




Pradėjau savo kavinį muilą naudoti, 5 mėn po išvirimo - išpradžių smirdėjo, norėjau mesti lauk, o vat kažkaip prakentėjau tuos kelis mėnesius ir dabar žiūriu, kad man jis visai patinka, toks smulkus skrabas, o svarbiausia smarvė dingo. Kaip pas Jus su kaviniais muilais?
O Kastiljos muilui dar nelabai laikas. Spalio pradžioje virtas su 5 proc. pariebinimu, taip paėmus atrodo kietas, o kai pradėjau naudoti, dar nelabai kaip, vandeny tikrai neguli, bet žiūriu paplaukia kraščiukai, labai greitai susinaudoja. Dar reiks palaukti, nors prastis tai labai švelnus ir putoja maloniai ir spalva tokia šviesiai gelsva, beveik balta su vos matomu žalsvu atspalviu. Ech.....lomkės lomkės lomkės, ką čia padaryti, kad nepulti virti
