http://www.addict3d....loadfile&ID=154
Tikiuosi kazkam pades.Apacioje komentaruose yra raktas,parsisiuntus reikia ji ivesti,turesite for free.Daro praktiskai viska kas susije su perrasymu i diskus(mp3,DVD formatus,darbas su nuotraukom ir daud daud viso kito).
sweikos mamytės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!man su ''Nero StarSmart,, neisiraso taip ,kad grotų per centra,ar ausinuka.kaip irasineti,kad grotu.visiskai nemoku:)

QUOTE(gegyte @ 2006 08 02, 17:23)
sweikos mamytės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!man su ''Nero StarSmart,, neisiraso taip ,kad grotų per centra,ar ausinuka.kaip irasineti,kad grotu.visiskai nemoku:) 

Irasinedama pasirink "Make Audio CD", o ne MP3.
kaip per nero startsmart irasineti cd ,kAD GROTU PER GROTUVA????VAIDILUTE,PEDEK MAN!!!!!!!!!
Nu as jau be kantrybes-per video DVD neleidzia pasirinkti norimo filmo-jie yra, bet juos rodo kompe jei pasirenku video CD, o DVD nerodo...jei pasirinkus video cd visko encodinu (kokias tris val.) tai neiraso i DVD...pas mane Nero 7, bet nera jokio meke own DVD... HELP, nezinau ka daryti...nesusipratimas kazkoks...isidejom DVD+R irengini, o irasyti jau trecia diena nieko negalim(failai kuriuos rasom yra avi )ar kaip ten?)-viskas, jau baigiu rankas nuleisti arba as visaiska tundra esu...

QUOTE(gegyte @ 2006 08 04, 21:30)
kaip per nero startsmart irasineti cd ,kAD GROTU PER GROTUVA????VAIDILUTE,PEDEK MAN!!!!!!!!!
Pasirenki Make Audio CD ir irasai. Diskas turi buti uzbaigtas, kitap irgi gali negroti per grotuva.
Papildyta:
QUOTE(ikiuke @ 2006 08 10, 08:21)
Nu as jau be kantrybes-per video DVD neleidzia pasirinkti norimo filmo-jie yra, bet juos rodo kompe jei pasirenku video CD, o DVD nerodo...jei pasirinkus video cd visko encodinu (kokias tris val.) tai neiraso i DVD...pas mane Nero 7, bet nera jokio meke own DVD... HELP, nezinau ka daryti...nesusipratimas kazkoks...isidejom DVD+R irengini, o irasyti jau trecia diena nieko negalim(failai kuriuos rasom yra avi )ar kaip ten?)-viskas, jau baigiu rankas nuleisti arba as visaiska tundra esu... 

Jeigu pasirinktsi Video CD i DVD tiktai neirasys. Imesk savo Nero pagrindinio lango Screena, gal tiesiog kokio priedo truksta

Isanalizavau dar karta visa tema ir ka gi-jau turiu tris DVD
Aciu JUms visoms

LABAI ACIU. :)DAUGYBE KARTU BANDZIAU PARSISIUSTI ,BET NEPAVYKDAVO IR STAI

[quote=vikaliu,2006 07 01, 16:00]
Dar prašau pagalbos su nero
Vėl instaliavausi Nero7, dabar jau pilną versiją. Filmus į CD įrašo normaliai (tik karpyt dar nemoku). O į DVD diskelį neįrašo
Kai jau paspaudžiu Burn, išmeta lentelę, kur kažką rašo apie baitus "Mano dokumentuose". Bet tai prie ko čia? Nu nieko nesuprantu
Patarkit, ką

[/quote
SVEIKOS ,AR GALETUMET SMULKIAU PAPASAKOT KAIP IRASYNETI FILMUS SU NERO7. AR PIRMIAUSIA REIKIA FILMA KAZKUR IRASYTI? NU VISISKAI NESUPRANTU
Dar prašau pagalbos su nero

Vėl instaliavausi Nero7, dabar jau pilną versiją. Filmus į CD įrašo normaliai (tik karpyt dar nemoku). O į DVD diskelį neįrašo

Patarkit, ką

[/quote
SVEIKOS ,AR GALETUMET SMULKIAU PAPASAKOT KAIP IRASYNETI FILMUS SU NERO7. AR PIRMIAUSIA REIKIA FILMA KAZKUR IRASYTI? NU VISISKAI NESUPRANTU

QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2006 08 15, 12:33)
Aš irgi nelabai "asas" šiuo klausimu

Filmus aš įrašinėju iš kompo, bet galima daryt kopijas ir iš kito DVD.
IZIDA JEI ATSILIEPSI PADEK SU NERO7
LABAI PRASAUUU.

QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2006 08 15, 16:06)
Tai kad cia jau taip daug visko prirasyta