Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 22:05)
Apie vazoninius. Kai ūgtels daigeliai vazonuose, persodink juos atskirai  4u.gif

Sakai reikes? O as tap tikejausi jau ju nebejudinti, ant seklu ipakavimo foto buvo, nu taip man patiko toks pomidoriuku krumas vazone biggrin.gif doh.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Neinzy, ar nusipirkai ta stiklini su dangciu ar kaip jis g.gif . Maciau siandien akropolio maximoj, prie velykiniu dalyku, 29lt. su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 04 01, 15:05)
Ir dar  ax.gif

gal kuri žinote kur galima Liebhierr įmontuojamų šaldytuvų "gyvai" pamatyti ?

Dar "Salnoj" daug visokiu saldytuvu, kai buvau buvo imontuojamu tik nepasakysiu kokios firmos, nes nebuvo aktualu.
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 04 01, 22:50)
Vienintelis, kas man irgi patiko, tai ytariu ta pati lova. Ten latviski baldai, seniau Klaipedoje budavo ju ekspozicija, deja nebera.. Daugiau viska galima pamatyti ir Klaipedoje, megrame, grafu baldai ir t.t.

Tai jau tikrai ta pati lova... biggrin.gif Dar vaziavom i DomusGalerija,daugiau pasiziureti..
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 22:16)
Patalpoje gal ir geriau laikyt, aš šiais metais keletą pomidorų pabandysiu namie palaikyt, nes lauke jie man pernai sirgo  unsure.gif
Kol buvo namie buvo labai gražūs. Lauke iš pradžių pastačiau pietinėje pusėje, tai lapai apdėgė. Po to pernešiau, bet prasidėjo lietūs antroj vasaros pusėj ir pradėjo pomidoriukai skilinėti ir pūti  doh.gif

na as lauke dar nebandziau, o namuose man vieni loveliai buvo ant rytines palanges, kiti ant vakarines, ir jokiu bedu nebuvo g.gif o dabar pavasari sodinsiu tiesiai i lauka - kazkokia veisle, kur nebijo blogu oru - parasyta, kad derlinga, na ziuresim kaip cia bus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 01, 22:34)
Po tristai cia po 3 grudelius?  g.gif 
Suprantu kaip kvailai skamba klausimas  biggrin.gif  doh.gif

ne grudelius o daigelius. pirma pasodinu daug seklyciu, po to jas pikiuoju po 1,2,3. ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 22:41)
Manau, kad po 3 daigelius. Pavyzdžiui, aš iš pradžių sėju didelėj talpoj daug sėklų, o po to pikiuoju po 1, 2 ,3 į atskiras talpas kol paauga  rolleyes.gif

butent taip ir darau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 01, 23:02)
Cia kalbam apie tuos vazoninius mazus pomidoriukus, ane? As tai prisejau gan tankiai i vazonus, ziuresiu kas iseis doh.gif

taip pas mane tokie vynuoginiai - maziukai pomidoriukai - neauksti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kiek kainuoja uosinės kambario durys? Gal kas pirkote?
Ar daug jei siūlosi už 1300 pagaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2012 04 02, 12:11)
Sveikos 4u.gif
kiek kainuoja uosinės kambario durys? Gal kas pirkote?
Ar daug jei siūlosi už 1300 pagaminti g.gif

sveiki,
kaimyne kaip tik uzsake uosines duris- kaina 1100 Lt su istatymu bet be rankenu.
O pas teva name uosines durys po 1000 su viskuo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 02 balandžio 2012 - 11:18
QUOTE(Portishead @ 2012 04 02, 12:17)
sveiki,
kaimyne kaip tik uzsake uosines duris- kaina 1100 Lt su istatymu bet be rankenu.
O pas teva name uosines durys po 1000 su viskuo  bigsmile.gif

kur cia taip pirko po 1000, gal butu galima kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 04 02, 12:33)
kur cia taip pirko po 1000, gal butu galima kontaktus?

1am puslapy yra, kaip tik pirmas sarase ka Portishead rekomenduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 04 02, 12:36)
1am puslapy yra, kaip tik pirmas sarase ka Portishead rekomenduoja smile.gif

Dekui 4u.gif reiks issitraukt i kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 04 02, 11:17)
sveiki,
O pas teva name uosines durys po 1000 su viskuo  bigsmile.gif

labai ačiū už informacija 4u.gif
Atsakyti
Siandien atves bananmedi - bandysiu augint bananus biggrin.gif thumbup.gif siaip idomu pabandyti biggrin.gif biggrin.gif gal nebereikes eit pirkt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti