Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 20:47)
Ar išsirinkot ką nors?

na, turim minciu...bet kai emocijos susigules, apmastysim...Labai patiko lova - tokia auksta.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 04 01, 12:13)
mes pirkom Kvietiniuose Litagroje berods taip vadinasi lentpjuve mirksiukas.gif  g.gif

Aciu 4u.gif
o ka daret su lentom- impregnavot, vaskavot (dazyti ju lyg negalima g.gif )-kiek laiko jau Jusu terasai- ar patenkinta maumedziu?Man ir paprastas lietuviskas medis tiktu, MB cia uzsisikes su tuo maumedziu...

QUOTE(*Kristal* @ 2012 04 01, 13:17)
Kur užsisakinėjot vidines (medines) duris  ax.gif

Vamedoj 4u.gif

QUOTE(Lana*** @ 2012 04 01, 18:13)
gal brangininkas, nezinau.....bet pavyzdziu nemazai yra 4u.gif
http://www.linokalve.com/

nesu niekur maciusi grazesniu darbu nei pas ji ax.gif o dar ir visokiems skoniams ax.gif yra ir "surudijusiu", ir zalvariniu ir moderniu ir kasikiniu wub.gif wub.gif taip ir varvinu seile pro sali vaziuodama ir vis naujus dirbinius matydama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 04 01, 21:07)
nesu niekur maciusi grazesniu darbu nei pas ji  ax.gif o dar ir visokiems skoniams  ax.gif yra ir "surudijusiu", ir zalvariniu ir moderniu ir kasikiniu  wub.gif  wub.gif taip ir varvinu seile pro sali vaziuodama ir vis naujus dirbinius matydama  wub.gif

Iš tiesų juk jis tavo kaimynas biggrin.gif Man jo darbai nuostabūs, jis tikras menininkas, o ne koks serijinis štampuotojas. Bet ir dvarai dvareliai tose foto tongue.gif Kai tokį dvarą įpirksiu, būtinai pas šį kalvį tvorą užsakysiu cool.gif

Mūsų terasa pušinė. Kol kas visai patenkinti. Mano tėvai turi maumedžio terasą. Pasirodo, kad jos negalima dažyti, nes dažai kažkaip nesilaiko - po žiemos žiauriai nusilupo unsure.gif , tai po to apvertė antra pusę, pašlifavo ir nualyvavo. Dabar viskas OK, jau keli metai, tik peralyvuot pavasariais reikia.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 21:44)
Iš tiesų juk jis tavo kaimynas  biggrin.gif Man jo darbai nuostabūs, jis tikras menininkas, o ne koks serijinis štampuotojas. Bet ir dvarai dvareliai tose foto  tongue.gif  Kai tokį dvarą įpirksiu, būtinai pas šį kalvį tvorą užsakysiu  cool.gif

Mūsų terasa pušinė. Kol kas visai patenkinti. Mano tėvai turi maumedžio terasą. Pasirodo, kad jos negalima dažyti, nes dažai kažkaip nesilaiko - po žiemos žiauriai nusilupo  unsure.gif , tai po to apvertė antra pusę, pašlifavo ir nualyvavo. Dabar viskas OK, jau keli metai, tik peralyvuot pavasariais reikia.

vasara maciau lauko baldus dare- nu tokie parastuciai- kaip puse kamuolio- bet atode tikrai ispudingai wub.gif wub.gif nu,zodziu, pas ji ne stampovke- rezgu minti ir pas save prie iejimo kokius metalinius baldziukus pasidaryti- ryte arbatelei gerti wub.gif
o tos alyvos su spalva g.gif nes nenoriu, kad pilka terasa butu blush2.gif nu nepatinka man tokia "autentika"... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 04 01, 21:50)
vasara maciau lauko baldus dare- nu tokie parastuciai- kaip puse kamuolio- bet atode tikrai ispudingai  wub.gif  wub.gif nu,zodziu, pas ji ne stampovke- rezgu minti ir pas save prie iejimo kokius metalinius baldziukus pasidaryti- ryte arbatelei gerti  wub.gif
o tos alyvos su spalva  g.gif nes nenoriu, kad pilka terasa butu  blush2.gif nu nepatinka man tokia "autentika"... blush2.gif

Tai gal kaimynams nuolaidą padarytų baldams biggrin.gif

Mano tėvų terasa natūralios spalvos, bet manau, kad būna atspalvių g.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 01, 09:35)
ILonux, pernai lyg tu sodinai pomidorus i vazonus, ar buvo derliaus? i kokios talpos vazonus sodinai? as prisidaiginau zemaugiu black cherry visa kruva, tai dabar turesiu reikalu..

as jau tris metus ant palanges auginu pomidoriukus,tai sodinu i lovelius ir isnesu i laiptine,tai kiek kaimynams ir ju mazyliams yra dziaugsmo,kai gali prinokusi pomidoriuka paragauti,o kitus virtuvej ant palanges auginu,tai iki rudens turim pomidoriuku.siais metais nauja veisle bandysiu lauke. sodinu loveliuose po tris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 01 balandžio 2012 - 21:15
QUOTE(braske24 @ 2012 04 01, 21:07)
as jau tris metus ant palanges auginu pomidoriukus,tai sodinu i lovelius ir isnesu i laiptine,tai kiek kaimynams ir ju mazyliams yra dziaugsmo,kai gali prinokusi pomidoriuka paragauti,o kitus virtuvej ant palanges auginu,tai iki rudens turim pomidoriuku.siais metais nauja veisle bandysiu lauke.

Patalpoje gal ir geriau laikyt, aš šiais metais keletą pomidorų pabandysiu namie palaikyt, nes lauke jie man pernai sirgo unsure.gif
Kol buvo namie buvo labai gražūs. Lauke iš pradžių pastačiau pietinėje pusėje, tai lapai apdėgė. Po to pernešiau, bet prasidėjo lietūs antroj vasaros pusėj ir pradėjo pomidoriukai skilinėti ir pūti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 04 01, 21:07)
as jau tris metus ant palanges auginu pomidoriukus,tai sodinu i lovelius ir isnesu i laiptine,tai kiek kaimynams ir ju mazyliams yra dziaugsmo,kai gali prinokusi pomidoriuka paragauti,o kitus virtuvej ant palanges auginu,tai iki rudens turim pomidoriuku.siais metais nauja veisle bandysiu lauke. sodinu loveliuose po tris.

Po tristai cia po 3 grudelius? g.gif
Suprantu kaip kvailai skamba klausimas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 01, 21:34)
Po tristai cia po 3 grudelius?  g.gif 
Suprantu kaip kvailai skamba klausimas  biggrin.gif  doh.gif

Manau, kad po 3 daigelius. Pavyzdžiui, aš iš pradžių sėju didelėj talpoj daug sėklų, o po to pikiuoju po 1, 2 ,3 į atskiras talpas kol paauga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 04 01, 22:05)
na, turim minciu...bet kai emocijos susigules, apmastysim...Labai patiko lova - tokia auksta.. g.gif

Vienintelis, kas man irgi patiko, tai ytariu ta pati lova. Ten latviski baldai, seniau Klaipedoje budavo ju ekspozicija, deja nebera.. Daugiau viska galima pamatyti ir Klaipedoje, megrame, grafu baldai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 21:41)
Manau, kad po 3 daigelius. Pavyzdžiui, aš iš pradžių sėju didelėj talpoj daug sėklų, o po to pikiuoju po 1, 2 ,3 į atskiras talpas kol paauga  rolleyes.gif

Cia kalbam apie tuos vazoninius mazus pomidoriukus, ane? As tai prisejau gan tankiai i vazonus, ziuresiu kas iseis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 04 01, 22:02)
Cia kalbam apie tuos vazoninius mazus pomidoriukus, ane? As tai prisejau gan tankiai i vazonus, ziuresiu kas iseis doh.gif

Apie vazoninius. Kai ūgtels daigeliai vazonuose, persodink juos atskirai 4u.gif
Atsakyti