Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(dziugintele @ 2012 06 07, 07:24)
Jei nesupyksit, ir aš pasirodau su savo siuvinuku.

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2012 06 07, 00:28)
O čia yra mamyčių savamokslių, ar visos turėjot kažką bendro su siuvimu: darbą, mokslus? Nes aš tai savamokslė, tokia kadais buvau, tai dabar knieti vėl atgaivinti tuos įgūdžius, prisižiūrėjus Jūsų grožių wub.gif

as tai gryna savamoksle, bet ir siunu dazniausiai tik sau. Ypac pradejau siuti paskutiniais mokslo metais, kai irgi pinigu nebuvo drabuziams, o norejosi daug ko. Tai is atraizu isigydavau labai pigiai medziagos ir tada jau meistraudavau. Paskui labai apleidau, o dabar kai turiu dukryte, tai sakau reiktu prisiminti.

QUOTE(Eliana.i @ 2012 06 07, 12:32)
Butinai gaivinkite savo igudzius!!!! biggrin.gif  As irgi savamoksle, bet siunu nuo 14 metu, kai mama atsisake man nupirkti trisdesimta suknele, tai supikau ant mamos ir pasakiau, kad nu ir nereikia, as pati sau pasiusiu!  biggrin.gif  Bet dabar jau visus metus lankau kursus siuvimo, tai ten visokiausiu gudryibiu ismokstu smile.gif

Jei nepaslaptis kokius kursus lankote?
Atsakyti
biggrin.gif be abejo ne paslaptis! As Klaipedos Nijoles Dubickienes kursus lankau, tai esu LABAI patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
Terra, uzstrigo man jusu kompleltas dzinsinis smile.gif o kur medziaga pirkote? ar cia imitacija dzinso ar griynai dzinsas?
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2012 06 07, 15:24)

Labai grazu,as ir manau kazka panasaus... pradziai nusipirkau tik tekstilinius plamasterius.
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2012 06 07, 15:24)

pritrukau zodziu...dievukau, KAAAIP GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliana.i @ 2012 06 07, 20:03)
biggrin.gif be abejo ne paslaptis! As Klaipedos Nijoles Dubickienes kursus lankau, tai esu LABAI patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
Terra, uzstrigo man jusu kompleltas dzinsinis  smile.gif  o kur medziaga pirkote? ar cia imitacija dzinso ar griynai dzinsas?

sakyciau imitacija dzinso, is mamos pasiemiau, nuo senesniu laiku buvo likusiu gabaleliu, nzn ar tokio yra pirkt pas mus klp, neuzmaciau niekur verysad.gif smile.gif o sakyk gal zinai kur isigyti ikalamas knopkes klaipedoje?kaip kad buna mazu vaiku rubeliuose?
Papildyta:
QUOTE(stonjur1 @ 2012 06 07, 20:13)
Labai grazu,as ir manau kazka panasaus... pradziai nusipirkau tik tekstilinius plamasterius.

nagi pasidalink patirtim apie plamasterius, as pabijojau pirkt doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif labai daili suknyte, o ypac tas zuikelis wub.gif

kiek domejausi tais dazais,tai reikia pirkti tik gerus ir kokybiskus,tada tikrai nenusiskalbs , ns prasti tai ir laiko prastai...

as taip pat atnesiau parodyti suknyte, modelis paprastutis, apacioj pasiaurinta, na ir zinoma pasiuvineta (si karta issirinko zuiki), veliau parodyisu ant mergytes kaip atrodo

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 07, 20:38)
bigsmile.gif labai daili suknyte, o ypac tas zuikelis  wub.gif

Na flamasteriai gerai laikosi,pabandziau.
http://www.senasnauj...?info=txt&id=49 cia aiskiai viskas

Nuostabi suknele mama-gulbe .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stonjur1: 07 birželio 2012 - 19:50
QUOTE(Eliana.i @ 2012 06 07, 20:03)

Ech as is Vilniaus. Girdejau ir cia yra neblogu mokytoju, gal kai vaikas paaugs reiks issiruost pasimokint, nes istiesu kitiems nepatogu siuti ka nors, kad nesugadinciau medziagos.
Mama gulbe, labai grazi suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 07, 20:31)
sakyciau imitacija dzinso, is mamos pasiemiau, nuo senesniu laiku buvo likusiu gabaleliu, nzn ar tokio yra pirkt pas mus klp, neuzmaciau niekur  verysad.gif  smile.gif  o sakyk gal zinai kur isigyti ikalamas knopkes klaipedoje?kaip kad buna mazu vaiku rubeliuose?
Papildyta:

nagi pasidalink patirtim apie plamasterius, as pabijojau pirkt doh.gif

Kiek domejausi, tai Klaipedoje niekur nesuradau, bet as pati turiu sita aparata ir spaudes ivairiu spalvu. Pirkau is Kanapiniobambukinio. stai cia:
http://spaudes.lt/ca...?id_category=20
Atsakyti
mama gulbe, labai grazus darbai thumbup.gif , as irgi uzsimaniau siuvinejimo masinos biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai, mergaites, uz grazius zodelius mano siuvinukui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti