perskaiciau visa tema ir as, bet neradau atsakymo kaip skaitmenine video kamera filmuota medziaga perkelus i kompiuteri (sumontavus su muzika, nuotraukom, viska atlikau su Movie Maker programa) perrasyti i diska, kad galetume matyti per DVD grotuva. Bandziau per Nero Burning ROM, bet rodo tik 'disc error. Gal kas jau susiduret su tokia problema ir ja issprendet?
Sveiki
, manau, kad cia pataikiau
perskaiciau visa tema ir as, bet neradau atsakymo kaip skaitmenine video kamera filmuota medziaga perkelus i kompiuteri (sumontavus su muzika, nuotraukom, viska atlikau su Movie Maker programa) perrasyti i diska, kad galetume matyti per DVD grotuva. Bandziau per Nero Burning ROM, bet rodo tik 'disc error. Gal kas jau susiduret su tokia problema ir ja issprendet?
QUOTE(ZemiskaMoteris @ 2006 11 27, 23:29)
Sveiki
, manau, kad cia pataikiau
Niekad nesu darius su Movie maker, tad ir padeti nelabai galiu. Visada naudoju Ulead DVD MovieFactory, arba Pinnacle Studio. Bet su Nero, manau, turetu iseiti. Issirink Make DVD Video.
QUOTE(RIESTE @ 2006 11 28, 12:20)
nu zodziu pasimeciau tuose patarimuose mielosios...
ogi pas mane tokia paparasta situacija...
as galima per Nero irasyt DVD taip kad ji rodytu ne kompiuteriniu formatu, ta prasme kad paleistu per DVD grotuva, o ne per kompa?As kai irasau, tai per DVD man nepasileidzia tik kompe... 
Pasirenki Make Your Own DVD-Video, tada galesi per DVD grotuva ziureti.
QUOTE(Izida @ 2006 11 28, 11:41)
Niekad nesu darius su Movie maker, tad ir padeti nelabai galiu. Visada naudoju Ulead DVD MovieFactory, arba Pinnacle Studio. Bet su Nero, manau, turetu iseiti. Issirink Make DVD Video.
acius
o padarius filmuka su Ulead DVD MovieFactory arba Pinnacle Studio, kaip kepti DVD - per Nero ar per ka
QUOTE(ZemiskaMoteris @ 2006 11 29, 00:49)
acius
,
o padarius filmuka su Ulead DVD MovieFactory arba Pinnacle Studio, kaip kepti DVD - per Nero ar per ka
O gal zinote, kur galima sias programas parsisiusti for free 
Labai paprasti. Su programa imeti medziaga i kompa, sumontuoji, o paskui is karto pasirenki issaugoti i DVD diska. Inete paieskojus tikrai rastum is kur parsisiusti, arba rasyk Skype nica i AZ atsiusiu.
QUOTE(Izida @ 2006 08 15, 17:02)
Na DVD as su kita programa kopijuoju. O su Nero pasirink Copy DVD. Isidek savo DVD diska ir spausk Copy, veliau turi paprasyti ideti tuscia DVD diska, idesi ir turetu irasyti. Cia aisku jeigu DVD diskas yra piratinis ir nera apsaugotas. Jeigu yra apsaugotas cia jau visai kitaip reikia daryti.
Va ko man reikia,nu pagaliau radau,kad bent jau kalbama apie tai
QUOTE(Taira @ 2006 11 30, 15:09)
Va ko man reikia,nu pagaliau radau,kad bent jau kalbama apie tai
Tai kaip daromi šiti dalykai 
Kopijuoju su CloneDVD2, o jeigu apsaugotas AnyDVD, DVD Decrypter (perraso i kieta diska), DVDShrink turetu tikti.
labas visoms,man su nero expres6 nesiseka,bandziau daryti mp3 diska viskas vyksta gerai o galutiniam variante nieko neiraso,gal galit ka patarti?
gera programite yra www.bearshare.com muzikai,filmams siustis,rekomenduoju,rekia prisiregistruoti,greitis-pasaka,minusas-daznai uzlusta,bet speji dauuuk muzikos parsisiusti,vel ijungi ir vel veikia.
jei kam idomu...
gera programite yra www.bearshare.com muzikai,filmams siustis,rekomenduoju,rekia prisiregistruoti,greitis-pasaka,minusas-daznai uzlusta,bet speji dauuuk muzikos parsisiusti,vel ijungi ir vel veikia.
jei kam idomu...
Izida, skaičiau,kad tu naudojies Nero Expres3 ar tau visi filmai įsikelia konvertavimui? Nu man yra keli filmai kurių neina įkelt
Kažin kodėl čia taip?
QUOTE(Taira @ 2006 12 04, 12:15)
Izida, skaičiau,kad tu naudojies Nero Expres3 ar tau visi filmai įsikelia konvertavimui? Nu man yra keli filmai kurių neina įkelt
Kažin kodėl čia taip? 
Buvo man taip viena karta, bet jau seniai. Buvau ta filma su eMule parsisiuntus, manau kad failas blogas buvo
Papildyta:
QUOTE(iin @ 2006 11 30, 20:13)
labas visoms,man su nero expres6 nesiseka,bandziau daryti mp3 diska viskas vyksta gerai o galutiniam variante nieko neiraso,gal galit ka patarti?
jei kam idomu...
jei kam idomu...
Ar tau tik si karta MP3 neirase, ar aplamai nieko neiraso?