Niu aš galiu tik prisiduoti tiek, kad prieš tai su amerikietiškais kalneliais 600 kcal per tris dienas numečiau 1 kg, o dabar per savaitę tiesiog skaičiuojant kalorijas apie 1500-1600 kcal per dieną, numečiau 0,8 kg ir sveriu šiandien 79,5 kg.
888mar, šaunuolė
Niu aš galiu tik prisiduoti tiek, kad prieš tai su amerikietiškais kalneliais 600 kcal per tris dienas numečiau 1 kg, o dabar per savaitę tiesiog skaičiuojant kalorijas apie 1500-1600 kcal per dieną, numečiau 0,8 kg ir sveriu šiandien 79,5 kg.
Laba ryta
888mar, Ritutia - abi saunuoles
Prisiduodu - per savaite dar -3kg
Aisku,reikia nepamirsti,kad nuo sestadienio iki antrad. kalorijos suvalgytos buvo laaabai nedideles (del ligos) , zigzag pradejau tik nuo treciadienio
uta1, laukiam taves
888mar, Ritutia - abi saunuoles
Prisiduodu - per savaite dar -3kg
uta1, laukiam taves
Sveikos merginos,
visos esat šaunuolės
L.džiaugiuosi dėl jūsų,kad nepasiduodat ir po truputį ridenat tuo kg.
Pas mane per savaitę -1.5kg Aš savo rezultatais esu patenkinta
Mano pastebėjimai- per šią savaitę visur jaučiu druską,visur man jos per daug.O šeima sako,kad per mažai įdedu į maistą
Nuėjom į kavinę,pasiėmiau žuvies kepsnį,vien druska
Maniškis suvalgė mano kepsnį,savo kepsnį,sakė jokios druskos čia nėra
Šiandien lepinuosi maskarponės pyragu
kalorijų bomba
L. įdomu ar ryt bus pakilęs svoris
visos esat šaunuolės
Mano pastebėjimai- per šią savaitę visur jaučiu druską,visur man jos per daug.O šeima sako,kad per mažai įdedu į maistą
QUOTE(uta1 @ 2014 04 11, 16:33)
Sveikos merginos,
visos esat šaunuolės
L.džiaugiuosi dėl jūsų,kad nepasiduodat ir po truputį ridenat tuo kg.
Nuėjom į kavinę,pasiėmiau žuvies kepsnį,vien druska
Maniškis suvalgė mano kepsnį,savo kepsnį,sakė jokios druskos čia nėra
kalorijų bomba
L. įdomu ar ryt bus pakilęs svoris 
visos esat šaunuolės
saunuole,uta1
Uta1, pas tave bedos del druskos pojucio, o pas mane del cukraus.
Vienai per saldu, kitai per sūru... gal jūs ne po vieną?
Ritutia, baik tu cia
o jei rimtai, tai galvoju man taip yra,gal del to,kad smarkiai sumazinau saldumynu kieki
todel db taip jauciu kiekviena cukraus grudeli
o jei rimtai, tai galvoju man taip yra,gal del to,kad smarkiai sumazinau saldumynu kieki
QUOTE(Vijora @ 2014 04 11, 21:27)
Ritutia, baik tu cia
todel db taip jauciu kiekviena cukraus grudeli 
Gali būti
Jūsų skaičiukai tai labai gundo, bet aš zigzagą nebent su didesne doze kalorijų išlaikysiu, paprastomis dienomis apie 1500, savaitgaliais gal 2000
Vakar klausiausi vieno protingo žmogaus, jis sakė, kad gamta neturi prasmės, gyvenimas neturi prasmės, tik žmogaus ego per sunku tą suprasti. Tai jei jau gyvenimas neturi prasmės, tai kokia prasmė save kankinti
Saunuoles mergaites !
tikrai,svarstykles turiu nedasilo kad sverti porcijas reiktu.
Ritutia o per kiek laik
o tu pasiekiai tokiu svorio pokyciu?
Ritutia o per kiek laik
QUOTE(MonCheri @ 2014 04 12, 20:00)
Saunuoles mergaites !
Ritutia o per kiek laik
o tu pasiekiai tokiu svorio pokyciu?
Ritutia o per kiek laik
Keturi metai jau su trupučiu
Mano kompiuteris visai sustojo, o prie kito tik labai retai kada gaunu prieiti. Tai vyras, tai sūnus okupuoja
Sveikos mergaitės,
Sveikinu visas su artėjančiom šventėm!Daug gražių margučių ir smagių pavasariškų akimirkų!
Prisiduodu- pas mane 0.Bet niekis, po švenčių susiimsiu.Svarbu ne pliusas
Susitiksim po švenčių.Pas mus per Kalėdas ir Velykas susirenka laaaaabai daug žmonių,tai prie kompo neturiu kada prieiti.Sekmės jums,nepersivalgykit
Sveikinu visas su artėjančiom šventėm!Daug gražių margučių ir smagių pavasariškų akimirkų!
Prisiduodu- pas mane 0.Bet niekis, po švenčių susiimsiu.Svarbu ne pliusas
Susitiksim po švenčių.Pas mus per Kalėdas ir Velykas susirenka laaaaabai daug žmonių,tai prie kompo neturiu kada prieiti.Sekmės jums,nepersivalgykit
LABA.VISAS SU ARTEJANCIOMIS SV.VELYKOMIS.
p.s. pas mane po sios savaites grazus rubuilis 0
Kazko pan. ir tikejausi po tokiu dideliu -
Ech...
GRAZIOS JUMS SVENTES IR NEPERSIVALGYKIM
p.s. pas mane po sios savaites grazus rubuilis 0
GRAZIOS JUMS SVENTES IR NEPERSIVALGYKIM