Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 02, 12:28)
Bet Anužis yra jėga, stiprumas.

Anužis ir Išvaryme buvo jėga.

O Vaškevičiūtę kas keičia? Vaičiulytė?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 12 02, 14:52)
Anužis ir Išvaryme buvo jėga.

O Vaškevičiūtę kas keičia? Vaičiulytė?

Taip, Vaičiulytė. Vaičiulytė su Gavenoniu, o Anužis su Vaškevičiūte (na bent jau kol kas taip)
Atsakyti
Norėjau patarimo apie Mažąjį princą, kaži 5 metų mergaitei jau būtų įdomu ar čia daugau vyresniems orientuota? g.gif

Mažasis princas
Atsakyti
sveikutės,

gal kas galėtumėte rekomenduoti kokį gerą spektaklį, tinkantį suaugusiems ir 12 m. vaikui. Kad būtų ne iš Keistuolių teatro repertuaro, šie matyti 4u.gif
Ir kalbu apie šį mėn. rodomus Vilniuje.
Atsakyti
Alternatyvios nuomonės apie spektaklius pasiskaitau kartais čia http://melpomene.lt/
Labai pavydžių Jūsų užsidegimo teatru, man šis sezonas lietuviško teatro pasirodė toks labai vangus ir drungnas... g.gif
Atsakyti
Jei viskas regėta, tuomet taip, bet jei ne - na nevarykim D į medį rolleyes.gif Aš šiandien vėl einu ir man yra ką veikti laugh.gif Dar daug ko nemačiau, žinoma, yra ko ir nenorėčiau matyti, bet yra dar likusių skolų nemažas krepšelis. Ypač Jaunimo teatre ir planuose Kauno repertuaras.
Atsakyti
Iš kauniečių labai lauksiu atsiliepimų apie naują spektaklį Dramos teatre Astrida 4u.gif
Atsakyti
Buvau Velnio nuotakoj. Pinigai balon ir visai nemazi - 70Lt. Pats miuziklas grazus, bet pagrindinis minusas - garsas (bent jau kaune). Kazkas klaikaus. Zodziu neina suprasti ka dainuoja. Choreografija irgi baisi, jokio sinchrono, kartais atrodo isviso improvizuoja i skirtingas puses. Is aktoriu nebuvo to atsidavimo, energijos, atrodo atejo atvaidino ir visogero. ziuriu jie tura per lietuva daro, gal pervargo.
Atsakyti
Ar dar žiūrėjote kas nors Kovos klubą? Vakar žiūrėjau - įspūdžių daug, nors negaliu pasakyti, kad esu labai sužavėta. Didžiausias minusas - kad spektaklis labai ištemptas. Aš antroje dalyje pradėjau lįsti telefone į facebooką, nes pasidarė vienu momentu žiaaaurriai nuobodu... Pirmą kartą būdama spektaklyje laukiau jo pabaigos. O pabaiga lauke vėl buvo įspūdinga, plius vienas žiūrovas suimprovizavo pabaigos tema, kas pralinksmino smile.gif Spektaklis, kurį verta pamatyti jau vien dėl to, kad būtų galima susidaryti savo nuomonę.
Atsakyti
Ar kas regėjo Koršunovo "Dugne"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 16, 23:34)
Ar kas regėjo Koršunovo "Dugne"?  4u.gif

As kaip tik buvau praejusia savaite .
Tai tikejausi daugiau , na, ir kaina nemaza.
Turinys - susirinko alkoholiku kompanija ir diskutuoja egzistenciniais klausimais, apie zmogiskuma... na, buvo pora momentu tikrai linksmu, itraukiami ziurovai i veiksma.. bet kazkas ne taip, gal ne ta tema, gal ne ta nuotaika.
Bent jau galiu pasakyti, kad spektaklis ne tuscias, kiekvienas ziurovas kazka atrastu sau suprantamo.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif

Kartais pamirštu ir lieka įspūdžiai kišenėje. Skola. Mažoji salė "Muzika 2". Ne premjera, bet sąmoningas mano pasirinkimas, nes labai norėjau pamatyti, kitame amplua, aktorę Kuodytę. Ji sukelia dviprasmiškus pojūčius, kažkas traukia ir kažkas stumia nuo jos, tai bandau susivokti. Prieštai mačiau spektaklį - premjerą "Tiksinti bomba", ten ji vaidino su E. Kvosčiausku.

"Muzika 2", dviejų dialogas, man patiko. Neįpareigojantis, bet tuo pačiu reikalingas, nes tai besiskiriančios poros neužgijusios žaizdos draskymas, lyg ir skiriasi, bet lyg ir dar vis negali vienas be kito. Toks apmąstymui apie tai, kaip gali būti ir kaip tai nelengva, nutraukti, nors rodos "viskas aišku". Antrą kart neičiau, bet esu patenkinta tuo, kad mačiau ir turėjau gerą laiką.
Atsakyti