Kauno muzikinio teatro Aida - NUOSTABI puiki scenografija (scena ir drabužiai Jacovskių), nuostabi muzika (E. John), puikūs atlikėjai. be galo patiko, ketvirtadienio vakarą praleidau pakylėtai, vienas iš spektaklių, kurį mielai pažiūrėčiau antrą kartą.
aš buvau. Labai patiko. L. Laucevičius įspūdingai vaidino. Buvau, atrodo, prieš pora metų, o jo ištartos kai kurios frazės iki šiol graudulį prisiminus kelia...
Labas, teatro megėjos. Parduodu du bilietus į Medžioklės scenos naconaliniame dramos teatre. Spektaklis 2013.04.28 18:30. Vietos 3 eilėje per vidurį. Kaina už abu 52 Lt, pirkta per teatro dienos akciją, todėl parduodu už tiek, kiek pirkau. Labai norėjau pati nueiti, nes girdėjau gerų atsiliepimų, bet nepavyks...
Aš paskutiniame buvau spektaklyje "Tėtis" su aktorium Darium Petkevičiumi. Tai labai labai patiko! Dar visai nesenai mačiau, kad vėl nuolaidos kažkuriame iš nuolaidų puslapyje.. Mielai eičiau dar kartą. Viskas taip pažįstama ir kartu labai juokinga. Geras vakaro praleidimas garantuotas
Skubiai parduodu du bilietus į Keistuolių teatro spektaklį "Meilė iš paskutinio žvilgsnio" balandžio 27d. vienas bilietas studentui Abiejų bilietų kaina 50lt
Skubiai parduodu du bilietus į Keistuolių teatro spektaklį "Meilė iš paskutinio žvilgsnio" balandžio 27d. vienas bilietas studentui Abiejų bilietų kaina 50lt
Buvau Operos ir baleto teatre "Barboroje Radvilaitėje". Labai patiko. Sujaudino. Stiprios Ž.Augusto pirmos žmonos kančios bei baigties, Barboros mirties šokio scenos. Per jas pirmą kartą gyvenime per baletą blioviau. Graži choregrafija ir kostiumai. Puikiai praleidau vakarą