Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

Nelikot dviese, nelikot.. smile.gif Tik vienu metu čia jau buvo tikrai nemalonu lankytis... Beliko tik pasyviai skatinėti.

Pas mus juodai reikia tvarkyti aplinką, nes po to kai viską plėšė nuo palėpės - visame sklype pilna šiukšlių, bet va konteinerio tokio kokio mums reikia - tenka laukt eilėje, tai po Velykų tikimės jau apsitvarkyt...

Aš dabar "užsiėmusi" šeimos geneologinio medžio kūrimu, bandau pajungt giminaičius, kol kas labai įdomu. Neieškau ten jokių didikų titulų, tiesiog noriu, kad mano dukterys žinotų iš kur kilusios, kokie prosenelių vardai, pavardės.. Aš iš tėčio pusės iš viso mažai kažką pažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 04 05, 07:13)
Nelikot dviese, nelikot.. smile.gif Tik vienu metu čia jau buvo tikrai nemalonu lankytis... Beliko tik pasyviai skatinėti.

Pas mus juodai reikia tvarkyti aplinką, nes po to kai viską plėšė nuo palėpės - visame sklype pilna šiukšlių, bet va konteinerio tokio kokio mums reikia - tenka laukt eilėje, tai po Velykų tikimės jau apsitvarkyt...

Aš dabar "užsiėmusi" šeimos geneologinio medžio kūrimu, bandau pajungt giminaičius, kol kas labai įdomu. Neieškau ten jokių didikų titulų, tiesiog noriu, kad mano dukterys žinotų iš kur kilusios, kokie prosenelių vardai, pavardės.. Aš iš tėčio pusės iš viso mažai kažką pažįstu.

Na juk mums jau pažadėta, kad aistros čia nebebus kurstomos, tai viskas turėtų grįžt į savo vėžes mirksiukas.gif
Man irgi sklype reikia šį bei tą nuveikt - persodint apdegusią svyrančią eglę į jai palankesnę vietą, į jos vietą pasodinti toms sąlygoms tinkamesnį svyrantį maumedį. Kaip jau minėjau, laukiu rožių siuntinio. Kokių tik nėra tų rožių, net šalčiams atsparių hibridų esama. Mąstau, gal dar vieną hibridą už tvoros pasisodint. Galvojau apie alyvas, bet jos trumpai žydi, o vat ši rožė nuo birželio iki šalnų džiugina žiedais ir skandinavai jas augina, kur sąlygos atšiauresnės: http://www.rozes.lt/...rootendorst.htm
Dar vazoninė gėlininkystė ir daržininkystė laukia. Ir mūsų bendrijos susirinkimas ant nosies, esu pasižadėjusi jam dalį medžiagos paruošt.
O geneologinį medį aš irgi norėčiau kada prisiruošti pasidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 05, 08:33)
Na juk mums jau pažadėta, kad aistros čia nebebus kurstomos, tai viskas turėtų grįžt į savo vėžes  mirksiukas.gif 
Man irgi sklype reikia šį bei tą nuveikt - persodint apdegusią svyrančią eglę į jai palankesnę vietą, į jos vietą pasodinti toms sąlygoms tinkamesnį svyrantį maumedį. Kaip jau minėjau, laukiu rožių siuntinio. Kokių tik nėra tų rožių, net šalčiams atsparių hibridų esama. Mąstau, gal dar vieną hibridą už tvoros pasisodint. Galvojau apie alyvas, bet jos trumpai žydi, o vat ši rožė nuo birželio iki šalnų džiugina žiedais ir skandinavai jas augina, kur sąlygos atšiauresnės: http://www.rozes.lt/...rootendorst.htm
Dar vazoninė gėlininkystė ir daržininkystė laukia. Ir mūsų bendrijos susirinkimas ant nosies, esu pasižadėjusi jam dalį medžiagos paruošt.
O geneologinį medį aš irgi norėčiau kada prisiruošti pasidaryt  rolleyes.gif

As labai laukiu sodo -darzo muges, noriu keleta vaismedziu nupirkti ar siaip koki dekoratyvu kruma, medeli koki nupirkti... kadangi ilonux pazengusi sioje srityje, gausi konsultuoti rupimais klausimais lotuliukas.gif mano veja tokia siaip sau, laukiu kol atsils, reikia daugelyje vietu taisyti, nes yra duobiu, tie patys zolininkai buvo pazadeje sutvarkyti. o vietomis is vis ar tai zole nusalusi, kaip sienas koks... zodziu, laukiu atsilimo, nagai jau niesti, norisi pasikapstyti... vyras mano labai nori alyvos, tai dar vienas pirkinys laukia ...lyg kita savaite frezijoje jau muge bus...
Atsakyti
smagu, kad puosiate savo namucius...mano puosimai kol kas ne tokie kokiu noreciau - dabar rupi isstumdyti likusias zemes sklypo islyginimui ir uzsivezti juodzemio... tikimes, kad si sestadieni galesim issilygint...
name darbai verda - apsiuvo zidini, sudejo palanges (tik tuoj apvyniojo, tai nespejau net nufotkinti - reikes koki kampa atlupti), sienos vis bala bala...Jausmas neblogas, tik paroje valandu mazai. bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu, kad darbai pas visus po truputį juda bigsmile.gif Mes vis dar strigę su dujininkais... tik kad sklypą išlygino jau ir žemių truputį užvežėm ant gėlynų klombos. Aišku džiugina bent tiek wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(pra @ 2012 04 05, 07:51)
smagu, kad puosiate savo namucius...mano puosimai kol kas ne tokie kokiu noreciau - dabar rupi isstumdyti likusias zemes sklypo islyginimui ir uzsivezti juodzemio... tikimes, kad si sestadieni galesim issilygint...
name darbai verda - apsiuvo zidini, sudejo palanges (tik tuoj apvyniojo, tai nespejau net nufotkinti - reikes koki kampa atlupti), sienos vis bala bala...Jausmas neblogas, tik paroje valandu mazai. bigsmile.gif

thumbup.gif kaip smagu skaityti tokias žinutes 4u.gif

Mes labai po truputi judam į prieki, išmokau glaistytiti, ir visai nesunku biggrin.gif Sūnus išsirinko kambariui geltona spalvą, tai taip ir nudažėm smile.gif liko grindis sudėti ir vieną kambarį jau turėsim bigsmile.gif thumbup.gif
O tą nuorodą su rožėmis kasdien žiūriu biggrin.gif ir daug jų noriu, bet vyras stabdo, kad dar ne laikas aplinką puošti ax.gif tai bent jau šiltnamis mano jau žaliuoja, ridikėliai, špinatai ir t.t. laukiu vasaros... wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pra nu ir tempai bigsmile.gif

QUOTE(dier @ 2012 04 05, 09:42)
vyras mano labai nori alyvos, tai dar vienas pirkinys laukia ...

alyvos kai žydi wub.gif , bet man vėliau nelabai simpatiškos patampa kai nužydi, tai dvejoju vis

Atsakyti
[quote=*Kristal*,2012 04 05, 10:18]
Sveikos 4u.gif
Pra nu ir tempai bigsmile.gif

Taigi mes iki birzelio pabaigos turim isikelti, tai snausti ner kada...Bet sakyciau toks tempas maziau nuvargina nei kai viskas eina pamazu..
Jus irgi planuojat siemet pabaigti? Juk pas jus darbu daugiau padaryta (kiek pamenu, ir plyteles jau isklijuotos... g.gif )
Šiaip tai mes ir viruvini jau uzsisake, ir grindis, plyteles, laiptus, duris issirinke, sutare..Labai padeda dizainere, nes as jau kai kada net grindis norejau cementa palikti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 04 05, 11:24)

Jus irgi planuojat siemet pabaigti? Juk pas jus darbu daugiau padaryta (kiek pamenu, ir plyteles jau isklijuotos... g.gif )

tik katilinėj išklijuotos, dabar sienas tik tvarko ax.gif Minčių yra šiemet įsikelt, bet ar išeis čia jau kitas klausimas smile.gif

o kokius dažus rinksitės ?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 05, 07:42)
kadangi ilonux pazengusi sioje srityje, gausi konsultuoti rupimais klausimais  lotuliukas.gif  o vietomis is vis ar tai zole nusalusi, kaip sienas koks... zodziu, laukiu atsilimo, nagai jau niesti, norisi pasikapstyti... vyras mano labai nori alyvos, tai dar vienas pirkinys laukia ...lyg kita savaite frezijoje jau muge bus...

Mielai konsultuosiu, kad tik ko nors nenukonsultuočiau pro šalį lotuliukas.gif Dėl žolės nušąlimo nepergyvenk - sužaliuos pavasariui įsbėgėjus. Mugė nuo balandžio 13 d.

QUOTE(pra @ 2012 04 05, 07:51)

Kaip džiugu, kad taip greitai judat thumbup.gif

QUOTE(*Vilma* @ 2012 04 05, 08:40)
O tą nuorodą su rožėmis kasdien žiūriu biggrin.gif ir daug jų noriu

Man jau darosi baisu, kad noriu vis daugiau doh.gif Augalų visokių, jei įmanyčiau botanikos sodą įsiveisčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 05, 13:37)
Man jau darosi baisu, kad noriu vis daugiau  doh.gif  Augalų visokių, jei įmanyčiau botanikos sodą įsiveisčiau  biggrin.gif

ir man baisu, noriu visko, bet nežinau kaip viską gražiai sutalpinti biggrin.gif
planelius pasibraižau, kur spygliuočių kampelis, kur vaismedžiai, dekoratyviniai krūmai, medžiai, gėlės, vaistažolės doh.gif kaip viską gražiai susodinti, kad nebūtu makalynė blush2.gif
Levandos, petunijos, pelargonijos jau ant palangės auga, įvairių gėliu svogunėlių, sėklų jau prisipirkau laukiu tik šiltesnių orų, o kur sodinsiu dar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakareli - kokiom nuostabiom temom diskutuojate - rozes wub.gif wub.gif wub.gif bet pas mus dar teks siais metais paluketi ax.gif dar tiek daug darbo, kad rozem rupintis nebus kada... ax.gif bet jau svajoju, kaip ir kur ka sodinsiu tongue.gif
beja turiu klausima, gal kam fasada yra tvarkes Bronius - Dazmetos direktorius? jei taip kokie atsiliepimai?
Atsakyti