Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Julija_Agota @ 2013 02 06, 19:19)
Vakar labai gerai praleidome vakarą VšĮ "laimingi žmonės" monospektaklyje "Atėjau, pamačiau, negalėjau", arba "Visiškas rudnosiukas" Vilniaus mažajame teatre!  thumbup.gif 
Nuostabus spektaklis, sukeliantis kontraversiškus jausmus: iš vienos  pusės naivus ir be galo juokingas, iš kitos, įsigilinus - labai gyvenimiškas, net graudus. Aktorius A. Storpirštis puikiai atliko vaidmenį, o V. V. Landsbergio dainuojamoji poezija, kurią ir šiaip labai mėgstu, labai praturtino ir pagyvino spektaklį .

Spektaklis neblogas: yra ir linksmo ir liūdno, pamąstyti leidžia ir kvatotis iki ašarų. Aktorius šauniai atidirbo, nerealiai persikūnija iš vieno personažo į kitą, patiko bendravimas su publika ir jos įtraukimas. Iki pilnos laimės man trūko siužeto vientisumo kažkokio... Šokinėta nuo vienos temos prie kitos ir kažkas tame lyg nepabaigta...
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2013 01 14, 11:23)
Tiesa, kam įdomūs Domino spektakliai, neikit ten  biggrin.gif Neliks noro iš viso tokiose įstaigose lankytis  biggrin.gif

Nesutinku. Buvau spektaklyje "Bučiuoju. Oskaras". Rekomenduoju. Labai patiko. Juokas pro ašaras, ašaros pro juoką, tema sunki, bet tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 balandžio 2013 - 09:53
QUOTE(Wyšnia @ 2013 04 23, 09:23)
Keistuolių teatre wink.gif

Maniau gal gastrolės blush2.gif Aš iš Kauno, deja netinka unsure.gif

Gal kas turite komentarų apie Kauno Dramteatrio spektaklius „Gelbėkime meilę“ ir „Priežastys ir pasekmės“? Ar verti dėmesio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 23 balandžio 2013 - 10:46
"Trio" VMT. Patiko rolleyes.gif Ir aktorių vaidyba, ir superinės dekoracijos, ir pati spektaklio nuotaika - dvasia, nežinau ar J. Bramsas buvo toks koks Leonardas, bet įtikino. Tai viena iš premjerų, kurią galiu rekomenduoti, kas nori ne lėkšto, kas nori ant padėklo klasikinės muzikos, saikingai. Nuobodžiauti neteko.

"Euripido „Bakchantės“" - patiko bigsmile.gif Įspūdingos ir taikliai šiuolaikinės dekoracijos, visas pateikimas, juk kaip bebūtų, tai labai jau senobinis kūrinukas, bet pateikti jį šiuolaikiniam žmogui patraukliai, drastiškai, kad įtrauktų - menas. Sėdėjau netoli scenos, tai uosčiau visus kvapus. Spektaklis be pertraukos, tai į pabaigą užpakalis kiek kvadratėjo nuo sėdėjimo, bet šiaip viskas ok. Ir man gal taip pasirodė, bet trukmė ilgesnė nei dvi valandos.

Šiaip toks pastebėjimas, kiek lankausi spektakliuose, gal taip sutampa, bet visur rūkoma, daugiau mažiau, kitur labai gausiai dūmina. Gal tas rūkymas suteikia šarmo, žavesio, dūminės atmosferos nuotaikas, aš kaip pati rūkanti, tai tas man netrukdo, visi tie kvapai ir smarvė. Bet va Bakchantėje ir Trio rūko labai jau gausiai.
Atsakyti
Sveiki, ketinu issirinkti spektakli is siu:
-Madagaskaras
-Trio
-Damos vizitas

Kaip manote kuri labiausiai verta pasirinkti is situ? Turiu dovanu kuponus VMT spektakliams, tad kol nezusibaige sezonas, ketinu nueit:)
Atsakyti
Trio. Premjerinis kaip ne kaip.

Damos vizitas man nepaliko tokio rekomendacinio įspūdžio, bet čia mano sbj vertinimas.
Atsakyti
QUOTE(pan @ 2013 04 28, 11:37)

Kaip manote kuri labiausiai verta pasirinkti is situ? Turiu dovanu kuponus VMT spektakliams, tad kol nezusibaige sezonas, ketinu nueit:)

"Trio" nemačiau, tai negaliu komentuoti. "Damos vizitas" pasirodė silpnas, kažkoks neužbaigtas, trūko jam razinkos. O štai "Madagaskarą" norėtųsi rekomenduoti (aišku, priklauso, ko žiūrovas iš spektaklio tikisi) kaip stiprų Tumino darbą su kieta aktorių komanda.
Atsakyti
aciu merginos, db bus lengviau issirinkt is dvieju variantu nei triju:)
Atsakyti
Gal kam tekę matyti Kauno Muzikinio teatro spektaklį „Šikšnosparnis“? Reikia nuomonių ar vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Perleisčiau du bilietus į Nekrošiaus Dieviškąją komediją ketvirtadienį 17 val. smile.gif Per darbus nebegalime apsilankyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 04 27, 07:54)
"Trio" VMT. Patiko rolleyes.gif Ir aktorių vaidyba, ir superinės dekoracijos, ir pati spektaklio nuotaika - dvasia, nežinau ar J. Bramsas buvo toks koks Leonardas, bet įtikino. Tai viena iš premjerų, kurią galiu rekomenduoti, kas nori ne lėkšto, kas nori ant padėklo klasikinės muzikos, saikingai. Nuobodžiauti neteko.

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif Viena is premjeru, palikusiu puiku ispudi smile.gif Bent jau man tada ir nuotaika, matyt, tinkama buvo, norejosi kazko toookio smile.gif P.S. Pries spektakli pravartu trumpai paskaityti realia istorija kiekvienos is vaidinamu asmenybiu wink.gif Aisku, gal kitiems tai nepriimtina, bet man asmeniskai padejo labiau isigyventi i siuzeta wink.gif
Atsakyti
Savaitgali buvome Mazajame teatre (kiek zinau, gastroliuoja ir po kitus miestus) spektaklyje ,,Kitais metais tuo paciu laiku". Puikus spektaklis, priverciantis susimastyti apie dvieju zmoniu santykius, su jumoru. Rekomenduoju nueiti. Beje, mano vyrui taip pat patiko.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 04 29, 08:47)
Gal kam tekę matyti Kauno Muzikinio teatro spektaklį „Šikšnosparnis“? Reikia nuomonių ar vertas dėmesio 4u.gif

Apsilankiau ir be rekomendacijų. Paliko gilų įspūdį, 10 balų wub.gif
Atsakyti