QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 04 05, 07:13)
Nelikot dviese, nelikot..

Tik vienu metu čia jau buvo tikrai nemalonu lankytis... Beliko tik pasyviai skatinėti.
Pas mus juodai reikia tvarkyti aplinką, nes po to kai viską plėšė nuo palėpės - visame sklype pilna šiukšlių, bet va konteinerio tokio kokio mums reikia - tenka laukt eilėje, tai po Velykų tikimės jau apsitvarkyt...
Aš dabar "užsiėmusi" šeimos geneologinio medžio kūrimu, bandau pajungt giminaičius, kol kas labai įdomu. Neieškau ten jokių didikų titulų, tiesiog noriu, kad mano dukterys žinotų iš kur kilusios, kokie prosenelių vardai, pavardės.. Aš iš tėčio pusės iš viso mažai kažką pažįstu.
Na juk mums jau pažadėta, kad aistros čia nebebus kurstomos, tai viskas turėtų grįžt į savo vėžes
Man irgi sklype reikia šį bei tą nuveikt - persodint apdegusią svyrančią eglę į jai palankesnę vietą, į jos vietą pasodinti toms sąlygoms tinkamesnį svyrantį maumedį. Kaip jau minėjau, laukiu rožių siuntinio. Kokių tik nėra tų rožių, net šalčiams atsparių hibridų esama. Mąstau, gal dar vieną hibridą už tvoros pasisodint. Galvojau apie alyvas, bet jos trumpai žydi, o vat ši rožė nuo birželio iki šalnų džiugina žiedais ir skandinavai jas augina, kur sąlygos atšiauresnės:
http://www.rozes.lt/...rootendorst.htm
Dar vazoninė gėlininkystė ir daržininkystė laukia. Ir mūsų bendrijos susirinkimas ant nosies, esu pasižadėjusi jam dalį medžiagos paruošt.
O geneologinį medį aš irgi norėčiau kada prisiruošti pasidaryt