Įkraunama...
Įkraunama...

Zig Zag dieta

matau, kad kol kas susidomėjusių šia dieta be manęs nėra schmoll.gif , ką padarysi.

Aš startuoju nuo šiandien. Pusryčiai obuoliukas su kava, o pietums ir vakarienei kefyras. Na ir žinoma daug daug vandens.
Atsakyti
vakar diena praėjo labai gerai cool.gif , kefyras suteikia pakankamai sotumo.
Po vakar -2kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien mėgausiuosi vištiena mirksiukas.gif
Atsakyti
ši diena man nepatinka schmoll.gif , tiesiog nemėgstu aš tos vištienos, reikės vištienos dieną pakeisti į kiaušinių dieną, vis tiek baltymas.
Po vakar dienos skrandis susitraukė, todėl šiandien pilnai užtenka maisto kiekio.
Atsakyti
rytas prasidėjo labai smagiai, nes svarstyklės rodo -1kg thumbup.gif

vis dar nesugalvoju, kurią košę valgyti, grikių ar avižinę g.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
nu tu šaunuolė 4u.gif viena sau dalyvauji ir negriešini ax.gif respektas smile.gif
su kokiu svoriu pradedi mesti kad taip greitai - 3 kg jei neklystu per tris dienas ane?
Atsakyti
QUOTE(Hekate:* @ 2014 02 19, 09:57)
Sveika 4u.gif
nu tu šaunuolė  4u.gif  viena sau dalyvauji ir negriešini ax.gif  respektas smile.gif
su kokiu svoriu pradedi mesti kad taip greitai - 3 kg jei neklystu per tris dienas ane?

Sveika 4u.gif

nusiteikiau, tai ir negriešinu. Daug esu girdėjus apie kcal. kiekio kaitaliojimo metodus, tai nutariau ir aš pabandyt, išsirinkau sau labiausiai patinkantį ir startavau. Parašau ataskaitą pati sau blush2.gif ir toliau laikausi biggrin.gif
Pradėjus laikytis svėriau 83kg, ūgis 176cm, viršsvoris yra pakankamas, -3kg dar nedaug, bet aš planuoju ilgesnį laiką laikytis šios dietos, kol kas jokių švenčių aplink mane nėra, o Velykos dar toli ax.gif
Man labai įdomu stebėti , kaip viskas eisis, nes svoris turėtų po 4 dienų intensyvaus kritimo sustoti, bet penktą dieną daugiau kcal. naudojama ir 6 dieną vėl turėtų kristi, žinoma po mažiau, bet kristi. smile.gif
Žodžiu pabandysiu ir pamatysiu, pasistengsiu aprašyti savo išgyvenimus blink.gif
Atsakyti
Na tikrai bus įdomu stebėti tavo stiprią valią, kurios aš visiškai neturiu ir dažniausiai save dėl to graužiu bet pasilaikius kokio nors režimo kurioje temoje vis dingstu neatsispyrus griekams... net gėda prieš merginas su kuriomis teko bendrauti smile.gif o svorio turiu daug daugiau nei tu. smile.gif ale pavasaris gal reiketų bent kalorijas paskaičiuoti... man labiau priimtinas tikriausiai būtų antras variantas nes nuo tokio svorio kokį esu užsiauginusi aš tai ir su didesnėmis kalorijomis žymiai kristų svoris...
Tai vat ir priėjau prie klausimo: yra surašyta valgiaraštis 500 kcal ir 1000 kcal.
tai tarkima norint gauti 1200 kcal papildomai maistą galiu rinktis pagal save ir plius tai kas mažesnio kaloringumo valgiaraštyje?
Atsakyti
pirmiausia tai nėra čia ko gėdytis, jei neišeina schmoll.gif mažiau imk į galvą, neįšėjo, tai atsitrauk, o kai vėl ateina noras, vėl pradėk, labai svarbu su savim susitarti mirksiukas.gif

teisingai darai, jei planuoji pradėti nuo antro varianto, nes pirmasis yra truputį per mažas, sveikatai nelabai sveikas, bet man įdomu, ar taip valgant įmanoma nesulėtint medžiagų apykaitos g.gif

Aš bent jau siūlau kalorijas pasididint tik iš siūlomų produktų, nes valgiaraštyje atsižvelgta į suderinamumą. Kaip pastebėjai vaisius ir uogas siūloma valgyti pusryčiams, nes iki 12val. organizmas valosi ir jei valgai tik vaisius ir uogas, tai padedi jam, o jei valgysi baltymus ar angliavandenius, tai valymosi procesas sutriks ir pan.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

na gal ir valgymo plano stipriai nesilaikysiu bet bent jau kalorijas nustatytas paskaiciuosiu ir tau kompanija palaikysiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labai smagu, kad prisijungiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šioje dietoje svarbiausia išlaikyti kalorijų kiekį, o valgis tikrai nėra svarbiausias, tik laikantis siūlomo valgiaraščio svoris dar sparčiau turėtų kristi.
Jeigu tau išeis vieną etapą pasilaikyti kcal. kiekio su bet kokiu valgymu, tai vėliau, kai svoris jau mažiau kris, pereisi prie siūlomo meniu ir svoris vėl pajudės tongue.gif na bent jau aš taip manau blush2.gif

po vakarykščios avižų košės svarstyklės rodo -0,5kg thumbup.gif

Dietos laikymuisi labai padeda vaisiai, nes jie saldūs, gerai, kad jų čia galima.
Šiandien pas mane skanioji jogurto diena rolleyes.gif, valgysiu skanų, saldų, normalaus riebumo jogurtą.

Parašyk, ką valgai, labai įdomu g.gif Siūlau valgyti, ką labai mėgsti, nes tada organizmas nesinervuoja.

Atsakyti
na as siaip pusryciams jau antra savaite (nekeisdama likusios mitybos) geriu zaliuosius kokteilius. Svoris pakrito apie 2 kg siek tiek maista apmazinus buvau...

Na o kadangi pradesiu skaiciuoti kalorijas (apsisprendziau) tai siandien pusrytinis kokteilis man kainavo 153 kcal i jas iteina: 30g spinatu 50g salotu 100 kiwi 50g greifrukto ir puse banano.
is tikruju tai per diena as nesunaudoju daug kaloriju taciau visas siaubas prasideda vakare.. Siandien jau kaip nors (nes pietums nieko neisidejau vaziuosiu ka nors parduotuvinio nusipirkti)) pasistengsiu issiversti su vakariene neriebia o rytojui susideliosiu valgiarasti kalorijoms isnaudoti. Pradzioje bent jau kad iseiti is triju skaiciu svorio zonos skaiciuosiu kalorijas paskui koreguosiu valgiarasti.
nes bijau kad drastiskai pakeitus savo mityba galiu kaip ir eilini karta susimauti.
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai pritariu.

Mano devizas: svarbiausia, ne kokios dietos laikaisi, ne ką valgai ir ar išvis laikaisi dietos, o svarbiausia, kad svoris krenta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti