Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

Ar teisingai supratau, kad, jei noriu žiūrėt per buitinį DVD, turiu naudot DVD video?
Pažiūrėk, ką supranta tas tavo buitinis dvd, manasis viską skaito, ir cd, ir cdrw, ir dvd. tad jei skaito cd, gali ir į cd rašyti klipus bei juos žiūrėt.

O formatas filmų avi tinka? O muzikinius klipus kaip perrašyt į DVD, kad galėčiau žiūrėt per buitinį DVD?
čia vėl priklauso nuo tavojo dvd. pasiskaityk instruksijoj. Maniškis skaito ir avi, ir mpg, ir dvix, mp3 ir t.t., tad problemų jokių. avi turėtų ir tavasis skaityti. tu geriau nusipirk vieną dvdrw ir įsirašyk į jį, jei instrukcijos neturi. suprasi, ką skaito, ko ne. jei skaito cdrw, pratestuok savo dvd su šiuo disku. aš tai paveiksliukus per jį žiūriu ir muzikos klausau, nes jei ir ne klipas.

O kopijavimo 1:1 nelabai supratau
jei nori turėti kelis cd diskus su ta pačia informacija, tuomet renkiesi copy cd ir nurodai kopijų skaičių. tuomet nereiks kiekvieną kartą įkėlinėti failų, tik cd įdėsi išimsi, įdėsi išimsi ir taip kiek reikia kopijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 22 balandžio 2006 - 06:14
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 22, 00:39)
Dėkui, Gute1      4u.gif

Ar teisingai supratau, kad, jei noriu žiūrėt per buitinį DVD, turiu naudot DVD video  g.gif    O formatas filmų avi tinka?    O muzikinius klipus kaip perrašyt į DVD, kad galėčiau žiūrėt per buitinį DVD?  O kopijavimo 1:1 nelabai supratau    g.gif

Visiskai teisingai supratai reikia naudoti DVD video. Formatas avi tinka. Kad perrasyti klipus taip pat naudok DVD video. O kopijavimas reikalingas, jeigu noresi pasidaryti kokio disko kopija. Pvz. parsinesi is nuomos DVD, patiko ir pasidarai sau kopija.
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus drinks_cheers.gif 4u.gif

Bandysiu. Bet manau dar klausimų turėsiu mirksiukas.gif Tikiuosi, dar padėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 04 22, 07:58)
Visiskai teisingai supratai reikia naudoti DVD video. Formatas avi tinka. Kad perrasyti klipus taip pat naudok DVD video.

Aš nerandu DVD video g.gif Radau tik Make Video CD, su ja neįrašinėja į DVD ir Make Data DVD, su juo matosi tik per kompą, o per DVD leistuvą - ne schmoll.gif O tinka visi klipų ir filmų formatai, ar reikia juos konvertuot?
Mano diskelis DVD+R, tai gal jo neskaito mano leistuvas g.gif

Užtai CD įrašau ir klausausi be problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 27, 17:33)
Aš nerandu DVD video        g.gif      Radau tik Make Video CD, su ja neįrašinėja į DVD ir Make Data DVD, su juo matosi tik per kompą, o per DVD leistuvą - ne    schmoll.gif  O tinka visi klipų ir filmų formatai, ar reikia juos konvertuot?
Mano diskelis DVD+R, tai gal jo neskaito mano leistuvas    g.gif

Užtai CD įrašau ir klausausi be problemų      thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Pas mane matyt ne tokia programa verysad.gif
Temoj "Photo and Video" yra tik 2 variantai: Make Video CD ir Make Super VIdeo CD g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 28, 14:42)
Pas mane matyt ne tokia programa    verysad.gif
Temoj "Photo and Video" yra tik 2 variantai: Make Video CD ir Make Super VIdeo CD        g.gif

Bandyk eiti i NERO Product Center ir atsisiusti atnaujinimus ir papildymus.
Atsakyti
Jei teisingai darau, tai paspaudžiu "Check Now", išmeta lentelę "no new version is available". Tai naujienų nėra? Ar taip supratau?
Gal reikia atsisiųsti Nero 7? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 28, 15:05)
Jei teisingai darau, tai paspaudžiu "Check Now", išmeta lentelę "no new version is available". Tai naujienų nėra? Ar taip supratau?
Gal reikia atsisiųsti Nero 7?    g.gif

Nereikia Nero 7. Bandyk is CIA papildyma atsisiusti
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 04 28, 15:07)
Bandyk is CIA papildyma atsisiusti

Izida, aš jau tau atsibosiu, o ir eterį teršiu doh.gif doh.gif verysad.gif
Nežinau ką iš to puslapio siųstis doh.gif blush2.gif su anglų kalba man sunkiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 04 28, 20:22)
Izida, aš jau tau atsibosiu, o ir eterį teršiu   doh.gif  doh.gif  verysad.gif
Nežinau ką iš to puslapio siųstis    doh.gif  blush2.gif    su anglų kalba man sunkiai    verysad.gif

"Update-Package 1" ir "Update-Package 2" bandyk parsisiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 28 balandžio 2006 - 20:15
QUOTE(Izida @ 2006 04 28, 20:13)
"Update-Package 1" ir "Update-Package 2" bandyk parsisiusti.

Nesigavo man parsisiųsti tų priedų schmoll.gif schmoll.gif Parsisiunčiau Nero 7. Radau Make Your Own DVD-Video. Kaip supratau, čia tai, ko man reikia. Bandysiu rytoj įrašinėt smile.gif
Atsakyti