Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

Kaip pas mus cia tylu - visos tikriausiai ruosiasi Velykoms - kiausinukus dazo biggrin.gif
Atsakyti
Kad bent aš nedažau smile.gif Ruošiamės kelionei pet Lietuvą - reik abejus senelius aplankyt. Tad vienam krašte Velykas ko gero pradėsim švęst jau šeštadienį smile.gif Tai ten ir spalvinsim kiaušinius smile.gif

Bet geriausią naujieną sužinojau vakar - vyras atrado palėpėje mano pamestą vėtrungę, kurią buvau radusi tarp senųjų šeimininkų daiktų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokią pat bandysim atkurt sau.

Kai turėsiu daugiau laiko "savo lobius" kuriuos radau sodyboj nufotografuosiu ir sukelsiu į albumiuką. Žinau, tiek, kad berods pats pirmas žmogus gyvenęs tame name - buvo gintaro meistras, tada pajuokavau, kad nu va - vienas buvo prie meno, dabar atsikraustys kita lotuliukas.gif

Vakar mums atvežė medieną - pradės vyras tambūrą/verandą statyt. Langų ir durų angos jau apdorotos.

Pagaliau ir konteinerio sulaukėm. Žodžiu, kai kam nebus laiko tinginiaut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilma* @ 2012 04 05, 20:57)
ir man baisu, noriu visko, bet nežinau kaip viską gražiai sutalpinti biggrin.gif
planelius pasibraižau, kur spygliuočių kampelis, kur vaismedžiai, dekoratyviniai krūmai, medžiai, gėlės, vaistažolės doh.gif kaip viską gražiai susodinti, kad nebūtu makalynė blush2.gif
Levandos, petunijos, pelargonijos jau ant palangės auga, įvairių gėliu svogunėlių, sėklų jau prisipirkau laukiu tik šiltesnių orų, o kur sodinsiu dar nežinau biggrin.gif

O Jūs sodą kurioj namo pusėj veisit? Aš tai viską kuo toliau už namo noriu nukelt, nes kai pažiūriu į senus namus, daržai ir sodai kiemo pusėj nuo gatvės... Man kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 06 balandžio 2012 - 09:43
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 04 06, 10:42)
Kad bent aš nedažau smile.gif Ruošiamės kelionei pet Lietuvą - reik abejus senelius aplankyt. Tad vienam krašte Velykas ko gero pradėsim švęst jau šeštadienį smile.gif Tai ten ir spalvinsim kiaušinius smile.gif

kaip smagu - keliones! mes taip pat ruosiames i kelione thumbup.gif

QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 04 06, 10:42)
O Jūs sodą kurioj namo pusėj veisit? Aš tai viską kuo toliau už namo noriu nukelt, nes kai pažiūriu į senus namus, daržai ir sodai kiemo pusėj nuo gatvės... Man kažkaip  schmoll.gif

as soda darysiu uz namo - nes prie gatves man negrazu visokie darzai, o ir vietos pas mus priekyje nedaug - tik masinoms pasistatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 06 balandžio 2012 - 10:07
Kur patartumete isigyti keramines plytas klaipedos rajone?

Jai kas turit patirties su keraminem idomu kokias rekomenduotumet, ty svencioneliu keramika, roku keramika ar kaimynines kokias?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 04 06, 12:53)
Kur patartumete isigyti keramines plytas klaipedos rajone?

Jai kas turit patirties su keraminem idomu kokias rekomenduotumet, ty svencioneliu keramika, roku keramika ar kaimynines kokias?

pas mus keraminiai blokeliai wieneberger 4u.gif bet jums reikia plytu ax.gif
Atsakyti
kaip tik saulute daugiau pasviete, taip ir norisi suleisti nagus i zeme, pasikapstyti, pasodinti... as tai vis tiek ketinu rasti vietos alyvoms. kadangi jos gana normaliai pakencia apkarpymus, tai manau imanoma sformuoti toki, kad butu grazu siureti net kai nezydi. pasidomejau, kad gerejimosi perioda galima pratesti pasodinus keliu rusiu, zydincias skirtingu metu... susiplanavau, kad gal pavyks rasti bent tris rusis. bet teko nusivilti, jog dabar jau velu jas sodinti. pasirodo ju vegetacija prasideda labai anksti ir reikia iskasti ir pasodinti vos tik isalui praejus, tai teks laukti vasaros pabaigos, ir tada formuoti susigalvota sodinimo kompozicija.
o kad nenusibostu ziureti i perzydejusius alyvy krumus likusia vasaros dali, tai dar planuoju pasodinti zemesniu, veliau zydinciu krumeliu... gal galit patarti kokie deretu, kad aukstis butu apie 1-1.5metro ir zydetu liepos rugpjucio menesiais?
Atsakyti
Kas gali patart rolleyes.gif ? Zole pavasari, vasaros pradzioj sodint ar rudens pradzioj? Draugai sako, kad pasodinus pavasari ar vasaros pradzioj reiks labai daug laistyt, o pasodinus rugsejo pradzioj bus naturaliai labai daug dregmes ir labai gerai sudygtu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 06, 14:39)
Kas gali patart  rolleyes.gif  ? Zole pavasari, vasaros pradzioj sodint ar rudens pradzioj? Draugai sako, kad pasodinus pavasari ar vasaros pradzioj reiks labai daug laistyt, o pasodinus rugsejo pradzioj bus naturaliai labai daug dregmes ir labai gerai sudygtu.

As sodinau preita pavasari, iki kokio rugpjucio sudygo normaliai. Laisciau gal keleta kartu, nekokia vasara buvo.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 06, 15:39)
Kas gali patart  rolleyes.gif  ? Zole pavasari, vasaros pradzioj sodint ar rudens pradzioj? Draugai sako, kad pasodinus pavasari ar vasaros pradzioj reiks labai daug laistyt, o pasodinus rugsejo pradzioj bus naturaliai labai daug dregmes ir labai gerai sudygtu.

jei norit, kad nereiktetu daug laistyti sodinkit rudeni - rugseji....
Atsakyti

mes sėjom pavasarį, tai liepos mėnesį jau plovėm žolytę bigsmile.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...s.d?id=57712090
taip,kas kas ruosiasi ka pirkt paskubekite,brangsta viskas... mad.gif
Atsakyti

Mes sejom pavasari. Vaizdas iskart pasikeite kai sudygo. Na palaistyti tai reikejo, tik kad praejusi vasara nebuvo labai sausringa, tai neisdege seklos.
Atsakyti