Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(off-line @ 2015 03 20, 21:46)
ir "Skėriai" (nepatiko).

g.gif keista. Man Skeriai vienas is labiausiai patikusiu spektakliu.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 03 21, 01:52)
Įdomu, o kokius matėte?
Spektakliai - skonio reikalas.
Bet daugumą geriausių (mano asmenine nuomone) spektaklių Kameriniame teatre režisavo šio teatro įkūrėjas ir ilgametis vadovas Stanislovas Rubinovas (dabar jau, deja, amžiną atilsį). O vaidina jo sūnus Aleksandras Rubinovas. Žinoma, jis irgi režisuoja spektaklius, bet nedaug.
O monospektakliuose A. Rubinovas man ypatingai patinka, čia jau talentas. Bet tokie spektakliai - ne kiekvienam žiūrovui. "Neūžaugos" jau vien ko pati spektaklio erdvė išskirtinė - senovinis teatro rūsys, vos keliolika žiūrovų, aktorius visai šalia. "Spektaklis po spektaklio" - lengvesnis monospektaklis, bet labai kokybiškas.
Bet Kameriniame teatre ir daug "popsinių" spektaklių yra, a la Domino stiliaus - kad ir "Tiesa".

Jei mėgstate rimtus spektaklius, iš Kamerinio teatro rekomenduoju "Kūno vartus" - jei ne kasininkės rekomendacija, šio puikaus spektaklio būčiau nepamačiusi. Iš aprašymo visai neviliojo. Čia Rubinovų nėra - nei režisieriaus, nei aktoriaus. Spektaklis "subalansuotas" moterims. Įsimenantis.

O ką dar iš kamerinio teatro "popsinio" stiliaus, be spektaklio "tiesa" dar galėtumėte išvardinti?
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 03 21, 02:10)
g.gif  keista. Man Skeriai vienas is labiausiai patikusiu spektakliu.

pritariu, man irgi "Skėriai" labai įsiminė, giliai įstrigęs spektaklis drinks_cheers.gif

QUOTE(Diaina @ 2015 03 21, 07:22)
O ką dar iš kamerinio teatro "popsinio" stiliaus, be spektaklio "tiesa" dar galėtumėte išvardinti?

Gal ne visai "popsinio", bet tiesiog lengvas ir nepretenduojantis į kažką rimčiau pasirodė "Plikagalvė dainininkė". Dar ir "Be galo švelni žmogžudystė" per lengvas pasirodė, nors ir aktoriai puikūs (pagrindiniai vaidmenys - Aleksandro Rubinovo ir Godos Piktytės), ir pjesė parašyta pagal man patikusį Ray Bradbury apsakymą.
Iš dabartinio jų repertuaro nesu mačiusi, bet visai nevilioja "Pirmasis kartas".
Gal kas matė jų "Dekameroną"? Domintų įspūdžiai g.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif Buvau ketvirtadieni spektaklyje Valstybinio jaunimo teatro " 8 mylincios moterys". Kaune teatru festivalis. I festivali tokia chaltura vezt, tai visai nepritinka. schmoll.gif Nepaliko nieko- nei ispudzio, nei minciu. Tikra nesamone. Nerekomenduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 04 11, 07:11)
Sveikos 4u.gif  Buvau ketvirtadieni spektaklyje Valstybinio jaunimo teatro " 8 mylincios moterys".  Kaune teatru festivalis. I festivali tokia chaltura vezt, tai visai nepritinka.  schmoll.gif Nepaliko nieko- nei ispudzio, nei minciu. Tikra nesamone. Nerekomenduoju  ax.gif

Gaila. Nes filmas-miuziklas, kurį pagal tą pjesę seniau yra pastatę prancūzai, visai nuotaikingas - "8 moterys" (8 femmes)

Man kažkaip šiemet iš Girstučio atvežtinių spektaklių beveik niekas nevilioja g.gif
Atsakyti
Šįvakar Girstutyje žiūrėjau "Apie žmogų, nužudžiusį gulbę". Deja, jis man pasirodė labai vidutiniškas ir nuobodokas.
Spektakliui ne į naudą (iš mano, kaip žiūrovės, pusės), kad panašų jau esu mačiusi - pantomimą apie gyvenimą - "Siena" pagal Pink Floyd, kai dar gyvavo Kauno pantomimos teatras. Žiūrėjau ir vis nejučia lyginau.
Dar ir techniniai nesklandumai kiek nervino - spektaklio metu ekrane vis buvo rodomi trumpi tekstai (antraštės, komentarai), bet juos buvo sunkoka perskaityti net sėdint trečioje eilėje. Neįsivaizduoju, ar žmonės, sėdėję kokioje 15 eilėje, tuos tekstus galėjo įžiūrėti.
O pats spektaklis... Idėja gal ir nebloga, bet... Jei tai būtų mėgėjiškas kokios moksleivių ar studentų trupės pastatymas - sakyčiau, ok. Bet keista, kad Giniotis režisierius. O gal "tikslinis žiūrovas" - bebaigiantys mokyklą moksleiviai ar studentai? Ar juos bandoma pritraukti tomis visomis nesubtiliomis sekso imitavimo scenomis?
Manau, spektaklis būtų kur kas geresnis, jei jis būtų dvigubai trumpesnis - toks valandos mini-spektaklis. Tada nebūtų ištęstų scenų, to paties kartojimo triskart (du - ok, bet ar tikrai tiek scenų reikia net triskart kartoti?), mintis išliktų, bet nepasidarytų nuobodu.
Žodžiu, mano nuomonė - nerekomenduoju.
Atsakyti
Buvome Vilniaus kamerinio teatro spektaklyje "Pažadėk, kad neišeisi pirmas". Ir po spektaklio išėjau kitokia, pakylėta nuotaika - tas turbūt ir svarbiausia. Mintis buvo apie tai, kiek svarbių žodžių mes per gyvenimą nepasakome žmonėms, esantiems šalia...
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2015 04 14, 23:37)
Šįvakar Girstutyje žiūrėjau "Apie žmogų, nužudžiusį gulbę". Deja, jis man pasirodė labai vidutiniškas ir nuobodokas.
Spektakliui ne į naudą (iš mano, kaip žiūrovės, pusės), kad panašų jau esu mačiusi - pantomimą apie gyvenimą - "Siena" pagal Pink Floyd, kai dar gyvavo Kauno pantomimos teatras. Žiūrėjau ir vis nejučia lyginau.
Dar ir techniniai nesklandumai kiek nervino - spektaklio metu ekrane vis buvo rodomi trumpi tekstai (antraštės, komentarai), bet juos buvo sunkoka perskaityti net sėdint trečioje eilėje. Neįsivaizduoju, ar žmonės, sėdėję kokioje 15 eilėje, tuos tekstus galėjo įžiūrėti.
O pats spektaklis... Idėja gal ir nebloga, bet... Jei tai būtų mėgėjiškas kokios moksleivių ar studentų trupės pastatymas - sakyčiau, ok. Bet keista, kad Giniotis režisierius. O gal "tikslinis žiūrovas" - bebaigiantys mokyklą moksleiviai ar studentai? Ar juos bandoma pritraukti tomis visomis nesubtiliomis sekso imitavimo scenomis?
Manau, spektaklis būtų kur kas geresnis, jei jis būtų dvigubai trumpesnis - toks valandos mini-spektaklis. Tada nebūtų ištęstų scenų, to paties kartojimo triskart (du - ok, bet ar tikrai tiek scenų reikia net triskart kartoti?), mintis išliktų, bet nepasidarytų nuobodu.
Žodžiu, mano nuomonė - nerekomenduoju.

drinks_cheers.gif pritariu, aš 3-oje eilėje irgi tekstą sunkiai įžiūrėjau..
O spektaklis man JĖGA!!! Super, aukštas pilotažas. Ir mintis, ir režisūra, scenografija.. O aktoriai labai talentingi.. Gilus labai spektaklis..
Kiek žmonių - tiek nuomonių..
Atsakyti
Gal kas matėte spektaklį akmenų pelenai?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 04 19, 13:00)

Maciau, labai pesimistiskas. Po spektaklio jauciausi labai pavargus. Geriau buciau neejus.
Atsakyti
Laba

Keistuoliu "Atleisk jiems – jie nežino, ką daro". Nejaugi geresniu spektakliu nera Vilniuj, kad tokius veza i festivali. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 04 19, 13:00)

Maciusi, man patiko, iki siol atsimenu.
As megstu istorijas su liudnomis pabaigomis smile.gif
Atsakyti