kaip gaila, kad neturiu mergytes
terra saunuole, labai grazus darbeliai ir tvarkingi tokie
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 06 17, 22:44)
terra saunuole, labai grazus darbeliai ir tvarkingi tokie
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 17, 23:05)
o nebandai piest ant kelnyciu pvz lininiu ir marskinuku vaikui
db istikruju paciai kilo ideju, bet ale nei lino nebeturiu nei su kuom piest neturiu
Papildyta:
truputi pasicekavinsiu
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 06 17, 23:38)
o nebandai piest ant kelnyciu pvz lininiu ir marskinuku vaikui
manau fainai turetu atrodyti kokia zirafa su labai ilgu kaklu
db istikruju paciai kilo ideju, bet ale nei lino nebeturiu nei su kuom piest neturiu
dar nebandziau bet pabandysiu, tik sugalvosiu ka saviskiui pasiut
nu buna buna su tom idejom, nori bet negali
tas sukneles drauges mergyte sunesios, prase pasiut, tik nzn kokia kaina sakyt
Terra, na labai, LABAI gražu, o jau ta paskutinė suknytė tai išvis - pasaka
Internete kainos labai dideles panasiu sukneliu, negaliu tiek imt
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 06 16, 13:56)
Zinokit, kaip smagu matyti, kad tiek daug mamyciu yra kurios kazka daro savo vaikams
pas mane dauguma, kam cia stengtis juk paprasciau nupirkti yra
O man asmeniskai mieliau kai vaikui pats kazka pasiuni
O man asmeniskai mieliau kai vaikui pats kazka pasiuni
Ir aš dažnai išgirstu kam stengtis, daryti kai yra tiek pasiūlos, bet man nė motais
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 17, 16:46)
man irgi mieliau kai savo padaryta rubeli vaikas nesioja, jie daug siltesni ir orginalus 
tikrai taip
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 17, 17:02)
dazai skirti tekstilei, as ilgai ieskojau, radau spec parduotuveje
Laabai puikios vasariškos suknytės
ar tekstiliniai markerių pavidale? gal galit išduot kokioje parduotuvėje pirkot, noriu irgi įsigyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2012 06 17, 20:56)
Vis žiūriu, žiūriu Jūsų grožybes. Pasirodyčiau ir aš, bet nemoku įkelti nuotrukų. Tik tiek, kad aš niekur nesimokius siūti, savamokslė, bet dukrytė mielai nešioja ir prašo dar 
drąsiau rodykite savo darbelius, man labai smagu pažiūrėti ką kitos mamytes siųna savo mažiams, čia dauguma savamokslių, tad drąsiau, o dėl nuotraukų įkėlimo aš tai ieškojau supermamos PAGALBOJE , ten viskas parašyta
Pasiskaitykite, va
aprašymas kaip įkelti foto
Papildyta:
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 18, 09:13)
Manau turite pasiskaičiuoti Lt kiek sunaudojote medžiagų, dažų, o paskui prie gautos sumos prisidėti kiek įsivertintumėte už darbą ir vuole, gaunate galutinę sumą
Ritukai pirkau parduotuvej "tik tau" lyg ir, ten visko rankdarbiams ir dekupazui ir velimui ir skrebinimui ir dazu visokiu tiek silkui tiek tekstiliai, galima ir internetu pirkti kaina ta pati.
o lina pirkau lino namuose . turiu ir flomasterius tekstilei tai irgi neblogas dalykas
bet smagiau su teptuku pasiterliot
na o dabar kibsiu saviskiui kurti
na o dabar kibsiu saviskiui kurti
wow, atradau užsislėpusią naują temą
O kiek grožių prisižiūrėjau
Ir nikai iš kitų temų jau pažįstami
Kad liūdna nebūtų, keli mano darbeliai...
Čiai šiaip labai patiko modelis

Mergytes papuošėm

Čia mažiausią "užtiuningavom"

Ir vaikščiojanti-važinėjanti reklama

Na ir vaikino nenuskriaudėm

O sakykit, neišsiardo po to ta siūlė? Bandžiau merginoms pižamėles taip daryt.. tai viena gumytė gerai laiko, o va kitoj ėmė ir išsiardė labai lengvai. Bijau dabar vėl siūt.
Tokios gražios tos hareminės trikotažinės kelnytės, su tokiais gumyčių paraukimais, bet labai bijau siūt, kad siūlės išsiardys...
Atkeliaujam su savo dabartine lauko kepure, slėptis nuo saulytės.
Kepurė yra dvipusė. Viena pusė iš džinsiuko, o kita -kuri-marga- pilnai lininė.
Nežinau ar skaitote dar šią temą, bet gal kas kitas galės pakonsultuoti...
Bandau siūti irigi dvipusę kepurytę su bryliumi. Tik ne tokią "vėžliuko" kepurę, o panamkę, jūreivišką. Ir va klausimas iškilo kaip siūlę paslėpti. Kai įsiuvu kepurę į brylių labai guanasi stora siūlė ir nelabai dailiai apsisiuva....
Gal kas turit idėjų kaip paslėpti siūlę, ir kad ji nestora būtų...Va kas man gaunasi ... bet norisi, kad ta susiuvimo siūlė būtų plona...
Aš merginom į leginsus spalvotos juostelės gabaliukus ten kur būna etiketės įsiuvau, kad žinotų kur nugara kur priekis.
Va ir Taurei taip pat klausimas, kaip pritvirtintas tas brylius prie kepurės? Ar ne per stora susiuvimo linija gaunasi? O kaip pakietinimas pritvirtintas? Jis nestorina pačios siūlės?
Čiai šiaip labai patiko modelis

Mergytes papuošėm

Čia mažiausią "užtiuningavom"

Ir vaikščiojanti-važinėjanti reklama

Na ir vaikino nenuskriaudėm

QUOTE(Dollzz @ 2012 03 31, 10:35)
Nelabai supratau klausimo. Ar tempia siule jums? As gumute kai vynioju ant spules siek tiek itempiu vyniojant, tada dedu ritele i apacia paprastai ir nieko nereguliuoju. Sutraukia labai gerai.
O sakykit, neišsiardo po to ta siūlė? Bandžiau merginoms pižamėles taip daryt.. tai viena gumytė gerai laiko, o va kitoj ėmė ir išsiardė labai lengvai. Bijau dabar vėl siūt.
Tokios gražios tos hareminės trikotažinės kelnytės, su tokiais gumyčių paraukimais, bet labai bijau siūt, kad siūlės išsiardys...
QUOTE(Serinute @ 2012 05 08, 15:16)
Atkeliaujam su savo dabartine lauko kepure, slėptis nuo saulytės.
Kepurė yra dvipusė. Viena pusė iš džinsiuko, o kita -kuri-marga- pilnai lininė.
Nežinau ar skaitote dar šią temą, bet gal kas kitas galės pakonsultuoti...
Bandau siūti irigi dvipusę kepurytę su bryliumi. Tik ne tokią "vėžliuko" kepurę, o panamkę, jūreivišką. Ir va klausimas iškilo kaip siūlę paslėpti. Kai įsiuvu kepurę į brylių labai guanasi stora siūlė ir nelabai dailiai apsisiuva....
Gal kas turit idėjų kaip paslėpti siūlę, ir kad ji nestora būtų...Va kas man gaunasi ... bet norisi, kad ta susiuvimo siūlė būtų plona...
QUOTE(Taurė @ 2012 05 16, 22:33)
labai graži suknytė
Ar man atrodo, ar net etiketę įsiuvot ?
Aš vis galvoju kaip paženklinti įdomiau kur nugara kur priekis. Ant kaikurių drabužių vaikai gali nesuprasti
Aš vis galvoju kaip paženklinti įdomiau kur nugara kur priekis. Ant kaikurių drabužių vaikai gali nesuprasti
Aš merginom į leginsus spalvotos juostelės gabaliukus ten kur būna etiketės įsiuvau, kad žinotų kur nugara kur priekis.
QUOTE(Taurė @ 2012 05 21, 23:57)
lininė skrybėlė, siūsiu dar kelias, tik dadėsiu standinančios medžiagos truputį. Gal kas žinote kaip sumažinti iškarpą mažesnei galvai ?
Va ir Taurei taip pat klausimas, kaip pritvirtintas tas brylius prie kepurės? Ar ne per stora susiuvimo linija gaunasi? O kaip pakietinimas pritvirtintas? Jis nestorina pačios siūlės?
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 18, 11:11)
Ritukai pirkau parduotuvej "tik tau" o lina pirkau lino namuose .
Liną irgi perku iš Lino Namų, gera parduotuvė, o ,,Tik Tau" turi savo internetinį puslapį?
QUOTE(Kvaki @ 2012 06 18, 12:36)
wow, atradau užsislėpusią naują temą
O kiek grožių prisižiūrėjau
Sveika prisijungusi
Superiniai darbeliai, vaikščiojanti reklama
jūreiviška tema labai į temą vasaros laiku
dėl siūlių ir siuvimo niuansų gal kokia labiau patyrusi forumietė patars, aš tai žalia šiais klausimais