Taigi, turtai miega, bandau rasyt kaip viskas vyko
Ta vakara parasiau jums, kad jau turim 4cm ir laukiam kas toliau, taigi visa nakti taip ir nepavyko padoriai issimiegoti, nereguliariai prasaremiavau - keli saremiai kas 4 min, ir vel ziurek 15 min ramu, galiausiai pavyko porai valandu padoriau uzsnust, bet atsikelus supratau, kad visgi kazkas vyksta, reikia vel sekti laika. Taigi nuo kokiu 6.30 iki 8 val. sekiau, jau saremiai reguliarus, kas 7min. 8val. ryto skambinu gydytojui, ir jis pasiulo visgi pasirodyt, niu ka keliaujam i KMUK su visais daiktais

. Bevaziuojant ziuriu, kad jau kas 5 min

ir skausmas rimtesnis. Su gydytoju susitinkam 9.15 - kaklelis 6cm. Palydi mane iki priimamojo ir akuserems perduoda, kad jau beveik 7cm. Joms akys

, ir klausia manes kaip as dar taip ramiai sedziu

, sakau, kad praejus saremiui as dar ir darbu kokiu nuveikt galeciau

. Niu ka susiforminam popierius ir keliaujam i gimdykla ramiai be jokio streso, uzejus saremiui tiesiog pailsim pusiaukelej. 9.30 - gimdykloj duoda pasipuosti sexi naktinukus, paguldo, pamatuoja tonusus ir tada sulaukiam gydytojo. Va nuo tada viskas darosi smagiau

. Per saremi jis paziuri kakleli - saldu

, jau turim 8cm, po to truputi prasivaikstau iki tualeto, ten labai gerai sumazint skausma padeda siltas dusas, po to gristu i lova, pusiaukelej dar vienas saremis aplanko. Lovoje sedziu kaip varle, o gydytojas ikalbineja atsigult, kad paziuretu kaip kaklelis, nesutinku, taip praleidziu dar viena saremi. Po to net nepajauciu kaip mane paguldo ir sako jau 10cm turim, liko tik krastai. Mintyse dziaugiuosi, kad didele darbo dalis ivykdyta, liko tik lelytei pasirodyt. Girdziu gydytojo nurodymus kada stumt, kada ne, dar paprasau, kad tik nekirptu, bet sito neisvengiu, siek tiek kerpa. Akusere atsipraso pries tai darydama

. Dar vienas stumimas ir jauciu kaip mazyle pasitinka sita pasauli

, tokia visa apvalute, tikra moteryte

. Girdziu fiksuoja gimimo laika 10.50val. ir paguldo mazyle man ant krutines

. Begalinis lengvumas atsiranda kune. Giliai atsikvepiu ir apkabinus mazyti zmogeliuka suprantu, jog gimdymas tik kruopelyte, ka galetum iskesti ir paaukoti del to stebuklo

.
P.s. o kirpimas tikrai nebaisus, galiu sedeti, ir beveik nieko nejauciu

, ne taip kaip su pirmu buvo, ten jau buvo jos persistengusios

. O dabar ir lelyte gerokai didesne ir tik vos kirpta