Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 11, 19:45)
kada tau pas gine?nu ketonus reikes mazinti ju is viso neturetu buti kiek zinau g.gif

Ryt ~17 val. Ir eritrocitu turi visai nebut.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 04 11, 20:12)

O tu kada norejai, balandzio ar geguzes menesi?  g.gif

Gegužei norėjau g.gif arba aš nemoku užsiregistruoti g.gif

Svajone, ryt ginė viską paaiškins,pabandyk apsiraminti nors truputuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal kas turit nebenaudojamu duphaston tableciu? rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

dangutex, na ar pavyko uzsiregistruoti i kursus geguzes pabaigai? bent man nelabai operatyviai atrasinejo doh.gif

Ingvita, jei tau bus ramiau, as dar irgi jokiu judesiu nejauciu, nors mums 20 savaiciu. man sake, kad normalu, nes placenta prisitvirtinusi priekineje pilvo sienoje, be to, drakoniukai kazkaip idomiai guli g.gif bet maciau, kad jiems viskas gerai, todel nusiraminau rolleyes.gif

loraimitz, jau rasiau ir vilnieciu temoje - galiu atiduoti kokia 17 duphastono tableciu mirksiukas.gif

QUOTE(Iride @ 2012 04 11, 17:21)
- emiau ir susiplanavau kelione i Roda.
- O svorio priaugau apie 3-4 kg, pilvuko tikrai neimanoma nuslepti smile.gif
- Dabar tu pasisakok, kaip tavo drakonkukai laikosi?
- Gal jau kokiu pirkiniu isigijote?

- na tu cia drasiai blink.gif as tai saugau save kaip kiausini blush2.gif
- nedaug tongue.gif pas mane jau bus kokie 9-10 kg doh.gif ir jau seniai neimanoma paslepti doh.gif
- gerai drakoniukai, buvom pas genetike, tai viskas issivyste, patologiju nepastebeta. ir dar kas mums svarbu - kad augam tolygiai thumbup.gif nes identisku atveju kartais buna toks transfuzijos sindromas, kai vienas apvalgo kita ir draugiskai nepasidalina maistu, t.y. vienas issiverzia augant i prieki, o kitas atsilieka, kas gali buti jiems pavojinga unsure.gif bet mes esam praktiskai vienodi thumbup.gif
- oi, jau daug ka doh.gif blush2.gif bet viska praktiskai padeveta ir naudota. jau turim vezimeli, viena lovyte (dabar intesyviai ieskau kitos tokios pacios), kaldrytes, pledukus, 2 vibrokedutes, vonele su stovu, kruva is kitu dvynuku mamyciu isigytu rubeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 12 balandžio 2012 - 07:31
mergaites, o visas nestuke.gif siunčia pas genetikę, ar tik "įtartinas"?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 08:32)

pagal visas tvarkas turetu siusti tik "itartinas", bet dabar mada pacioms issiprasyti siuntimu pas genetikus, irasant bele kokia itartinta priezasti, arba eiti pasitikrinti pas genetikus privaciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 12, 08:34)
pagal visas tvarkas turetu siusti tik "itartinas", bet dabar mada pacioms issiprasyti siuntimu pas genetikus, irasant bele kokia itartinta priezasti, arba eiti pasitikrinti pas genetikus privaciai  4u.gif

o realiai - to reikia?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 09:00)
o realiai - to reikia?

siaip ten viska labai detaliai paziuri, ar viskas issivyste, detaliai ismatuoja, pasiziuri, ar nera kazkokiu patologiju. daugeliui nuejus paskui buna ramiau. bet cia sakyciau kiekvieno apsisprendimo ir pasirinkimo reikalas. nes reikia sau uzsiduoti klausima, kam yra pasiryzusi jusu seima, jei suzinotu, kad yra itarimu, kad leliui kazkas blogai? ar yra pasiryzusi darytis vaisiaus vandenu tyrima (sakoma, kad jie kai kuriais atvejais gali salygoti persileidima)? ka darytu, jei sakykim vandenu tyrimas parodytu, kad kazkas blogai? ryztusi darytis valyma ar augintu vaika kad ir koks jis bebutu? is tiesu jei esate pasiryze auginti vaika, kad ir koks jis bebutu, gal ir neverta darytis tu tyrimu g.gif be to, daznai tie itarimai, kad kazkas blogai, nepasitvirtina ir kol sulauki tyrimu datos ir ju atsakymu buni tik be reikalo prisinervinusi doh.gif bet yra buve net is siame skyrelyje atveju, kai vandenu tyrimas patvirtino negera dalyka verysad.gif
Atsakyti
zuzla, mum gydytojas Treisas sakė, kad po IVF privalu eiti pas genetikus.
dar pas genetikus siunčia jei moteriai yra virš 35, o vyrui virš 42 metų, jei giminėje buvo kokių tai apsigimimų... daugiau ir nežinau, čia gal labiau išmanančios gali pakomentuoti.

nu va, kol rašiau, Tau jau Krempudra labai gražiai viską surašė 4u.gif

aš nėjau. ir dėl to galvos nebesuku. taip abu nusprendėm ir taškas.

Svajuke, nusiramink dėl tų tyrimų, nors pati pamenu kaip trydaliojau, kai tyrimai prasti buvo. dėl ketonų- tai reikia skysčių daugiau. gal Tau, jei negali gerti, nes vemi, paskirs lašalines ir pagerės situacija. aš kai nevėmusi per tą laiką, tai negaliu patarti kaip nuslopinti tą baisų dalyką.

šiaip mano savijauta lyg ir gerėja. pradėjau pūstis, rodos, pilvas ne savaitėmis o jau valandomis auga. sunku jau ir kojines apsimauti lotuliukas.gif
vakar toks keistas jausmas buvo, jaučiu,kad vaikas spardosi, bet matyt į nugaros pusę nusisukęs, nes "kažkur ten" skauda, o kur konkrečiai negaliu pasakyti.
man dar įdomu, kad pilvas tai jau oho koks (na gal man taip tik atrodo), o vaikas žemiau bambos su kojom man makaluoja. kartais atrodo, kad ims ir dar ranka pamojuos pro tam tikrą vietą laugh.gif
šonkauliai atrodo kiek aprimo skaudėti, bet nevisiškai. ai dar sužinojau, kas yra rūgštingumas.
kol kas pirkaliojimas vaikučiui sustojęs. o taip norėtųsi apsilankyti kokioj parduotuvėje ir nuo dūšios pakratyt piniginę. būsimo tėvelio, ne savo lotuliukas.gif
turbūt tiek įspūdžių iš mano nėštukiško gyvenimo. kol kas negaliu labai skųstis. nebent tuo, kad laikas pradėjo siaubingu greičiu lėkti.

mano bendraamžės, kada planuojat pradėti rūpinti taše į ligoninę? aš galvoju, jau neužilgo krauti.... bijau, kad nenutiktų kaip dabar,kad buvo. nuvažiuojam į ligoninę, o aš be jokių daiktų. tai gerai, kad vyras mano tokiose situacijose šaltai mąstantis, surinko ko reikėjo ir net parūpino tai, apie ką aš net nepagalvojau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 12 balandžio 2012 - 08:32
QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 08:00)
o realiai - to reikia?

jei gerai pamenu, po IVF mergaitėms rekomenduotina eiti pas genetikus 4u.gif Kaip ir toms, kurioms daugiau nei 35 m, ar yra patyrę daugiau nei du persileidimus. Dar keli punktai yra, bet kitų neatsimenu...
Bet kaip Krempudra parašė, jei jūsų šeima turi nuostatą, jog bet kokiu atveju gimdytų lelių, kad ir ką genetikai nustatytų, tai tada pas juos eiti neverta, net jei gydytojai ir rekomenduoja pasitikrinti. Vis viena, juk genetikų konsultacija jūsų sprendimui įtakos neturėtų, o baimių ir nerimo tai įneštų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, su atėjusiu pavasariu smile.gif

Visai nebespėju prisijungti - darbe mokinė prie mano kompo, o namie jau paslika gulinėju po darbo. Bet pasidžiaugsiu, kad netyčia netikėtai nupirkom vežimėlį zuikiui biggrin.gif Nesijuokit, nes prisišnekėjau - vyras pats prasinešė per skelbimus, rado mūsų norimą variantą, atvežė mum jį net iš Vilniaus - niekad nebūčiau patikėjus, kad naudotas vežimėlis gali būti kaip naujas.. Net l.norėdama, neturėčiau prie ko prikibti, ir neįsivaizduoju, kaip taip išlaikyti - lopšio, kitų dalių vidus pieno baltumo, be dėmelės. Ir garantija dar metams, žodžiu, labai džiaugiuosi pirkiniu, pasistatėm kambary kolkas, tai patiems vietos oi kaip sumažėjo biggrin.gif

QUOTE(Ingvita @ 2012 04 11, 20:20)
Nezinau, ar verta sunerimti, taciau paskutiniu metu kasdien man buna galvos skausmai, ko iki nestumo niekada nebudavo.

Ingvita, man taip pat maždaug apie 18-20 savaitę siaubingai skaudėjo galvą, buvo net iki migreninių skausmų ir vėmimo, kai visą dieną negalėjau net vandens gurkšnio išgerti. Tfu tfu, kolkas, atrodo, jie pasitraukė. O gyd.sakė, kad taip gali būti nuo nėštumo hormonų, ir leido paracetamolį nuo skausmo išgerti iki 2 tablečių per dieną.

QUOTE(zuzla @ 2012 04 12, 09:32)

Mums matavo raukšlytę, 1,3 mm berods buvo, tai sakė, kad idealu, ir kad tolesnis prisca ir kitų genetinių tyrimų darymas būtų pinigų ir laiko švaistymas, atsižvelgiant ir į amžių ir kt. Aš ir paklausiau.. bet dabar vis pasvarstau, gal reikėjo dėl savo ramybės pasidaryti?

Streamy, Krempudra sveikinu su pusiaukele 4u.gif Labai smagus laikas smile.gif

Paskaičiau, kad jau daug kas į kursus ruošiasi smile.gif Aš dar kažkaip nepradėjau galvoti, tikriausiai, dekretui tą atidėsiu. Jei atsirastų kompanija gegužės-birželio mėnesiui Kaune, būtų smagu eiti kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 12 balandžio 2012 - 08:39
aišku, ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti