Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

http://www.addict3d....loadfile&ID=154
Tikiuosi kazkam pades.Apacioje komentaruose yra raktas,parsisiuntus reikia ji ivesti,turesite for free.Daro praktiskai viska kas susije su perrasymu i diskus(mp3,DVD formatus,darbas su nuotraukom ir daud daud viso kito).
Atsakyti
sweikos mamytės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!man su ''Nero StarSmart,, neisiraso taip ,kad grotų per centra,ar ausinuka.kaip irasineti,kad grotu.visiskai nemoku:) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 08 02, 17:23)
sweikos mamytės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!man su ''Nero StarSmart,, neisiraso taip ,kad grotų per centra,ar ausinuka.kaip irasineti,kad grotu.visiskai nemoku:) tongue.gif

Irasinedama pasirink "Make Audio CD", o ne MP3.
Atsakyti
kaip per nero startsmart irasineti cd ,kAD GROTU PER GROTUVA????VAIDILUTE,PEDEK MAN!!!!!!!!!
Atsakyti
Nu as jau be kantrybes-per video DVD neleidzia pasirinkti norimo filmo-jie yra, bet juos rodo kompe jei pasirenku video CD, o DVD nerodo...jei pasirinkus video cd visko encodinu (kokias tris val.) tai neiraso i DVD...pas mane Nero 7, bet nera jokio meke own DVD... HELP, nezinau ka daryti...nesusipratimas kazkoks...isidejom DVD+R irengini, o irasyti jau trecia diena nieko negalim(failai kuriuos rasom yra avi )ar kaip ten?)-viskas, jau baigiu rankas nuleisti arba as visaiska tundra esu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 08 04, 21:30)
kaip per nero startsmart irasineti cd ,kAD GROTU PER GROTUVA????VAIDILUTE,PEDEK MAN!!!!!!!!!

Pasirenki Make Audio CD ir irasai. Diskas turi buti uzbaigtas, kitap irgi gali negroti per grotuva.
Papildyta:
QUOTE(ikiuke @ 2006 08 10, 08:21)
Nu as jau be kantrybes-per video DVD neleidzia pasirinkti norimo filmo-jie yra, bet juos rodo kompe jei pasirenku video CD, o DVD nerodo...jei pasirinkus video cd visko encodinu (kokias tris val.) tai neiraso i DVD...pas mane Nero 7, bet nera jokio meke own DVD... HELP, nezinau ka daryti...nesusipratimas kazkoks...isidejom DVD+R irengini, o irasyti jau trecia diena nieko negalim(failai kuriuos rasom yra avi )ar kaip ten?)-viskas, jau baigiu rankas nuleisti arba as visaiska tundra esu...  4u.gif

Jeigu pasirinktsi Video CD i DVD tiktai neirasys. Imesk savo Nero pagrindinio lango Screena, gal tiesiog kokio priedo truksta g.gif
Atsakyti
Isanalizavau dar karta visa tema ir ka gi-jau turiu tris DVD thumbup.gif Aciu JUms visoms 4u.gif
Atsakyti
LABAI ACIU. :)DAUGYBE KARTU BANDZIAU PARSISIUSTI ,BET NEPAVYKDAVO IR STAI thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vikaliu,2006 07 01, 16:00]
Dar prašau pagalbos su nero ax.gif doh.gif
Vėl instaliavausi Nero7, dabar jau pilną versiją. Filmus į CD įrašo normaliai (tik karpyt dar nemoku). O į DVD diskelį neįrašo verysad.gif Kai jau paspaudžiu Burn, išmeta lentelę, kur kažką rašo apie baitus "Mano dokumentuose". Bet tai prie ko čia? Nu nieko nesuprantu g.gif
Patarkit, ką ax.gif 4u.gif
[/quote

SVEIKOS ,AR GALETUMET SMULKIAU PAPASAKOT KAIP IRASYNETI FILMUS SU NERO7. AR PIRMIAUSIA REIKIA FILMA KAZKUR IRASYTI? NU VISISKAI NESUPRANTU g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2006 08 15, 12:33)
SVEIKOS ,AR GALETUMET SMULKIAU PAPASAKOT KAIP IRASYNETI FILMUS SU NERO7. AR PIRMIAUSIA REIKIA FILMA KAZKUR IRASYTI? NU VISISKAI NESUPRANTU

Aš irgi nelabai "asas" šiuo klausimu ax.gif Man Izida pagelbėjo 4u.gif
Filmus aš įrašinėju iš kompo, bet galima daryt kopijas ir iš kito DVD.
Atsakyti
IZIDA JEI ATSILIEPSI PADEK SU NERO7 schmoll.gif LABAI PRASAUUU.
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2006 08 15, 16:06)
IZIDA JEI ATSILIEPSI PADEK SU NERO7 schmoll.gif  LABAI PRASAUUU.

Tai kad cia jau taip daug visko prirasyta doh.gif Kas butent tau neiseina?
Atsakyti