Įkraunama...
Įkraunama...

Zig Zag dieta

po vakar dienos jaučiuosi labai gerai, kalorijų kiekis buvo padvigubintas (1000kcal.), maistas įvairus, tai kaip ir tikėjausi svarstyklės parodė 0.
Dabar prasideda pats įdomiausias periodas, įdomu ar užteko 1 dienos su didesnėm kcal., kad nesulėtėtų medžiagų apykaita g.gif
Šiandien startuoju vėl su 500kcal. ir pusryčiams valgau obuolį, o pietum ir vakarienei bus kefyras. Kad būtų skaniau aš į kefyrą prisibarstau prieskoninių žolelių. O kefyrą aš naudoju vidutinio riebumo 2,5proc.
Atsakyti
radau dar vieną panašią dietą tik ji kitaip vadinasi:

Amerikietiškų kalnelių dieta

Šios teorijos atsiradimas buvo vienas ryškiausių dietologijos reiškinių 80-aisiais. Martino Katano knyga išleista 1986-aisiais. Jos autoriui laikantis savo sukurto principo pavyko sėkmingai palengvėti 31 kg.

Dietos esmė

Kad ir kokios dietos besilaikytumėte, organizmas palengva adaptuojasi, pradeda taupyti kalorijas ir svoris nustoja kritęs. Tarsi to būtų negana, vos baigus laikytis dietos svoris ima pastebimai augti. Tuo tarpu besilaikant amerikietiškų kalnelių dietos principo, suvartojamų kalorijų kiekis nuolat kinta, taigi organizmas nepripranta prie jų normos ir medžiagų apykaita nelėtėja – svoris ir toliau sėkmingai krinta!

Svarbi rekomendacija

Laikantis šios dietos būtina iki minimumo sumažinti riebalų suvartojimą.

Visas neišnaudotas kalorijas organizmas kaupia riebalų pavidalu. Norint tokiomis atsargomis paversti baltymus ir angliavandenius reikia papildomų energijos atsargų, tam organizmas jau naudoja energiją, kitaip tariant – degina kalorijas. O štai riebalams perdirbti ypatingų energijos nuostolių nereikia – taigi jie iš karto keliauja į atsargas „juodai dienai“... apvalindami ir apsunkindami kūno linijas.

Dietos schema

Pilnas dietos ciklas trunka 3 savaites.

Pirmos 3 dienos – 600 kcal. per parą.
Kitos 4 dienos – 900 kcal. per parą.
1 savaitė – 1200 kcal. per parą.
3 dienos – 600 kcal. per parą.
4 dienos – 900 kcal. per parą.

Po šios schemos galima grįžti prie įprastos jūsų svoriui ir aktyvumui rekomenduojamo paros kalorijų normos.

Dietos efektyvumas

Metodo autoriaus teigimu, per tas 3 savaites sėkmingai netenkama apie 4-7 kg.

Jei dietą derinsite su kasdiene 40 min. trunkančia mankšta – atsisveikinsite su 8-9 kg. per tą patį laiką.

Stabilus rezultatas išlieka ilgam, o jei manote, kad reikia, schemą galima pakartoti nuo pradžių.

Povandeniniai rifai

Dieta išties tinka tik atkakliausiesiems.

Pirmosios 3 dietos dienos, kai apsiribojama 600 kcal. per dieną, garantuoja nuolatinį alkio jausmą. O visiškai atsisakius riebalų gali pastebimai suprastėti odos būklė.
Atsakyti
pradedu rytą labai geros nuotaikos, svarstyklės rodo -1kg thumbup.gif

Truputį sunkoka maitintis laikantis tokio nedidelio kcal. kiekio, tačiau rezultatas panaikina visus sunkumus tongue.gif

Manau, kad didelį vaidmenį šioje dietoje suvaidino, ne tik kcal. kiekis, bet ir valgiaraštis.
Dar vienas pastebėjimas, laikantis tokio meniu labai gerai išsivalė viduriai. Jokio sąstovio, kuris būna, kai mažai valgai, nėra schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!!!!!!

man ir kuo puikiausias rytas irgi pasisveriau biggrin.gif
savaitgali kuo puikiausiai atsilaikiau smile.gif
pusryciai du bananai ir sauja salotu apie 200 kcal.

888 mar saunu matyti tavo minusiukus. kiek ilgai planuoji gyventi su 500 kcal ir ka toliau darysi skaiciuosi kcal pastoviai ar kazka kita esi numaciusi?

kaip tik vakar skaiciau apie amerikietiskus kalnelius man visai patiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

labai džiaugiuosi, kad ir tu atsilaikei tongue.gif , savaitgalį vis pagalvodavau kaip tau sekasi, o tau pasirodo sekasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šiandien svarstyklės parodė -0,5kg lotuliukas.gif
Kaip paskaičiuoju, tai per 6 dienas nukrito 5kg blink.gif

Kadangi jaučiuosi normaliai, nei man silpna, nei galva svaigsta, skrandis susitraukė ir 500kcal. man pilnai užtenka, tai kai baigsiu vieną etapą, pabandysiu antrą kartą tą patį išmėginti, o vėliau turbūt imsiuos amerikietiškų kalnelių dietos, kol pasieksiu ko noriu blush2.gif
Atsakyti
Oi tai as tada pabusiu bezdzione ir pabusiu su tavim su 1200 kcal zigzagu o po to kartu su tavimi i amerikietiskus.

Beje skaiciuoti kalorijas man labai patiko, nesijauciu maisto norejimo atzvilgiu apribota labai. Taciau jau dabar norisi sveikesnio maisto ir tai mane labai dziugina.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tada laikomės toliau ir nepasiduodam mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien man priklauso vištiena su daržovėm, bet aš jos nenoriu, nes valgyčiau krūtinėlę, o ji sausa schmoll.gif , springsta burnoj blink.gif , todėl valgysiu virtus kiaušinius su daržovėm, aš juos mėgstu, o baltymai dar geresni nei mėsoje, tai manau nieko nesugadinsiu schmoll.gif
rytojus parodys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 888mar: 24 vasario 2014 - 11:38
na o as kaip tik pietums suvalgiau svieziu darzoviu salotu su krutinele 200g.
tai paskaiciavau kad su visasi padazais kepimo aliejumi ir duonute kuria salia valgiau suvartojau apie 500 kcal + 100 gramu vynuogiu, bet buvo be proto saldzios tai prisidedu dar 80 kcal

vakarienei lieka 300 kcal... ka cia sugalvojus g.gif einu paskaitysiu ka tu vakarienei valgysi biggrin.gif
Atsakyti
Labas, rytas, o gal jau diena 4u.gif

aš laikausi toliau savo dietos, ryte pasisvėrus -0,5kg thumbup.gif

Pagal rezultatus matau, kad medžiagų apykaita nesulėtėjo.
Šiandien avižų košės diena, na o rytoj ir poryt valgysiu daugiau ir visko. blush2.gif

7 dienos - 5,5kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pagal tai kas vyksta, manau, kad rytoj dar nukris pusė kg, poryt, kai valgysiu 1000kcal. nieko nenukris, o kai valgysiu 1400kcal., tai turėtų priaugti 0,5kg arba 1kg.
Na pagyvensim, pamatysim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(888mar @ 2014 02 25, 12:07)
Labas, rytas, o gal jau diena 4u.gif

aš laikausi toliau savo dietos, ryte pasisvėrus -0,5kg thumbup.gif

Pagal rezultatus matau, kad medžiagų apykaita nesulėtėjo.
Šiandien avižų košės diena, na o rytoj  ir poryt valgysiu daugiau ir visko. blush2.gif

7 dienos - 5,5kg  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pagal tai kas vyksta, manau, kad rytoj dar nukris pusė kg, poryt, kai valgysiu 1000kcal. nieko nenukris, o kai valgysiu 1400kcal., tai turėtų priaugti 0,5kg arba 1kg.
Na pagyvensim, pamatysim smile.gif

Labuka 4u.gif
Nu skaitau ir krykstauju viena sau uz tave thumbup.gif super rezultatas.
noriu ir as jau taip maitintis bet vis dar stabdau save kad dar ne laikas cool.gif
Atsakyti
jei tau krenta svoris valgant didesnėm kcal., tai naudokis tuo. Nes kai svoris labiau nukris, reikės valgyti mažiau, tada galėsi griebtis amerikiet. kalnelių dietos ir tau labai greit kris.

Radau straipsnį, kuriame rašoma kiek nukrenta suvalgius tam tikrą kcal. kiekį.
Žmonėm, kurie įpratę prie normalaus kcal.kiekio per dieną, t.y. moterim 1700kcal.,
vyram 2000kcal. Suvalgius 1200kcal. per dieną nukrenta 100g.
1000kcal. 200g
700kcal. 300g
500kcal. 500g.
Atsakyti