Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Leonilė @ 2015 03 06, 21:30)
Buvau spektaklyje "Darius ir Girėnas per Atlantą skrido", tikėjausi, kad bus lengvo turinio,(sprendžiant iš aktorių) juokingas, paprastas spektaklis, o šis spektaklis buvo visiškai nejuokingas, nuobodus, jokio veiksmo, pasityčiojimas kažkoks. Salė buvo pilnutėlė, sausakimša, niekas salėje nesijuokė, anaiptol, dar neįpusėjus spektakliui žmonės pradėjo skirstytis. Mane suėmė miegas.
Vertinu 2/10
Nerekomenduoju

Na, va.. jau buvau numačius apžiūrėt šį spektaklį unsure.gif

Kokie atsiliepimai apie šiuos smile.gif ?

http://www.miltinio-...ose-r-thomas-3/

http://www.kldteatra.../Poros-P42.html
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 03 06, 22:30)
Buvau spektaklyje "Darius ir Girėnas per Atlantą skrido", tikėjausi, kad bus lengvo turinio,(sprendžiant iš aktorių) juokingas, paprastas spektaklis, o šis spektaklis buvo visiškai nejuokingas, nuobodus, jokio veiksmo, pasityčiojimas kažkoks. Salė buvo pilnutėlė, sausakimša, niekas salėje nesijuokė, anaiptol, dar neįpusėjus spektakliui žmonės pradėjo skirstytis. Mane suėmė miegas.
Vertinu 2/10
Nerekomenduoju

As irgi buvau, kai ejome irgi galvojome bus daug prikolu, bajeriu, ypac to tikejausi is Justino, o cia bandyta padaryti rimta spektakli, o gavosi nesamone, tikrai pritariu, kad juokinga nebuvo.
Saleje pilna buvo zalio jaunimo, kurie, su teatru nieko bendro neturi...matomai tikejosi pazvengti is prikolu. Visa spektakli tik viena fraze "tik ne ant desimt litu". Paprastai, kai buna premjeriniai spektakliai visa sale ploja atsistojusi, o cia visi sedejo, niekas nesistojo...
Neidomu, nejuokinga, tikrai neikite, pinigus isleiskite geriasniam spektakliui.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 02 01, 20:53)
Paskutinis labai patikęs ir sujaudinęs - G. Varno "Biografija: vaidinimas".

QUOTE(spoorga @ 2015 02 01, 21:39)
Labai patiko abu spektakliai

Gal galima plačiau? mirksiukas.gif Neapsisprendžiu ar spektaklis patiktų vyriškos lyties atstovui, kuris retai lankosi teatre. Bet teatrą mėgsta ir supranta. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2015 02 16, 14:45)
Jau paskelbti spektakliai "Lietuvos teatru pavasaris-2015" ...
Ka ketinate aplankyti?
Pati svarstau "Kankini" ir "Zmogu, nuzudziusiu gulbe".

http://www.girstutis...s-kaunas-2015-0

Galvoju apie Keistuolių "Atleisk jiems - jie nežino, ką daro" ir Kito kampo „Durys“ 4u.gif

Intriguoja ir „Apie žmogų, nužudžiusį gulbę“, bet be šokių spektaklių, tikram pantomiminiam spektakly dar neteko pabuvoti, tai neapsisprendžiu ar patiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2015 03 09, 11:49)
Gal galima plačiau? mirksiukas.gif  Neapsisprendžiu ar spektaklis patiktų vyriškos lyties atstovui, kuris retai lankosi teatre. Bet teatrą mėgsta ir supranta. Patarkit 4u.gif

Laba
Manau, kad abu spektakliai Jusu vyrui patiks. As pirma vesciausi i Palata.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 03 06, 22:30)
Vertinu 2/10
Nerekomenduoju

QUOTE(Diaina @ 2015 03 07, 23:38)
As irgi buvau, kai ejome irgi galvojome bus daug prikolu, bajeriu, ypac to tikejausi is Justino, o cia bandyta padaryti rimta spektakli, o gavosi nesamone, tikrai pritariu, kad juokinga nebuvo.
Saleje pilna buvo zalio jaunimo, kurie, su teatru nieko bendro neturi...matomai tikejosi pazvengti is prikolu. Visa spektakli tik viena fraze "tik ne ant desimt litu". Paprastai, kai buna premjeriniai spektakliai visa sale ploja atsistojusi, o cia visi sedejo, niekas nesistojo...
Neidomu, nejuokinga, tikrai neikite, pinigus isleiskite geriasniam spektakliui.

Pritariu abiems nuomonems. Visiškai neįdomu, labiau nuobodu. Nesupratau nei minties, nei idėjos nieko.. Tuščia. Vietom buvo gėda net žiūrėti, tikrai norėjosi išeiti sad.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu pasiteirauuti, gal kas matė spektaklį "tėtis" su Rudoku? Kokie būtų atsiliepimai?

Patiko tokie mono spektakliai "Urvinis žmogus", "Laukinė moteris", tad klausimas ar šis kažkuo panašus?

Dėkui

Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 02 20, 22:06)
Gal kas Kauno Kameriniame matė Dekameronas? Ar patiko?

Kamerinį teatrą iš principo lanku apeinu. Kiek esu mačiusi spektaklių - visi slogūs, visur tas pats režisierius ir visur jis ir vaidina. Toks, mano nuomone, labai atsiprašau, jei netyčia įžeisiu šio teatro mėgėjus, savo sultyse perrūgęs produktas to teatro spektakliai. Tai paskutiniu metu net nerizikuoju į ką nors ten eiti - ir Dramos, ir Mažajame, ir Muzikiniam, ir net teatro klube galima kažką įdomesnio rasti.
Papildyta:
QUOTE(Leonilė @ 2015 02 17, 19:24)
Ne visi, Diena be melo. Visiškas Š. lyginant su kitais Domino spektakliais.

Pritariu. Na, nesitiku aš didelio meninio lygio ir kultūrinių ambicijų iš Domino teatro, bet "Diena be melo" apskritai žemiau už plintusą.
Atsakyti
QUOTE(karueta @ 2015 03 12, 13:42)
Sveiki,

Noriu pasiteirauuti, gal kas matė spektaklį "tėtis" su Rudoku? Kokie būtų atsiliepimai?

Patiko tokie mono spektakliai "Urvinis žmogus", "Laukinė moteris", tad klausimas ar šis kažkuo panašus?

Dėkui

Taip, panašaus žanro. Juokingas iki ašarų, nors, mano nuomone, "Urviniam žmogui" neprilygsta. Tačiau vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
Sveiki, atleskit, jeigu parasysiu ne i tema.. Skubiai parduodu du bilietus i rytdienos spektakli

http://www.dominotea..._vyrai_1_tiesa/

"Du vyrai, viena tiesa" Komedija. Kovo 19d. 19val. Atiduociau uz puse kainos. Mes susirgome

I AZ 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Janina_202 @ 2015 03 14, 13:28)
Kamerinį teatrą iš principo lanku apeinu. Kiek esu mačiusi spektaklių - visi slogūs, visur tas pats režisierius ir visur jis ir vaidina.

drinks_cheers.gif Ir labai jau dažnai visai nei subtilių, nei juokingų intarpų apie antrą galą ten buvo privisę. Kaip dabar, nežinau, nebevaikštau.

Paskutiniai matyti spektakliai Kauno dramos teatre - "Bjaurusis" (patiko) ir "Skėriai" (nepatiko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off-line: 20 kovo 2015 - 21:48
QUOTE(Janina_202 @ 2015 03 14, 13:28)
Kamerinį teatrą iš principo lanku apeinu. Kiek esu mačiusi spektaklių - visi slogūs, visur tas pats režisierius ir visur jis ir vaidina. Toks, mano nuomone, labai atsiprašau, jei netyčia įžeisiu šio teatro mėgėjus, savo sultyse perrūgęs produktas to teatro spektakliai. Tai paskutiniu metu net nerizikuoju į ką nors ten eiti - ir Dramos, ir Mažajame, ir Muzikiniam, ir net teatro klube galima kažką įdomesnio rasti.

Įdomu, o kokius matėte?
Spektakliai - skonio reikalas.
Bet daugumą geriausių (mano asmenine nuomone) spektaklių Kameriniame teatre režisavo šio teatro įkūrėjas ir ilgametis vadovas Stanislovas Rubinovas (dabar jau, deja, amžiną atilsį). O vaidina jo sūnus Aleksandras Rubinovas. Žinoma, jis irgi režisuoja spektaklius, bet nedaug.
O monospektakliuose A. Rubinovas man ypatingai patinka, čia jau talentas. Bet tokie spektakliai - ne kiekvienam žiūrovui. "Neūžaugos" jau vien ko pati spektaklio erdvė išskirtinė - senovinis teatro rūsys, vos keliolika žiūrovų, aktorius visai šalia. "Spektaklis po spektaklio" - lengvesnis monospektaklis, bet labai kokybiškas.
Bet Kameriniame teatre ir daug "popsinių" spektaklių yra, a la Domino stiliaus - kad ir "Tiesa".

Jei mėgstate rimtus spektaklius, iš Kamerinio teatro rekomenduoju "Kūno vartus" - jei ne kasininkės rekomendacija, šio puikaus spektaklio būčiau nepamačiusi. Iš aprašymo visai neviliojo. Čia Rubinovų nėra - nei režisieriaus, nei aktoriaus. Spektaklis "subalansuotas" moterims. Įsimenantis.
Atsakyti