Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 30, 14:28)

kas galėjo nutikti suvokiau, tik kai vaistai išsivadėjo.... ir taip baisu paliko. juk namie vežimėlis stovi, stalčiuje rūbeliai keli....

Laikykis ir nuolat prisimink, kad nėra nieko svarbesnio už jūsų mažiuką ir tave pačią 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Svarbiausia, kad sužiūrėta, pavojus praėjo. Ir į darbo pusę net nežiūrėk, visas mintis apie tai, kas buvo ar būti galėjo, vyk šalin. Viskas bus gerai 4u.gif
Kai galėsi, paplepėsim skype
Atsakyti
na kai akis drąsko, kone teismais grasina, nors esi teisus, turbūt nelabai įmanoma nesinervinti, ar kitaip galvojat ?
blogiausia, kad visi guodžia, ramina, patarinėja nekreipt į tą ponią dėmesio, bet niekas jai į akis nedrįsta pasakyti ką galvoja, visi savo šiknas saugo.

matyt, mano vaikis bus labai jau už teisybę, nes šiaip aš labai rami, pasišalinu nuo visko, bet šįsyk....
ir tas stresas ne vienos dienos. gi pastoviai buvo sukeliama įtampa nuo tada, kai ji sužinojo, kad laukiuosi, ne kurie teigia, kad ji taip iš pavydo....
ir dabar gi sužinojusi, kad esu ligoninėje svarstė, kaži ar čia jau rimta,lyg į ligoninę važiuojama šiaip sau, pailsėti. doh.gif

o dėl tų kietėjimų, tai kaip tik gydytojos klausinėjau. pasitaikė, labai maloni ir supratinga gydytoja, tai į visus mano durnus klausimus atsakė.
vaikščioti per daug negaliu, o aš ir nevaidinu didvyrės. vyras labai rūpinasi ir saugo. o tai svarbiausia.

beje, šian pro ligoninės langą mačiau, kaip išėjo naujai iškepti tėveliai nešini lopšiu... net susigraudinau nuo tokio vaizdo... dar nužiūrėjau ten esančias nėštukes, visų tokie dideli pilvai, kad maniškis kaip maža špygutė prieš kumštį biggrin.gif
sesutė sakė, kad daugiausia guli prieš pat gimdymą, o tokių nelaimėlių kaip aš nedaug būna.

viskas gerai,kas gerai baigiasi. mirksiukas.gif

ir džiaugiuosi, kad visoms kitoms šio skyrelio gyventojoms gerai sekasi. 4u.gif
Atsakyti
Taigi, turtai miega, bandau rasyt kaip viskas vyko ax.gif
Ta vakara parasiau jums, kad jau turim 4cm ir laukiam kas toliau, taigi visa nakti taip ir nepavyko padoriai issimiegoti, nereguliariai prasaremiavau - keli saremiai kas 4 min, ir vel ziurek 15 min ramu, galiausiai pavyko porai valandu padoriau uzsnust, bet atsikelus supratau, kad visgi kazkas vyksta, reikia vel sekti laika. Taigi nuo kokiu 6.30 iki 8 val. sekiau, jau saremiai reguliarus, kas 7min. 8val. ryto skambinu gydytojui, ir jis pasiulo visgi pasirodyt, niu ka keliaujam i KMUK su visais daiktais smile.gif . Bevaziuojant ziuriu, kad jau kas 5 min smile.gif ir skausmas rimtesnis. Su gydytoju susitinkam 9.15 - kaklelis 6cm. Palydi mane iki priimamojo ir akuserems perduoda, kad jau beveik 7cm. Joms akys blink.gif , ir klausia manes kaip as dar taip ramiai sedziu biggrin.gif , sakau, kad praejus saremiui as dar ir darbu kokiu nuveikt galeciau biggrin.gif . Niu ka susiforminam popierius ir keliaujam i gimdykla ramiai be jokio streso, uzejus saremiui tiesiog pailsim pusiaukelej. 9.30 - gimdykloj duoda pasipuosti sexi naktinukus, paguldo, pamatuoja tonusus ir tada sulaukiam gydytojo. Va nuo tada viskas darosi smagiau biggrin.gif . Per saremi jis paziuri kakleli - saldu smile.gif, jau turim 8cm, po to truputi prasivaikstau iki tualeto, ten labai gerai sumazint skausma padeda siltas dusas, po to gristu i lova, pusiaukelej dar vienas saremis aplanko. Lovoje sedziu kaip varle, o gydytojas ikalbineja atsigult, kad paziuretu kaip kaklelis, nesutinku, taip praleidziu dar viena saremi. Po to net nepajauciu kaip mane paguldo ir sako jau 10cm turim, liko tik krastai. Mintyse dziaugiuosi, kad didele darbo dalis ivykdyta, liko tik lelytei pasirodyt. Girdziu gydytojo nurodymus kada stumt, kada ne, dar paprasau, kad tik nekirptu, bet sito neisvengiu, siek tiek kerpa. Akusere atsipraso pries tai darydama biggrin.gif . Dar vienas stumimas ir jauciu kaip mazyle pasitinka sita pasauli wub.gif , tokia visa apvalute, tikra moteryte wub.gif . Girdziu fiksuoja gimimo laika 10.50val. ir paguldo mazyle man ant krutines wub.gif . Begalinis lengvumas atsiranda kune. Giliai atsikvepiu ir apkabinus mazyti zmogeliuka suprantu, jog gimdymas tik kruopelyte, ka galetum iskesti ir paaukoti del to stebuklo wub.gif .

P.s. o kirpimas tikrai nebaisus, galiu sedeti, ir beveik nieko nejauciu thumbup.gif , ne taip kaip su pirmu buvo, ten jau buvo jos persistengusios unsure.gif . O dabar ir lelyte gerokai didesne ir tik vos kirpta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 30, 15:53)
na kai  akis drąsko, kone teismais grasina, nors esi teisus, turbūt nelabai įmanoma nesinervinti, ar kitaip galvojat ?

blogiausia, kad visi guodžia, ramina, patarinėja nekreipt į tą ponią dėmesio, bet niekas jai į akis nedrįsta pasakyti ką galvoja, visi savo šiknas saugo.

draskyčiau atgal blush2.gif dzin man, kad viršininkas, geras viršininkas su savo darbuotojais taip nesielgia, o jeigu dar ką pasakytų pagrąsinčiau ir aš jai mad.gif bet čia aš esu furija blush2.gif

Kiti savo užpakaliu žiūri, tu išeisi iš darbo,jiems teks likti, niekas niekados nepastovės už tave, turi išmokti pastovėti už save ir už savo leliuką 4u.gif

Bet teisinai sakai,kad gerai, kas gerai baigėsi, o dabar ilsėkis ir mėgaukis ramybe 4u.gif pamiršk viską dabar turi būti tik geros emocijos 4u.gif
QUOTE(milima @ 2012 03 30, 16:19)
Giliai atsikvepiu ir apkabinus mazyti zmogeliuka suprantu, jog gimdymas tik kruopelyte, ka galetum iskesti ir paaukoti del to stebuklo  wub.gif .

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 03 30, 17:19)
Taigi, turtai miega, bandau rasyt kaip viskas vyko  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip lengvai ir paprastai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kokia as tryzne pasidariau, skaitau ir verkiu.

Milima, tas gimimo momentas nerealus ir mazyle ant krutines. Vau 4u.gif

Pasislepusi, aciu D viskas gerai. Buk gerute saugok save ir leliuka. Jis dabar svarbiausias, visa kita antram plane.
O tiem, kas pavydi, lazda turi 2 galus ir gyvenime viskas atlyginama.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 30, 13:28)
na, svarbiausia, viskas gerai baigėsi.

Tikrai labai gerai, kad gerai baigesi. Saugok save ir maziuka, ir stenkis neimti i sirdi visu situ intrigu 4u.gif Teisybes niekada nebuvo ir nebus, o leliukas yra tai, kas svarbiausia 4u.gif

Giliai atsikvepiu ir apkabinus mazyti zmogeliuka suprantu, jog gimdymas tik kruopelyte, ka galetum iskesti ir paaukoti del to stebuklo  wub.gif .

Milima, labai grazi dukrytes atejimo i Jusu seima istorija wub.gif
Atsakyti
Taigi, turtai miega, bandau rasyt kaip viskas vyko  ax.gif

kaip faina, kad viskas ivyko labai greitai ir lengvai thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
milima sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 03 30, 13:28)
toks visai nieko gydytojas ir pasakė, kad siūlo likti ligoninėje, nes panašu, kad gresiantis.
o aš visa stresuotą (čia nuo darbinės aplinkos), negaliu suvokti kas vyksta, net kalbėti normaliai nepajėgiau.

Na tikrai tave lupti reikia už tai, kad imi į galvą visas blogybes, kurios vyksta darbe. Tau turėtų būti taip giliai nusispjauti į viską. Na ką blogo tau gali padaryti? Juk iš darbo nebeišmes. O po vaiko auginimo atostogų privalės atgal priimti, nes turėsi mažametį vaiką. Privalai mesti iš galvos bet kokius nervus, jei ne dėl savęs, tai dėl savo mažulio. Na iš tiesų kas šiuo momentu gali būti svarbiau už jį? Man tegul viskas aplinkui griūva, kad tik pilvelis saugus būtų.
Atsakyti
labas rytas

na nebesibarkit biggrin.gif
gi visi mes skirtingi, kiekvienas į tą pačią situaciją reaguojam kitaip.

aš jau atsigavau, džiaugiuosi pajutusi krebždesius ar smūgius (vakar tai net rėkti norėjosi, kai kažkur apačioje makalavosi lotuliukas.gif ), turiu griežtą prievaizdą (nu vyras gi bigsmile.gif ) tai net nekyla minčių jo neklausyti biggrin.gif

milima, sėkmės Tau auginant dukružes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Ateinu į Jūsų skyrelį. Labai tikiuosi, kad priimsite.
Nesu čia naujokė, tik susikūriau kitą nicką, nes per daug smalsuolių atsirado kam buvo įdomu kur dar lankausi ir krūva klausimų kaip aš čia.
Esu iš IVF skyrelio. Mums 8 savaitės, kol kas viskas OK, širdutę mačiau savo zuikio wub.gif Kol kas nerimo daug, dabar pradės mažinti vaistus, tai labai labai bijau to ax.gif verysad.gif Kad tik viskas būtų toliau OK.
Seku čia visas temas, sergu už visas, o kadangi jautrumas padidėjęs, tai skaitydama viską ir kas gražu, ir kam kažkas nesiseka, dažnai nubraukiu ašarą blush2.gif ax.gif
Atsakyti