Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(jsgute @ 2013 01 10, 00:40)
"Kapinių klubas" sužavėjo, labai gerai žiūrėjos. Baisiai nemėgstu N. Narmontaitės, bet bent jau tada man ji labai tam vaidmeniui tiko  smile.gif

"Mašininkus" lyg ir mačiau, bet matyt super įspūdžio nepaliko, kad nieko nepamoenu.... blush2.gif

Aš irgi Narmontaitės nemėgstu, bet daug kas sako, kad "Kapinių klube" ir Mažojo teatro "Meistriškumo pamokoje" ji net ir nėmėgstantiems patinka smile.gif Reikės susiruošt, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2013 01 09, 09:18)
Norėčiau atsiliepimų apie Keistuolių teatro spektaklius "Mašininkai" ir "Juokdario mirtis arba kas nužudė Šekspyrą?" ir Jaunimo teatro "Kapinių klubą"  ir "Pagalvinį" ax.gif

"Juokdario mirtis, arba kas nužudė Šekspyrą" mačiau prieš 10 metų.
Šekspyro pjesių popuri, laisva interpretacija - dalis labiau vykę, dalis mažiau. Po tiek metų (keista, nebūčiau pagalvojusi, kad jau toks senas spektaklis) atsimenu vieną iš Šekspyro pjesių - Keistuoliai ją sutalpino į berods 5 sekundes biggrin.gif
Manau, mėgstantiems Keistuolių teatrą šis spektaklis turėtų patikti, bet jis tikrai ne vienas iš geriausių.
Atsakyti
O man vakar teko apsilankyti Kauno dramteatryje Škėmos "Baltoje drobulėje". Aš nepatikli, tai mane įtikinti sunku. Bet spektaklis sužavėjo. Likau sujaudinta vos ne iki ašarų blush2.gif Jurašo pastatymas labai geras, nes šį veikalą gali pastatyti ir taip, kad jau pirmo veiksmo viduryje žiūrovai išbėgiotų kaip skruzdės biggrin.gif Ir aktoriai vaidino "pilna koja". Žodžiu, rekomenduoju ir net norėčiau, kad dar kas pasidalintų savo mintimis.

Tiesa, kam įdomūs Domino spektakliai, neikit ten biggrin.gif Neliks noro iš viso tokiose įstaigose lankytis biggrin.gif

Beje, turiu du bilietukus į "Palatą" rytoj, gerose vietose. Kas norit, brūkštelkit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
OKT Dugne
QUOTE(be*starlet @ 2012 12 20, 15:27)
bet kazkas ne taip, gal ne ta tema, gal ne ta nuotaika.
Bent jau galiu pasakyti, kad spektaklis ne tuscias, kiekvienas ziurovas kazka atrastu sau suprantamo.

be*starlet, gal ne ta nuotaika... mirksiukas.gif Man patiko. Aš sakyčiau - eikit. O jei dar su vyru - tai išvis bus gerai.
Nors su tom rekomendacijom... Man net keista, kai kas nors čia klausia "kaip tas ar anas spektaklis". Kaip galima kažką patarti... g.gif Kiekvienam savo. Ar bus naudos , jei pasakysiu " eikit i Dieviškąją komediją - nuostabus spektaklis". Nueis kokia "doministė", išeis po pirmo veiksmo ir parašys, kad pinigai išmesti į balą.

Pagaliau vakar pažiūrėjau "Išvarymą". Ilgokai ruošiausi! Na, pirmas dalykas,ką galiu pasakyti - nenuobodu. Bet jeigu nuimti visą nenormatyvinę leksiką ir Saulių su muzikantais, tai matyt nelabai kas liktų... biggrin.gif Pirmas veiksmas labai geras. Antras labai ištęstas: per ilgai Eglė apie tą barą blaškosi, o ir tų dviejų improvizacija vakar užsitęsė iki begalybės... Trečiam pritrūko ugnelės. Manau, kad toks vaidinimas "aktualia nūdienos tema" gali turėti savo vietą. Bet turbūt tik šiuo metu. Vargu, ar kas šią pjesę prisimins po 50 metų...

Visoms " ne doministėms" labai noriu parekomenduoti spektaklį Rusų dramos teatre "Eglutė pas Ivanovus". Yra lietuviški subtitrai, taip kad visos galit eiti drąsiai - viską suprasit. Absurdo pjesė, muzikinis spektaklis, režisierius J.Vaitkus - "kokteilis" neprastas. Bet labai įdomu žiūrėti! Ir tokia graži filosofiška pabaiga! Ypač atitinkanti pošventines nuotaikas... biggrin.gif Gaila, kad jie tą spektaklį retokai rodo.
Atsakyti
O mes, deja, del sunaus sportu negalesim nueiti i Mazaji Princa valstybiniame dramteatryje. Turim 3 bilietukus siam sekmadieniui 12 val. Kam aktualu - i AZ 4u.gif
Atsakyti
O man visada idomu Rusu dramos teatras. ten rodo lietuvisku spektakli? Ar reikia skambinti klausti, ar tas lietuviskai, ar tas ne...Ar, kaip minejo, visi eina su subtitrais?
Atsakyti
Kaip tik ruošiausi eiti į minėtą spektaklį Rusų t., bet nebeliko bilietų doh.gif , per vėlai susigriebiau.. Tai dabar gaudysiu!

O aš savo ruožtu nerekomenduoju ten pat esančio "Ačiū, Margo!". Banalus ir lėkštokas, Domus lygio, vos iki galo išsėdėjome. doh.gif Nerekomenduoju, kas vertina kokybiškus reginius. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2013 01 23, 16:33)
O man visada idomu Rusu dramos teatras. ten rodo lietuvisku spektakli? Ar reikia skambinti klausti, ar tas lietuviskai, ar tas ne...Ar, kaip minejo, visi eina su subtitrais?

Lietuviškų gal nelabai, bet daugelis spektaklių dabar rodoma su vertimu ( taip kaip operos teatre). Jų tinklalapyje prie spektaklio nurodyta, ar yra lietuviškas vertimas.
http://www.rusudrama...index.php?id=76
Atsakyti
Si savaitgali teko pamatyti "Laimingus" Kauno dramteatryje.
Arturas Areima kaip rezisierius man labai imponuoja, labai patiko jo "Smeklos", "Prakeiktieji", "Markize de Sad".
Bet si karta tai kaip su skuduru i veida... Meiles istorija, nors ir tragiska, galima ir kitaip pateikti, ne taip standartiskai ir nuvalkiotai.
Visada labai renkuosi spektaklius, nes noriu iseidama issinesti nuotaika, ispudzius, pamastymus... Deja, si karta labai nusivyliau ir siuzetu, ir aktoriais.

sekantis bandymas atiteks "Jeruzalei".
Ar matet jau kas? R.Atkociuno "Skeriai" man tikrai patiko, bet kaip tik perskaiciau jo pacio interviu apie "Jeruzale" ir jis sako, kad pats nustebo, jog po pertraukos isejo tik trecdalis ziurovu smile.gif

Beje, "Madagaskara" rodys dramos teatre vasari, paziurejau , kad ir Girstutyje bus.

Atsakyti
ketvirtadienį pagaliau pažiūrėjau E.LAcascade "Dėdė Vania" labai labai patiko. Jau tikrai senokai nebuvau taip paveikta GERO kūrinio. pabundi kitą dieną ir supranti kad vis dar gera po vakar, vis dar "velka" ir taip jau 4 dienos biggrin.gif Sakalauskas, Samuolytė, Gavenonis - puikiai. aktoriai kuriais žaviuosi. sėdėjau 4 eilėj, šiame spektaklyje tai buvo privalumas, labai džiaugiausi kad matau mimikas ir detales.

po spektaklio su vyru pagalvojom, kad gal reiktų nueiti į Latėno? palyginimui, kol dar įspūdžiai neatvėso.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 01 28, 14:22)
Beje, "Madagaskara" rodys dramos teatre vasari, paziurejau , kad ir Girstutyje bus.

Pasitaisau :
"Maskaradas" dramteatryje 02/19, o "Madagaskaras" - Girstutyje.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2013 01 28, 15:29)
Pasitaisau :
"Maskaradas" dramteatryje 02/19, o "Madagaskaras" - Girstutyje.

Abu fantastiški..... thumbup.gif Pavydžiu visiems dar nemačiusiems ir susiruošusiems pažiūrėt smile.gif
Atsakyti