QUOTE(Janina_202 @ 2015 03 14, 13:28)
Kamerinį teatrą iš principo lanku apeinu. Kiek esu mačiusi spektaklių - visi slogūs, visur tas pats režisierius ir visur jis ir vaidina. Toks, mano nuomone, labai atsiprašau, jei netyčia įžeisiu šio teatro mėgėjus, savo sultyse perrūgęs produktas to teatro spektakliai. Tai paskutiniu metu net nerizikuoju į ką nors ten eiti - ir Dramos, ir Mažajame, ir Muzikiniam, ir net teatro klube galima kažką įdomesnio rasti.
Įdomu, o kokius matėte?
Spektakliai - skonio reikalas.
Bet daugumą geriausių (mano asmenine nuomone) spektaklių Kameriniame teatre režisavo šio teatro įkūrėjas ir ilgametis vadovas Stanislovas Rubinovas (dabar jau, deja, amžiną atilsį). O vaidina jo sūnus Aleksandras Rubinovas. Žinoma, jis irgi režisuoja spektaklius, bet nedaug.
O monospektakliuose A. Rubinovas man ypatingai patinka, čia jau talentas. Bet tokie spektakliai - ne kiekvienam žiūrovui. "
Neūžaugos" jau vien ko pati spektaklio erdvė išskirtinė - senovinis teatro rūsys, vos keliolika žiūrovų, aktorius visai šalia. "
Spektaklis po spektaklio" - lengvesnis monospektaklis, bet labai kokybiškas.
Bet Kameriniame teatre ir daug "popsinių" spektaklių yra, a la Domino stiliaus - kad ir "Tiesa".
Jei mėgstate rimtus spektaklius, iš Kamerinio teatro rekomenduoju "
Kūno vartus" - jei ne kasininkės rekomendacija, šio puikaus spektaklio būčiau nepamačiusi. Iš aprašymo visai neviliojo. Čia Rubinovų nėra - nei režisieriaus, nei aktoriaus. Spektaklis "subalansuotas" moterims. Įsimenantis.