Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikos drauguzes 4u.gif
Ketvirtadieni ruosiuos pas genetike ir va pamirsau, ar ten ziuri per apacia ar per virsu? blush2.gif Galvoju, ar butinai sukuosena darytis, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 04 02, 19:59)
Sveikos drauguzes  4u.gif
Ketvirtadieni ruosiuos pas genetike ir va pamirsau, ar ten ziuri per apacia ar per virsu? blush2.gif Galvoju, ar butinai sukuosena darytis, ar ne blush2.gif

per pilvuką genetikai žiūri 4u.gif Man ginė minėjo, jog berods nuo 12 sav. apskritai per viršų echoskopu žiūri 4u.gif
Atsakyti
man irgi gine sake, kad po 12 sav, jauziuri per pilva, nes leliukas auga ir vaginaliniu budu nieko nesimato ax.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytukas 4u.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 04 02, 21:59)
Sveikos drauguzes  4u.gif

Genetikai tikrai žiūri per viršų smile.gif Ir apskritai nėra reikalo lįsti vidun, jei nereikia patikrinti kitaip. Kalbu taip dėl to, kad paskutinė mano apžiūra echoskopu buvo ir per viršų, ir per apačią. Gydytoja norėjo įsitikinti, kiek placenta apgulusi gimdos kaklelį, o tai geriau matėsi iš vidaus. Bet čia mano individuali patirtis. Pati irgi nesitikėjau, kad dar vaginaliniu žiūrės.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 03, 10:01)
Labas rytukas  4u.gif
Genetikai tikrai žiūri per viršų  smile.gif Ir apskritai nėra reikalo lįsti vidun, jei nereikia patikrinti kitaip. Kalbu taip dėl to, kad paskutinė mano apžiūra echoskopu buvo ir per viršų, ir per apačią. Gydytoja norėjo įsitikinti, kiek placenta apgulusi gimdos kaklelį, o tai geriau matėsi iš vidaus. Bet čia mano individuali patirtis. Pati irgi nesitikėjau, kad dar vaginaliniu žiūrės.

nu man pavyzdziui gine mano kakleli apziuri irgi vaginaliniu budu, nes taip geriau matosi jo ilgis ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Man tai apsipirkimo dienos. Sėdžiu prie interneto ir leidžiu pinigus doh.gif
Atsakyti
Labuka nestuke.gif

kristinuke, o kodel su tokiom nuotaikom, juk maloni veikla bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2012 04 03, 10:51)
Man tai apsipirkimo dienos. Sėdžiu prie interneto ir leidžiu pinigus  doh.gif

O ka jau nusipirkai per sias dienas? blush2.gif

Mila, su savaitelemis Jus 4u.gif
Atsakyti
Kerzaka, Sangria023, Kristinuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man gine tik ginekologiskai apziuri kakleli, ar kietas, ar ilgas, siaip jau irgi ten nebekisa echo lazdos. Aisku, bendrausim su leliu per pilvuka dabar smile.gif
Geros visoms dieneles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 03, 09:57)
Labas rytas  4u.gif
O ka jau nusipirkai per sias dienas?  blush2.gif

Mila, su savaitelemis Jus  4u.gif

dekui, mieloji wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 03, 09:51)
Man tai apsipirkimo dienos. Sėdžiu prie interneto ir leidžiu pinigus  doh.gif

O ka perki? Is kokiu parduotuviu? Gal geru nuolaidu kur uzmatei? Ir man jau pirkiniai rupi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 04 03, 11:52)
Labuka nestuke.gif

kristinuke, o kodel su tokiom nuotaikom, juk maloni veikla bigsmile.gif  thumbup.gif

Nuotaikos normalios, tik sąskaita tuštėja ne dienom, o valandom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2012 04 03, 11:57)
Labas rytas  4u.gif
O ka jau nusipirkai per sias dienas?  blush2.gif

Remontuojam mažiaus kambarį. Kadangi iš darbo kambario reikia padaryti vaikišką, tai 2.gif vaizduotė įjungta biggrin.gif O pirkalioju nuo drabužėlių, antklodėlių iki lovytės. Šiandien kaip tik gavau atsakymą iš LV, kad artimiausiu metu atkeliaus Troll lovelė. LT akciją joms mačiau, bet man su pristatymu vis tiek labiau apsimoka iš LV gauti.
Atsakyti