po to numeciau iki 83kg, na ir sedint namuose ir auginant vaikuti pati vis augau augau ir uzaugau verysad.gif
faina butu jei kas prisijungtu, nes reikia palaikymo, atsibodo vienai kovoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vitulia, kaip sekasi laikyti šios dietos?
Atsakyti
O šitoj dietoj būtina kavą gerti? Čia pagrindas gal? Nes aš jos negeriu išvis ir visai nenoriu pradėti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mano startas pirmadieni (juokingai skamba, bet as save pazistu, jei jau uzsibreziau tiksla - taip ir darysiu, ne pirmas kartas smile.gif )
O sios dietos jau laikiaus pries 2 metus, tikrai negrizo man tie kg, per ta laika susitraukia skrandis, kazkiek ipranti valgyt kuo "paprastesni" maista, be prieskoniu, druskos ir t.t. Tada pries kelis metus nukrito apie 6-7kg, aisku, buvau po gimdymo vos 6 men., tai gal ir tai dar padare savo, ziuresim, kas bus sikart. smile.gif
Pastebejimai is ano karto, kai laikiaus - 4-5d. ima kiek svaigt galva, tiesa daznai zuvi keiciau vista, nes virta zuvis tikrai ne man, o ir spinatu ne visad turedavau, kartais porcijos buvo mazesnes, nei parasyta, nes suvalgyt naturalaus jogurto kelias stiklines irgi nelabai...
Nera kazkokia ypatinga dieta, bet kilogramai tirpsta, si karta tikiuos, kad irgi kiek pakris. Ir jos laikaus 10d., ne 13, man uztenka. smile.gif Paskui valgau panasiai, tik i raciona imetu plius kelis produktus, tokius kaip kruopos, duona, sultys, varske. smile.gif

Atsakyti
sveuikutes gal yra norinciu nuo siandien prisijungti prie manes laikytis sios dietos:) as siandien startuoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien man pirma diena smile.gif svoris 78:)
Atsakyti
Sveikos,

gal yra besilaikanciu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal yra kas pradejo laikytis?! mes su drauge nuo sian pradejome, ziuresim kaip sekasi. Kol kas viskas nieko , bet taip paskaiciavus tai cia net nesusidaro 1200 kcal gyvybinem funkcijom palaikyt:D tai tikiuosi po 2 savaiciu koju nepakratysiu:D
Atsakyti
QUOTE(sattine @ 2013 03 18, 12:20)
Sveikos smile.gif gal yra kas pradejo laikytis?! mes su drauge nuo sian pradejome, ziuresim kaip sekasi. Kol kas viskas nieko , bet taip paskaiciavus tai cia net nesusidaro 1200 kcal gyvybinem funkcijom palaikyt:D tai tikiuosi po 2 savaiciu koju nepakratysiu:D

koju nepakratysi,bet silpnumas garantuotas mirksiukas.gif as per savaite 5kg numeciau,ilgiau neistveriau
Atsakyti