Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 03 27, 06:34)

Savo daigus nešu į šiltnamį..

Ex, kaip tavo Polkos auga? Gal jau žydėti ruošiasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 27, 09:09)
O nam mergaites vakar ivyko beda verysad.gif

anokia čia bėda irnesakyk.gif Visi persodinti prigis ir sėkmingai augs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 03 27, 09:52)
aš tai jei man nešalta, siunčiu ir juos biggrin.gif Šiandien kažkaip balkone žiū visai nešalta, tai išsiunčiau grūdintis  biggrin.gif vis šviesiau nei kambary..

man tai pastoviai šalta, aš šaltmirė biggrin.gif jei taip temperatūra tikrinsiu, tai tik vasarą kai 25 C galės jie balkone būti lotuliukas.gif kai išnešiu į balkoną reik langus uždaryti, ar gali būti vėjo, nes vėjas šiandien tai nemažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 26, 21:03)

spes tikrai uzaugti  mirksiukas.gif  greiciau juos ispikiuok kai paaugs arba apskrtitai i didesnius indelius pasek, tai ir augs sparciau

Labai paguodet. Nes kuri tai rase, kad vakar ne pomidoru diena, taciau tai buvo vienintele man laisva diena kada galejau pasiseti. Isejau visai savaitei i darba, tad ne iki pomidoru bus, tik palaistyti .
Atsakyti
laba ryta, sako jums lenciuginukai biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Cia kur tokie? blink.gif ar cia sena foto? unsure.gif
mano balkoniniai tik zydeti ruosiasi blush2.gif , bet jau taip vandgiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 27, 11:11)
Cia kur tokie? blink.gif  ar cia sena foto? unsure.gif
mano balkoniniai tik zydeti ruosiasi blush2.gif , bet jau taip vandgiai unsure.gif

ne cia siumetiniai , isdygo is zemes ,kai sejom geles , sausio men.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 26, 14:23)
grudinti reikejo dar neprasikalusias seklas, dabar jau, keik suprantu, grudinti nebegalima, nes jos pradejo jau dygti rolleyes.gif kisk i zeme ir augink rolleyes.gif

verysad.gif aš tik dabar pasiskaičius ištraukiau iš šaldytuvo... nu bet ir prirašo nesamoningų patarimų - aiškiai parašyta palaukt kol pradės dygt ir dėt į šaldytuvą doh.gif tikiuosi nenustipo jie man ir kažkaip prigis g.gif Ar jau galiu bėgt pirkt naujų sėklų? unsure.gif

QUOTE(Lusasita @ 2012 03 26, 14:35)
mes vaziuojam tik savaitgaliais i soda, tai visa laika laikom atidarytas duris . pernai siltnamyje buvo durys ir kitam gale langas, kuris visa laika atviras bet to neuzteko auksti pomidorai remesi i lankinio siltnamio virsu, dregme kondensavosi, ir pomidorai anksti sirgt eme, nesvarbu kad hibridai visi tjuoduoti  pradejo  doh.gif . siemest butinai bus durys is abieju galu ir butinai atidarytos . kai savaitgali bunam, vakare uzdarom, ryte atidarom, bet jau toks "sutas"  ryte buna... karstybe su dregme kaip pirtyje  doh.gif

Labai ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif Pas mus bus irgi tokia situacija, tai jau pasiskaičiau, kad pomidorams labai patinka skervėjis, bet va abejojau ar naktį taip nesušaltų, bet jei taip daros su vienom durim ir langeliu, tai teks palikinėt atidarytom durim abiem, dėkui 4u.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2012 03 26, 19:02)
mano tai dar grūdintos sėklos šaldytuve 2 savaites buvo.

O kaip jūs grūdinot, su visu pakeliu ar paskleidėt ant drėgnos marlės?
Atsakyti
man rodos tie lainciuginiai dar geriau jauciasi nei tie veisliniai, isciocinti ispopinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 27, 11:35)
man rodos tie lainciuginiai dar geriau jauciasi nei tie veisliniai, isciocinti ispopinti lotuliukas.gif

visada taip jau buna biggrin.gif sumaste pats pasiseti, ir dar akibroksta toki pateike, sako imkit ir skanaukit mane ir paziuresim kas lenciuginis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 27, 11:28)
verysad.gif aš tik dabar pasiskaičius ištraukiau iš šaldytuvo... nu bet ir prirašo nesamoningų patarimų - aiškiai parašyta palaukt kol pradės dygt ir dėt į šaldytuvą doh.gif tikiuosi nenustipo jie man ir kažkaip prigis g.gif Ar jau galiu bėgt pirkt naujų sėklų? unsure.gif

O kaip jūs grūdinot, su visu pakeliu ar paskleidėt ant drėgnos marlės?

kur cia skaitei toki dalyka g.gif na negaliu garantuoti, kad taip niekas nedaro, bet tiesa pasakius, pirma karta girdziu toki dalyka g.gif nes ir cia merginos pirma pamirko jas,ir pis karto kisa grudinti, po to jas kisa i zemele, ten per 5-8 dienas isdygsta.

mesti ju nemesk, kisk i zeme, tiek pat pasisek negrudintu, nes as dariau eksperimenta, viena rusi vienoda seklu skaiciu sejau grudintu ir negrudintu, kolkas dziaugiuosi labaiu negrudintais, nes jie man storesni ir didesni, negu grudinti g.gif

grudinau seklytes sudejus ant dregno skuduriuko, susukau ir uzverziau plastikiniu dirzeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl grūdinimosi : grūdinti (pusę paros į šaldytuvą , pusę- po radiatoriu 5-7 dienas ) galima ir prasikalusias sėklas. Išbandyta ir su pomidorais ir su gėlėm. Po tokių procedūrų pomidorai pasėti pradėjo kišt snapą iš žemių trečia dieną . Grūdinimui paimu iš saldainių dėžutės plastiką su įdubom, ten idedu vatos gumuliuką , užkloju lopinėliu medžiagytės , sudrėkinu , dedu sėklas , užkloju drėgna medžiagytę ant viršaus , tą "drėgną patalą" į plastikinę dėžutę su dangčiu ir į "BIO FRESH" zoną daržovėms šaldytuve. Tik pomidoram gal jau vėloka ...
Atsakyti