Įkraunama...
Įkraunama...

CD/DVD įrašinėjimo programos

QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 07, 16:22)
Sveiki visi.As vel turiu problema...

Isiinstaliavau Nero Vision Express 3. Noriu issikept cd video, bet neiseina. Irasyt kazka programa iraso, bet per grotuva tik meniu imeta ir filmo nerodo, o kompas atidaro tik kazkokius folderius... Man atrodo, kad kazko truksta, bet ko ir pati nezinau...

Padekit, nes tik diskus speju metyt i siuksliu deze...  verysad.gif

Labai pažystama situacija hihihi.gif oj kiek aš prigadinau diskų doh.gif
Bandysiu padėt...
Kodėl rašai video cd o ne dvd?

QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 09, 15:11)
Gal kas vis delto atsakytu i mano pagalbos sauksma...  blush2.gif

Ir dar, kai kepu filma ir atkoduoja ji, tai operacijos gale meta lentele, kad turiu idet nauja cd diska... bet as jau bunu ji idejus ir nauja!
Gal cia tikrai jau mano CD romas parejes!?

*Dar vienas klausimas... parsisiunciau filma, o ji rodo per kompa suletintai, garsas taip pat... rodos kodekus visus turiu parsisiuntus naujai... o kas dar gali but netaip!?  verysad.gif

Aciu tiems, kurie atkreips i mano prasymus!  4u.gif

*o gal kompas per lėtas g.gif net nežinau...
user posted image
ar tokia programa?
Atsakyti
QUOTE(ligicė @ 2006 12 09, 23:30)

Jei nebėra garantijos - gali išmesti doh.gif Ne lite-on, o Light-Off lotuliukas.gif Tikslesnis pavadinimas atitinkantis produktų kokybės lygį.
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2006 12 13, 13:30)
Labai pažystama situacija hihihi.gif oj kiek aš prigadinau diskų doh.gif
Bandysiu padėt...
Kodėl rašai video cd o ne dvd?
*o gal kompas per lėtas g.gif net nežinau...
user posted image
ar tokia programa?

Taira, tokia programa. O rasau cd, nes mano kompas dvd neirasineja.
O Nero Express dave pazistamas isiinstaliuot, nors jo ta programa nulauzta buvo...

Patark prasau, ka tu darei, kad dabar gali ramiai miegot!? blush2.gif

Tiesa, kompas mano lyg ir neletas... Tik dabar nezinau, kur galima ta greiti paziuret... pasakyciau... wub.gif
Papildyta:
smile.gif+2006 12 13, 19:22-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 13, 19:22)
Jei nebėra garantijos - gali išmesti  doh.gif Ne lite-on, o Light-Off  lotuliukas.gif  Tikslesnis pavadinimas atitinkantis produktų kokybės lygį.

Vytautai, pakomentuok daugiau... 4u.gif
O kur cia pasiziuret- ar draiveris light on ar off!? Ir ka tai reiskia.

Tik nepyk, uz kvailus kl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 14, 00:07)
Taira, tokia programa. O rasau cd, nes mano kompas dvd neirasineja.
O Nero Express dave pazistamas isiinstaliuot, nors jo ta programa nulauzta buvo...

Patark prasau, ka tu darei, kad dabar gali ramiai miegot!?  blush2.gif

***Tiesa, kompas mano lyg ir neletas... Tik dabar nezinau, kur galima ta greiti paziuret... pasakyciau... wub.gif

nu man labiau pasisekė,pas mane įrašantis dvd smile.gif

dar paklausinėsiu ax.gif
*tu filmą skeltą pusiau rašai g.gif ar kaip g.gif ,nes visas filmas netelpa į cd doh.gif
**bandyk daryt SVCD

***My komputer(dešiniu pelės klavišu)-properties-ir matysi kiek RAM,koks procesorius ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2006 12 14, 12:34)
nu man labiau pasisekė,pas mane įrašantis dvd smile.gif

dar paklausinėsiu ax.gif
*tu filmą skeltą pusiau rašai  g.gif ar kaip  g.gif ,nes visas filmas netelpa į cd doh.gif
**bandyk daryt SVCD

***My komputer(dešiniu pelės klavišu)-properties-ir matysi kiek RAM,koks procesorius ir t.t 4u.gif

aciu, Taira, uz rupesti 4u.gif

Properties matau, tik, kad mano kompo atmintis 55,8GB.

As noriu irasyt seriala, todel tkrai nereik skaldyt filmo. Super Video dar nebandziau, o gal vertetu... g.gif Einu bandyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 14, 14:40)
aciu, Taira, uz rupesti  4u.gif

Properties matau, tik, kad mano kompo atmintis 55,8GB.

As noriu irasyt seriala, todel tkrai nereik skaldyt filmo. Super Video dar nebandziau, o gal vertetu...  g.gif  Einu bandyt...  rolleyes.gif

Pabandyk ir pasakysi kas gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2006 12 14, 14:27)
Pabandyk ir pasakysi kas gaunas mirksiukas.gif

Zinok, kad tas pats ir su svcd... g.gif Grotuvas rodo tik meniu, t.y. faila, kad yra diske toks ir toks filmas... o grotuvo displejus rodo laika, kiek filmukas trunka... bet filmo nepaleidzia... doh.gif
Paleidus kompe per Nero playeri, taip pat neiskarto rodo, tik kai paspaudziu ant virsuj juostos, ten kur rodo, kurioj vietoj eina video, tada paleidzia... o jei paspaudziu ant mygtuko PLAY, tai nerodo... g.gif
nieko nesuprantu... cool.gif Maigiau ir grotuvo distancinio mygtukus, bet nereaguoja ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 14, 20:54)
Zinok, kad tas pats ir su svcd...  g.gif Grotuvas rodo tik meniu, t.y. faila, kad yra diske toks ir toks filmas... o grotuvo displejus rodo laika, kiek filmukas trunka... bet filmo nepaleidzia...  doh.gif
Paleidus kompe per Nero playeri, taip pat neiskarto rodo, tik kai paspaudziu ant virsuj juostos, ten kur rodo, kurioj vietoj eina video, tada paleidzia... o jei paspaudziu ant mygtuko PLAY, tai nerodo...  g.gif
nieko nesuprantu...  cool.gif Maigiau ir grotuvo distancinio mygtukus, bet nereaguoja ir viskas...

nu kas gi čia per nesamonės g.gif
bet tą filmą ''konvertuoja''ilgokai dirba ten su juo ir t.t. ir tik poto įrašinėja g.gif

jei tavo dvd grotuvas skaito avi tai tu daryk Make Data CD g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 14 gruodžio 2006 - 21:34
QUOTE(Taira @ 2006 12 14, 20:09)
nu kas gi čia per nesamonės  g.gif
bet tą filmą ''konvertuoja''ilgokai dirba ten su juo ir t.t. ir tik poto įrašinėja g.gif

jei tavo dvd grotuvas skaito avi tai tu daryk Make Data CD g.gif

svarbiausia, kad esu as kazkada irasius teletabius ir rodo grotuvas, o kas dabar vyksta net nezinau... atkoduoja ilgai ir Nero dirba taip pat... tik kazkodel nevisada leidzia Nero irasinejimo greiti nustatyt... ir si karta buvo tik ant max ir daugiau nieko neleido rinktis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 14, 22:39)
svarbiausia, kad esu as kazkada irasius teletabius ir rodo grotuvas, o kas dabar vyksta net nezinau... atkoduoja ilgai ir Nero dirba taip pat... tik kazkodel nevisada leidzia Nero irasinejimo greiti nustatyt... ir si karta buvo tik ant max ir daugiau nieko neleido rinktis...  g.gif

Ir man vieną kartą su tuo greičiu dūrinos,aš muziką rašiau doh.gif nesupratau kas ten buvo,bet paskui atsipeikėjo g.gif
Per kur eini į tą Nero g.gif ar nuo deskopo spaudžiant ant ikonos,ar per programs g.gif
pabandyk taip Start-programs-Nero-Nero vision expres3-neroVision Experss bigsmile.gif kai taip atsidarinėju nėr jokių greičių nustatymo mirksiukas.gif
nu bandyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 15 gruodžio 2006 - 11:05
QUOTE(Izida @ 2006 10 07, 23:40)
CD-Copy reikia paspausti.

Na aš nežinau taip ir darau, bet kažkas negerai, praso kazkokio "image" iseivinti, o paskui kai nukopijuoja diska ir raso "burning process succesful" ir ismeta disko, taip ir nenukopijavus... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elenytele @ 2006 12 20, 18:12)
Na aš nežinau taip ir darau, bet kažkas negerai, praso kazkokio "image" iseivinti, o paskui kai nukopijuoja diska ir raso "burning process succesful" ir ismeta disko, taip ir nenukopijavus...  schmoll.gif  verysad.gif

Paskutiniame lange, kur jau yra mygtukas "burn", kur galima pasirinkti įrašymo greitį, ten žvilgtelėk dar aukščiau - ten pasirink ne image, o savo optinį įrenginį. Jei pasirinkta image, tai tau ir rašo kaip image.
user posted image
Atsakyti