Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(Izida @ 2006 04 28, 15:07)
Nereikia Nero 7. Bandyk is CIA papildyma atsisiusti

g.gif Viska padariau kaip cia surasyta, susikonfiguravau is naujo NERO ir irasineju i DVD kina, kuri parsisunciau su EMULE bet tas irasymas truks beveik pusantros valandos.... Kazin kodel? Ar ir jum perrasineja tiek ilgai?
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 05 01, 23:34)
g.gif  Viska padariau kaip cia surasyta, susikonfiguravau is naujo NERO  ir irasineju i DVD kina, kuri parsisunciau su EMULE bet tas irasymas truks beveik pusantros valandos.... Kazin kodel? Ar ir jum perrasineja tiek ilgai?

Iraso greitai. Tik konvertuoja i DVD ilgai. Man kartais 2,5 val- 3 val. viena DVD kepa. Cia nuo kompo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 05 02, 12:31)
Iraso greitai. Tik konvertuoja i DVD ilgai. Man kartais 2,5 val- 3 val. viena DVD kepa. Cia nuo kompo priklauso.

schmoll.gif Zinok man neirase tipo abortavosi, nzn kodel schmoll.gif Gali gal aprasyt tiksliai su kuriuo tu perrasineji, pas mane toks pat nero kaip ir pas tave, o ka ten kurioj vietoje spausti gluduma doh.gif Jei nesunku gal gali aprasyti.... Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 05 02, 21:53)
schmoll.gif  Zinok man neirase tipo abortavosi, nzn kodel schmoll.gif  Gali gal aprasyt tiksliai su kuriuo tu perrasineji, pas mane toks pat nero kaip ir pas tave, o ka ten kurioj vietoje spausti gluduma doh.gif  Jei nesunku gal gali aprasyti.... Aciukas  4u.gif

Atsidarai Nero - Make Your Own DVD-Video. Paskui Add Video files. Sudedu 1 ar daugiau filmu (dazniausiai viena) ir spaudi Next. Pasidarai Meniu, jeigu reikia, ir spaudi Next. Paskui eina perziura, spaudi Next ir paskui Burn.
Atsakyti
schmoll.gif Nejo man su sita programa nieko irasyti, taigi siunciausi septinta NERO. Bet tik trialas ir men laikui, bet su ja viskas vyksta sklandziai. thumbup.gif
O kas zinot kuo skiriasi DVD- R ir DVD+R, bo man minusianiai ant plejerio nepasileidzia. Kame saknys?
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 05 09, 13:44)
schmoll.gif  Nejo man su sita programa nieko irasyti, taigi siunciausi septinta NERO. Bet tik trialas ir men laikui, bet su ja viskas vyksta sklandziai. thumbup.gif
O kas zinot kuo skiriasi DVD- R ir DVD+R, bo man minusianiai ant plejerio nepasileidzia. Kame saknys?

Kiek aš žinau, tai DVD+R pasileidžia tik ant neujesnių DVD grotuvų, o DVD-R ant visų. Šitoj temoj buvo aiškinta. Paieškok, pasiskaitysi mirksiukas.gif
O kaip tau Nero 7? Man tai nelabai. Noriu nenoriu, ši programa visada "siūlo savo paslaugas" doh.gif Net kai muziką noriu klausyt per Winamp, visvien atsidaro Nero blink.gif Ir nuotraukas rodo per Nero, ir filmus. Aš to nenoriu. Gal galima kažkaip nustatyt, kad Nero atsidarytų, kai to paprašai? Gal kas žinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 05 09, 17:45)
Gal galima kažkaip nustatyt, kad Nero atsidarytų, kai to paprašai? Gal kas žinot?    g.gif

Kai įdieginėji Nero programą, proceso pabaigoje reikia nuimti varnelę nuo punkto, kad "susieti viską su Nero". Matyt to nepadarei, tai dabar taip ir yra. O kaip dabar tai panaikinti - bandžiau ieškoti, bet neradau irgi. Gal išinstaliuok ir per naujo suinstaliuok Nero, tik nepraleisk to punkto apie susiejimą?
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 05 09, 17:02)
Kai įdieginėji Nero programą, proceso pabaigoje reikia nuimti varnelę nuo punkto, kad "susieti viską su Nero". Matyt to nepadarei, tai dabar taip ir yra. O kaip dabar tai panaikinti - bandžiau ieškoti, bet neradau irgi. Gal išinstaliuok ir per naujo suinstaliuok Nero, tik nepraleisk to punkto apie susiejimą?

Tikriausiai taip ir buvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kai anglų k. nesuprantu, tai darau automatiškai, neskaitydama doh.gif doh.gif verysad.gif
Gaila instaliuot iš naujo, toks ilgas procesas ax.gif
Atsakyti
Na koks ten ilgas procesas - minutė kita...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 05 10, 05:38)

g.gif O ka cia reiskia? Turi kitokiu pasiulymu????
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 05 10, 05:38)

Tai ir parsisiųst iš naujo reikės g.gif
Be to, ir vėl nežinosiu, kur dėt varnelę, o ku ne...... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, man niekaip neišeina iš kompo įrašyt iš kompiuterio įrašyt dainas į CD, kad grotų per muzikinį centrą. Turiu NERO, bet nemoku juo naudotis blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gal anksčiau toks klausimas jau buvo užduotas, bet lyg ir nemačiau. Iš karto labai ačiū už pagalbą!!!!
Atsakyti