Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Aciu aciu, o etiketes visada dedu soniuke apacioj, nes bijau, kad vidinej pusej prie kakliuko gali kampiukai griauzti. Sis kostiumelis 3 men. nemazam mazyliui. Kelnes atlenktos kad butu isaugimui antrai vasarai:)
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 06 21, 10:40)
Aciu aciu, o etiketes visada dedu soniuke apacioj

tuomet geriau isiuti soniuky i siule mirksiukas.gif kostiumelis tai superinis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 21 birželio 2012 - 09:52
QUOTE(@leja @ 2012 06 21, 10:51)
tuomet geriau isiuti soniuky i siule  mirksiukas.gif  kostiumelis tai superinis  wub.gif  thumbup.gif

aga, pritariu. isiuciau as kelniu klubu soninei siulei (jei ji yra butina) ax.gif
Atsakyti
Na kaip nori taip siuvi. Cia gi kiekvieno savos idejos;) aciukas
Atsakyti
O aš tai darželyje gavau velnių, kad vaiko drabužėliai be etikečių - auklytės nesusigaudo, kuria puse maikę apvilkt doh.gif lotuliukas.gif galvojau juoktis ar piktintis, bet nusprendžiau prisiūti savaitgalį kokių juostelių nugaroj, negi man sunku ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2012 06 21, 18:12)
O aš tai darželyje gavau velnių, kad vaiko drabužėliai be etikečių - auklytės nesusigaudo, kuria puse maikę apvilkt  doh.gif  lotuliukas.gif galvojau juoktis ar piktintis, bet nusprendžiau prisiūti savaitgalį kokių juostelių nugaroj, negi man sunku  ax.gif smile.gif

tai ka jos priekio nu nugaros neskiria ir siules kur turi buti g.gif
Atsakyti
Dollzz nuostabūs darbai
Atsakyti
Dollzz, tikrai labai gražus kostiumėlis wub.gif
Atsakyti
O jus liona skalbiat rankiniu budu pries siuvima? ir ar dedat kokiu sklabimo priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 06 19, 14:45)

Kai isplaunu linine medziaga, ji labai susiglamzo. Kaip reikia plauti lina, kad jis taip nesusiglamzytu? Esu skaiciusi, kad norint suminkstyti medziaga, reikia ja pamirktyi acte. g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Gal kuri esat siuvusi vadinamąjį piemenėlio kostiumėlį? smile.gif
Atsakyti
Tokį kažkada siuvau
Atsakyti