Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vobla @ 2012 04 02, 08:30)
nu ka-  parduotuvese patartina deveti akidangcius. is vidaus dekoruotus vesliomis piktzolemis... nes kuo daugiau visko prisisodinsi- tuo vasara daugiau nugara lenkti reikes tongue.gif

as mulciuosiu tongue.gif lotuliukas.gif , nu bet kaip grazu gelytes... wub.gif
Bet.... pomidorai graziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 02, 09:26)
bet, jos mane uzpuole, lipo i krepsi... as ju nenorejau... kardeliai patys susokio, dar dvi lelijas prigriebe..., gerai. kad pomidorai buvo "neidomus" lotuliukas.gif

nu tai jau aciu. Tikiuosi tos nuolaidos jau pasibaige? nes salia namu IKI yra. Sianidne tai bjaurus oras, nenueisim su vaikais, bet ryt.....o man mirtinai freziju prisireike biggrin.gif

Vakar mane uzpuole maximoj panasiai doh.gif Bet nusipirkau tik tu seklyciu, kurias buvau apgalvojus ir kuriu "tikrai" reikejo. Na gerai, rugiageliu pakali paemiau neplanuotai. Bet gi tik 90 centu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 02, 08:44)
nu tai jau aciu. Tikiuosi tos nuolaidos jau pasibaige? nes salia namu IKI yra. Sianidne tai bjaurus oras, nenueisim su vaikais, bet ryt.....o man mirtinai freziju prisireike biggrin.gif

Vakar mane uzpuole maximoj panasiai  doh.gif Bet nusipirkau tik tu seklyciu, kurias buvau apgalvojus ir kuriu "tikrai" reikejo. Na gerai, rugiageliu pakali paemiau neplanuotai. Bet gi tik 90 centu biggrin.gif

Tai, kad ner uz ka ax.gif jei kada reisk butinai padesiu del tu nuolaidu sekloms visokioms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 04 02, 09:32)
as mulciuosiu tongue.gif  lotuliukas.gif , nu bet kaip grazu gelytes... wub.gif
Bet.... pomidorai graziau ax.gif

cia jau ne tema truputi, bet kas mulciuojat, ka jusu peles apie tai galvoja? Mes primulciavom zole. Joms laaaabai patiko. Suede paskui mano morkas ir burokelius, net moliugus apgrauze....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Prisiskaičiau, kad pomidorams augti bei saugotis nuo kai kurių bėdų šiltnamyje padeda bazilikai. Pirmąkart bandysiu. blush2.gif Pasmalsausiu kaip jūs darote? Ar sėjate tiesiai į šiltnamį bazilikus kartu su pomidorais? O gal bazilikus ansčiau pasėti,neįsivaizuoju kaip greitai jie dygsta g.gif Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 02 balandžio 2012 - 09:23
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 02, 09:22)
Sveikutės 4u.gif Prisiskaičiau, kad pomidorams augti bei saugotis nuo kai kurių bėdų šiltnamyje padeda bazilikai. Pirmąkart bandysiu. blush2.gif Pasmalsausiu kaip jūs darote? Ar sėjate tiesiai į šiltnamį bazilikus kartu su pomidorais? O gal bazilikus ansčiau pasėti,neįsivaizuoju kaip greitai jie dygsta g.gif Ačiū. smile.gif

galima sėti tiesiai, o galima ir iš anksto turėti pasisėjus ir pasodinti. jie greit auga, kaip ir pomidorai daugmaž.
tagetės dar gerai šiltnamy su pomidorais. taip pat, galima sėti ten, galima persodint
Atsakyti
nu ka nelaisciau as savo pomidoru 11 dienu po pikiavimo... ir ka papurenau siandien zeme, o ten dregna... tai laukiu toliau ar ne?
Atsakyti
atnesu istrauka is delfi naujeinu:
"Tačiau balandžio pabaigos temperatūra jau prognozuoja aukštesnė už vidutinę, kritulių – taip pat mažiau už normą, taigi tikėtina, kad po staigios žiemos ateis staigus, šiltas ir gražus pavasaris. V. Ralienės teigimu, orai turėtų pradėti šilti jau po Velykų."
taigi tikekimes, kad neklista ir po velyku sulauksim pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 01, 23:40)
Ką pasirinkti vėl gi, žiema galima rinktis medų, pavasarį sulą, gluosnius, karklus, vasarą biohumosą, dilgėles ir t.t. Pradžioje užtenka mineralinių trąšų po to reikia azoto, ir CO2.

Ačiū labai už išsamią info,tokioms žilagalvėms naujokėms kaip aš- labai pravers, tikiuosi, kad pritaikius šiuos metodus savo skurdžiame priemolyje, turėsiu šiemet padorų derlių 4u.gif
Atsakyti
velniop toki ora lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytas- diena, kaip kam patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 02, 12:35)
velniop toki ora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas rytas- diena, kaip kam patogiau  biggrin.gif

aha, vyras juokesi is manes. Sako nu kas gi seja viska is rudens doh.gif ( vakar sejau, siandien ziema. Reiskia vakar ruduo buvo)
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 02, 12:35)
velniop toki ora

man tai jokio skirtumo koks lauke oras, svarbiausia, kad šiltnamyje šilta, pažiūrėjau, kad jame +20 ir išnešiau pomidorus.. smile.gif
Atsakyti