Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(ilonux @ 2012 03 31, 18:17)
poster_offtopic.gif Siaubas kažkoks,  užėjau savaitgalį paskaitinėt ir še tau, kad nori - Garliavos tema rutuliojama.

Merginos ir vaikinai, gal neužkrėskim savo temos šiuo beprasmių ginčų virusu. Būkim sveiko proto ir nesiginčykim dėl ne savo reikalų.
Čia tam ne vieta - yra SM atskira tema apie šią istoriją, tai būtų gerai, kad ten norintys diskutuoti ir rašytų banned2.gif  O kas nori aktyviau istorijoj sudalyvaut - galit tiesiogiai į Garliavą važiuot ir prie tvoros už vieną ar kitą pusę mitinguot  lotuliukas.gif

Jei butu prirasyta belekiek puslapiu, suprasciau tokia reakcija, kad ojeyyy 15 puslapiu apie tai! O dabar keli komentarai ir tokia reakcija doh.gif .
Manau, kad daug ka prirasom ne i tema, bet kazkaip nieks nesaukia iskart, kad offtopic, nesdinkites kitur su savo snekom ne apie statybas!
LT daug neteisybes, o dabar daug zmoniu jau tiesiog pasiuto kas dedasi! Jau tiek visur melo ir apgauliu... Kiek gi galima? Nesitikiu, kad visur bus vien teisybe, bet kas jau per daug, tas nesveika.
O tau rupi tik tavo reikalai? Kas vyksta uz tvoros jau nebesvarbu? Nors sakei ta istorija tik neispruse, zemo lygio zmones palaiko, bet as kazkaip taip negalvoju smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 31 kovo 2012 - 22:28
Graži spalva sugadinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 31 kovo 2012 - 23:13
QUOTE(*Kristal* @ 2012 03 31, 23:33)
Graži spalva sugadinta

Kodel sugadinta?
Tada Ilonux turetu ir virtuvines plyteles nusiplest, nes ir pas juos tokios pat:
http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 03 31, 22:02)
- Kaltis Klaipėdoje, o kitas- Šilutėje jei neklystu  ax.gif Panašūs  mirksiukas.gif jei gerai pamenu, ne Ūkas kartais Jūsų  projektas g.gif mes iš kelių projektų "sudurtinį" darėm: iš vieno tas iš kito anas  ax.gif
-- apie svyrančias gėles praėjusioj laidoj Svajonių sodai rodė. Ten pasirodo reikia dėti į žemę tokį sugėriklį (principas - sausus tokius žirniukus suberi į vandenį leidi išbrinkti, pasidaro tokie drebučiai, o tada sumaišai su žemėmis iš jo augalas pasiima vandenį kada jam sausa )
---dėl kaltinių grožių paklausk Mamossandros, gal kalvį rekomenduos  ax.gif  ji prie įėjimo taip pat kaltinį grožį planuoja  blush2.gif

Mūs projektas ne Ūkas, o perdirbinys iš jo. Tiek daug ką keitėme, kad panašumo mažai beliko smile.gif Tą laidą aš mačiau ir eisiu žiūrėt šįryt. Gera laida thumbup.gif

QUOTE(neinzy @ 2012 03 31, 22:44)
"kalti" galiu drasiai rekomenduoti- pas mane jie laiptams tureklus dare  ax.gif kainos normaliai- zinau kur brangiau  biggrin.gif tik eiles pas juos nemazos  4u.gif
as su klausimu, tiksliau dviem  ax.gif pirmas- kaip siais metais yra su "darom " akcija- kur reikia registruotis?- ar tikrai tik ismaniojo telefono pagalba galima uzsiregistruoti siuksliu isvezima  g.gif reiks siais metais vel "sodininku turta" ismetyta pakely surinkti  doh.gif  doh.gif o tada arba kabinti lentele, kad "stebima vaizdo kamerom"arba tokia  biggrin.gif :

Turėklai tavo tikrai gražūs wub.gif Reikės nuvykti pas juos.

Vis dar laukiu ir daugiau kalvių kontaktų ax.gif

Dėl "Darom" mes pernai registravomės tinklalapyje ir į seniūniją kreipėmės, atrodo g.gif Viena moteris iš mūsų kvartalo buvo parūpinusi didelį konteinerį. O šiais metais jau turim bendrijos pirmininką, tai jis viskuo ir rūpinasi. Be to, šiais metais ir šiukšlių daug mažiau, pernai aprinkom viską. Tai planuojam per akciją medžius bendrose teritorijose sodint.

RK, aš be komentarų angel_sadangel.gif

Atsakyti
ILonux, pernai lyg tu sodinai pomidorus i vazonus, ar buvo derliaus? i kokios talpos vazonus sodinai? as prisidaiginau zemaugiu black cherry visa kruva, tai dabar turesiu reikalu..
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 01, 02:33)
Kodel sugadinta?
Tada Ilonux turetu ir virtuvines plyteles nusiplest, nes ir pas juos tokios pat:
http://www.youtube.c...feature=related

drinks_cheers.gif thumbup.gif

ps. kai kursi nauja tema, pataisyk, Vizija jau gyvena:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 01 balandžio 2012 - 08:57
QUOTE(dier @ 2012 04 01, 09:35)
ILonux, pernai lyg tu sodinai pomidorus i vazonus, ar buvo derliaus? i kokios talpos vazonus sodinai? as prisidaiginau zemaugiu black cherry visa kruva, tai dabar turesiu reikalu..

Aš, aš sodinau mirksiukas.gif Derlius buvo nemažas. Pernai buvau persistengusi, per daug prisisodinau, drauges ir kaimynes apdalinau ir pačiai koks 30 liko doh.gif Tik tiek, kad pernai buvo labai drėgna vasara, daug lijo, tai vasaros gale pradėjo jie man sirgti, pūti pomidoriukai ant šakų verysad.gif
Šiais metais sodinau mažiau. Išsirinkau "Vilma" veislę, pernai ją mama turėjo, tai jos pomidorai mažiau sirgo.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 10:18)
Aš, aš sodinau  mirksiukas.gif  Derlius buvo nemažas. Pernai buvau persistengusi, per daug prisisodinau, drauges ir kaimynes apdalinau ir pačiai koks 30 liko  doh.gif  Tik tiek, kad pernai buvo labai drėgna vasara, daug lijo, tai vasaros gale pradėjo jie man sirgti, pūti pomidoriukai ant šakų  verysad.gif
Šiais metais sodinau mažiau. Išsirinkau "Vilma" veislę, pernai ją mama turėjo, tai jos pomidorai mažiau sirgo.

o i kokio dydzio vazonus sodinai?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 01, 10:21)
o i kokio dydzio vazonus sodinai?

Daugumą sodinau į lovelius po 3 vnt. Kitus po du sodinau į tokius gan didelius vazonus. Gal kokių 20 cm skersmens.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 10:37)
Daugumą sodinau į lovelius po 3 vnt. Kitus po du sodinau į tokius gan didelius vazonus. Gal kokių 20 cm skersmens.

aciu uz info, as galvojau, kad gal loveliuose jiems per mai zemiu bus, bet jei tu jau isbandei, tai ir as auginsiu loveliuose...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 01, 02:33)

Čia jau RK ryškiai persistengei. Kartais dėl tavo komentarų ir priekabių, net temoj nesinori rašyt. dėl ko, paskutiniu metu, tik paskaitau retkarčiais.
Šįsyk nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 01, 09:25)
RK, aš be komentarų  angel_sadangel.gif

Nei tu zinai teisybe 100%, nei as, tiesiog turim skirtingas nuomones ir savo supratima.

QUOTE(Vi_zija @ 2012 04 01, 09:55)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
ps. kai kursi nauja tema, pataisyk, Vizija jau gyvena:)

Kada persikraustet??

QUOTE(A&T @ 2012 04 01, 11:11)
Čia jau RK ryškiai persistengei. Kartais dėl tavo  komentarų ir priekabių, net temoj nesinori rašyt. dėl ko, paskutiniu metu, tik paskaitau retkarčiais.
Šįsyk nesusilaikiau.

O kur cia persistengiau? Kristal parase, kad sugadinta violetine spalva, tai as pajuokavau del plyteliu.
Nemanau, kad as kazkur kabinejuos. Ar tureciau visada padlaiziaut, kad itikt visoms? Neturiu tokio tikslo.
Atsakyti