QUOTE(Zirzė @ 2012 03 26, 14:23)
grudinti reikejo dar neprasikalusias seklas, dabar jau, keik suprantu, grudinti nebegalima, nes jos pradejo jau dygti

kisk i zeme ir augink

aš tik dabar pasiskaičius ištraukiau iš šaldytuvo... nu bet ir prirašo nesamoningų patarimų - aiškiai parašyta palaukt kol pradės dygt ir dėt į šaldytuvą

tikiuosi nenustipo jie man ir kažkaip prigis

Ar jau galiu bėgt pirkt naujų sėklų?
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 26, 14:35)
mes vaziuojam tik savaitgaliais i soda, tai visa laika laikom atidarytas duris . pernai siltnamyje buvo durys ir kitam gale langas, kuris visa laika atviras bet to neuzteko auksti pomidorai remesi i lankinio siltnamio virsu, dregme kondensavosi, ir pomidorai anksti sirgt eme, nesvarbu kad hibridai visi tjuoduoti pradejo

. siemest butinai bus durys is abieju galu ir butinai atidarytos . kai savaitgali bunam, vakare uzdarom, ryte atidarom, bet jau toks "sutas" ryte buna... karstybe su dregme kaip pirtyje
Labai ačiū už pasidalintą patirtį

Pas mus bus irgi tokia situacija, tai jau pasiskaičiau, kad pomidorams labai patinka skervėjis, bet va abejojau ar naktį taip nesušaltų, bet jei taip daros su vienom durim ir langeliu, tai teks palikinėt atidarytom durim abiem, dėkui
QUOTE(saulyte525 @ 2012 03 26, 19:02)
mano tai dar grūdintos sėklos šaldytuve 2 savaites buvo.
O kaip jūs grūdinot, su visu pakeliu ar paskleidėt ant drėgnos marlės?