QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 07, 16:22)
Sveiki visi.As vel turiu problema...
Isiinstaliavau Nero Vision Express 3. Noriu issikept cd video, bet neiseina. Irasyt kazka programa iraso, bet per grotuva tik meniu imeta ir filmo nerodo, o kompas atidaro tik kazkokius folderius... Man atrodo, kad kazko truksta, bet ko ir pati nezinau...
Padekit, nes tik diskus speju metyt i siuksliu deze...
Isiinstaliavau Nero Vision Express 3. Noriu issikept cd video, bet neiseina. Irasyt kazka programa iraso, bet per grotuva tik meniu imeta ir filmo nerodo, o kompas atidaro tik kazkokius folderius... Man atrodo, kad kazko truksta, bet ko ir pati nezinau...
Padekit, nes tik diskus speju metyt i siuksliu deze...

Labai pažystama situacija

Bandysiu padėt...
Kodėl rašai video cd o ne dvd?
QUOTE(Sirdukas @ 2006 12 09, 15:11)
Gal kas vis delto atsakytu i mano pagalbos sauksma...
Ir dar, kai kepu filma ir atkoduoja ji, tai operacijos gale meta lentele, kad turiu idet nauja cd diska... bet as jau bunu ji idejus ir nauja!
Gal cia tikrai jau mano CD romas parejes!?
*Dar vienas klausimas... parsisiunciau filma, o ji rodo per kompa suletintai, garsas taip pat... rodos kodekus visus turiu parsisiuntus naujai... o kas dar gali but netaip!?
Aciu tiems, kurie atkreips i mano prasymus!

Ir dar, kai kepu filma ir atkoduoja ji, tai operacijos gale meta lentele, kad turiu idet nauja cd diska... bet as jau bunu ji idejus ir nauja!
Gal cia tikrai jau mano CD romas parejes!?
*Dar vienas klausimas... parsisiunciau filma, o ji rodo per kompa suletintai, garsas taip pat... rodos kodekus visus turiu parsisiuntus naujai... o kas dar gali but netaip!?

Aciu tiems, kurie atkreips i mano prasymus!

*o gal kompas per lėtas

ar tokia programa?