Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(perle70 @ 2012 06 19, 14:45)
Esu siuvusi nemazai lininiu drabuzeliu. Nezinau, kas domina g.gif  Pirmiausiai audini isskalbk, kad susitrauktu( as pavirinu, bet ne visada), o po to jau kibk i siuvima. Lininius marskinukus geriausia kirpti truputi laisvesnius.
na ir pasirodysiu su komplektuku krikstynoms butent is lininio audinio. Truputi susiglamzes, nes vaikinukas gyvas sidabras biggrin.gif
user posted image

del isskalbimo zinau, o va kiek platesnius g.gif labai dailus komplektukas 4u.gif gal iskarpom pasidalinsit? 4u.gif
Atsakyti
labai aciu, Terra ax.gif smile.gif

naudojausi sita pizamytes iskarpa, pagal maziausius matus. ir siek tiek patrumpinau baltinuku apacia, ir kelniu apacia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 06 19, 15:08)
labai aciu, Terra ax.gif  smile.gif

naudojausi sita pizamytes iskarpa, pagal maziausius matus. ir siek tiek patrumpinau baltinuku apacia, ir kelniu apacia.
user posted image

o liuks bandysiu issistudijuot, persipiest pagal save.

o as radau nebloga puslapiuka, ypac sukneliu daug visokiu, kazkuri domejotes kaip padaryt pusta suknele su uzlenkiama apacia ,nepamenu kaip vadinasi, tai va cia manau bus aisku http://pinterest.com...s-and-patterns/
Atsakyti
Terra gal ir man galima butu adresiuka Tik Tau ir noreciau internetines parduotuves adreso ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 20 birželio 2012 - 07:14
QUOTE(*Terra* @ 2012 06 19, 14:17)
o liuks bandysiu issistudijuot, persipiest pagal save.

o as radau nebloga puslapiuka, ypac sukneliu daug visokiu, kazkuri domejotes kaip padaryt pusta suknele su uzlenkiama apacia ,nepamenu kaip vadinasi, tai va cia manau bus aisku  http://pinterest.com...s-and-patterns/

Naršiau ir aš čia, bei vosokių grožybių prisižiūrėjau...idėjų tai galima pasisemt daug, bet va su iškarpėlėm kažkaip sunkiau sad.gif Ar aš čia rasti nemoku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2012 06 20, 08:11)
Terra gal ir man galima butu adresiuka Tik Tau ir noreciau internetines parduotuves adreso  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ten paprasta parduotuve internetu tai gal cia ziureciau

jo jo ideju ten yra, su iskarpom prasciau kaikurios buna bet mazai g.gif
Atsakyti
user posted image

Mano nakties darbai smile.gif
Kas klause del marskineliu tai laisvumo (ypac linui) reikia pridet. as kaskur 3-4 cm pridedu.

Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 06 20, 23:51)

Kas klause del marskineliu tai laisvumo (ypac linui) reikia pridet. as kaskur 3-4 cm pridedu.

koks grazus kostiumelis, dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik nedeciau as etiketes cia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 21 birželio 2012 - 08:22
QUOTE(agne_vvr @ 2012 06 21, 09:15)
Super atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik nedeciau as etiketes cia  ax.gif

o man kaip tik atrodo originalu smile.gif
Atsakyti

Dollzz, fainuoliškas kostiumėlis, kokio amžiaus žmogučiui jis siūtas? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na o dėl etiketės... g.gif manau, kad kiekviena kažką gražaus padariusi nori, kad ir kiti žinotų kieno tai kūrinys biggrin.gif ...man ji visai netrukdo
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2012 06 21, 09:15)
Super atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik nedeciau as etiketes cia  ax.gif

drinks_cheers.gif arba ne tokioj matomoj vietoj, nes kazkaip nesiziuri . as net is pradziu pagalvojau kad cia tik ant nuotraukos uzdetas logotipas. Bet jeigu etikete tada schmoll.gif
Atsakyti