pas mus visada atneša dovanų bobutė, bet stipriai mažiau, nei per kalėdas. šiemet išvis, investavom vienam į lovą, kitam į kuprinę

išsileidom. tai dovanėles gaus tik kaimuose (diedukai vis tiek nori kažką dovanoti, patiki man tą reikalą - ką nupirksiu tas ir bus) ir nedideles - po mažą lego rinkinuką (išmėginsim ir mergaitišką naują seriją), ir pupa mažų gyvūnėlių šeimynėlę (nes turi didelį namą, karavaną, dar visokių pričindalų, o pačių žvėriukų nedaug).viską susipirkau su nuolaida žaislams, tai šiemet susisuksiu nebrangiai su dovanomis. buvau pupai auksinius auskariukus nupirkusi, planavau Velykoms, paslėpiau stalčiuje, ir...rado vaikis

iškart - o čia kas, o čia kam

sakau sesei, gimtadieniui (nesakysi gi kad Velykoms

), taip kad turės jau dabar jie iš tiesų gimtadienio palaukti. štai taip ir išsisprendė natūraliai dovanų klausimas. su vaikiu tai pas mus klausimų nekyla, su magišku žodžiu "lego" niekada neprašausi, viskas priklauso tik nuo to, kiek esi linkęs investuoti, tokio dydžio ir dėžutė gaunasi...o panelė jau išauginėja iš žaislų, jau nori papuošalų, renka savo trollbeads apyrankę, o ir auskariukų nepamaišo dar viena-kita porytė. kitam gimtadieniui dovaną jau užsisakiusi, ir tai bus vienas iš brangesių, bet tikrai gražus

trolbeads karolis. pati pareiškė, kad žaislų nebenori

ne tai ne, tokiai investicijai aš neprieštarauju. vistiek ir seneliai, ir krikštatėviai jai kažką peka, tai galės visi susimesti

skonį mergina ugdosi, karoliukus kruopščiai derina, neperka bele gražus. jos apyrankė jau beveik pranoksta mano