Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Taurė @ 2012 06 07, 06:22)
Radau kur galima parsisiusti instrukcijas kaip siuti tutu. Pati nebandziau ir net neziurejau kaip ten kas atrodo, bet gal jums pravers  4u.gif
http://babylock.com/...uct_ID=BLE1AT-2
Ten rasite kelis projektus, tarp ju ir tutu. Reikia parsisiusti  4u.gif

ACIUUUU
http://babylock.com/...uct_ID=BLE1AT-2
CIA ISVIS SUPERINIS, tik ne mano sugebejimams, bet jei pavyks paprastas variantas, tai sita reiks bandyti.
Dekoju

Bet isvis, kaip taip galima graziai siuti, pati turbut neisdrisiu nieko paviesinti. Ir kad masinos taip graziai siuvineja, tai JEGA.
Saunuoles visos. Graziu darbeliu!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziubek: 07 birželio 2012 - 21:55
Paprasciausias TUTu sijonukas kuris nesiuvamas:
TUTU sijonas
Atsakyti
Jetau kiek grožių!!!! Šaunuolės...
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 07, 12:38)
bigsmile.gif labai daili suknyte, o ypac tas zuikelis  wub.gif

kiek domejausi tais dazais,tai reikia pirkti tik gerus ir kokybiskus,tada tikrai nenusiskalbs , ns prasti tai ir laiko prastai...
as taip pat atnesiau parodyti suknyte, modelis paprastutis, apacioj pasiaurinta, na ir zinoma pasiuvineta (si karta issirinko zuiki), veliau parodyisu ant mergytes kaip atrodo

Labai gražu wub.gif

Gražu pažiūrėti į rūbelius su pieštais piešinukais, bet realiai pastebėjau, kad kai perku rūbą, akys pačios krypsta į siuvinėtą ...

Šiandien rinkomės su mažąja, nes jos eilė, ką jai siūsim. Parodžiau iškarpą hareminių kelnių, sako tu ką, nenoriu būti kaip prisi.... doh.gif Vaikui tik penki metai suėjo, bet ko neįkiši. Išsirinko suknę.
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2012 06 07, 14:24)
Jei nesupyksit, ir aš pasirodau su savo siuvinuku.

Labai daili suknytė, labai kruopščiai viskas padaryta smile.gif Zuikis nepakartojamas rolleyes.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2012 06 07, 19:38)
as taip pat atnesiau parodyti suknyte, modelis paprastutis, apacioj pasiaurinta, na ir zinoma pasiuvineta (si karta issirinko zuiki), veliau parodyisu ant mergytes kaip atrodo

Gražutė, o jau spalvos...tooookios vasariškos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 08 birželio 2012 - 07:16
labas merginos,noreciau ir as parodyt savo siuta suknele, tik niekap nesuprantu kaip idet nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2012 06 08, 09:30)
labas merginos,noreciau ir as parodyt savo siuta suknele, tik niekap nesuprantu kaip idet nuotrauka  blush2.gif

labas, pabandysiu padet wink.gif eik i puslapi radikal.ru , ten ikelk foto ir paspaus "zagruzit" tada nukopijuok antra eilute ir dek cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 06 07, 23:09)
Paprasciausias TUTu sijonukas kuris nesiuvamas:
TUTU sijonas

Padariau savo panai, tik tos, kurios rišit, atkreipkit dėmesį, kad audinys kerpamas taip, kad nesitemptų į ilgį juostos, o į plotį, kitaip nekris gražiai...
Papildyta:
Terra, nuostabus komplektukas...
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2012 06 08, 09:38)
Padariau savo panai, tik tos, kurios rišit, atkreipkit dėmesį, kad audinys kerpamas taip, kad nesitemptų į ilgį juostos, o į plotį, kitaip nekris gražiai...
Papildyta:
Terra, nuostabus komplektukas...

prasom pasirodyt kaip atrodo 4u.gif

dekui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 08 birželio 2012 - 08:38
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 08, 09:36)
labas, pabandysiu padet wink.gif  eik i puslapi radikal.ru , ten ikelk foto ir paspaus "zagruzit"  tada nukopijuok antra eilute ir dek cia 4u.gif

o cia ir liks mano nuotr g.gif
Atsakyti
Man rodos mačius...
user posted image

Dabar haremukus bandau...sukarpiau vyro maikutę, baisiai tinkamas audinys pasirodė...Dukrai savo suknelę aukosiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 08 birželio 2012 - 08:46
QUOTE(agne_vvr @ 2012 06 08, 09:43)
o cia ir liks mano nuotr g.gif

nea neliks.

guote labai grazu tokia geltona, vasara wub.gif 4u.gif
Atsakyti