Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis vanduo ir kiti Koralo klubo produktai

Pradejau gerti kor vandeni.pasidalinkite pradejus gerti kokiu pokyciu pastebejote.Na man labai idubo paakiai.Siaip ka patartumete gerti vaikams imunitetui stiprinti.Ar reikia ,kad ir jie pries tai butu kor.vandeni pagere,geriantys?
Atsakyti
Taip pat ka patartumete vaikui 2,5metu,kuris naktimis labai daznai keliasi,miega neramiai.
Sakykite-o kodel internetu negalima nusipirkti siu produktu?
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2013 09 08, 13:41)
Pradejau gerti kor vandeni.pasidalinkite pradejus gerti kokiu pokyciu pastebejote.Na man labai idubo paakiai.Siaip ka patartumete gerti vaikams imunitetui stiprinti.Ar reikia ,kad ir jie pries tai butu kor.vandeni pagere,geriantys?

QUOTE(nmante @ 2013 09 08, 15:52)
Taip pat ka patartumete vaikui 2,5metu,kuris naktimis labai daznai keliasi,miega neramiai.
Sakykite-o kodel internetu negalima nusipirkti siu produktu?

Laba, pirmiausiai del vandens - jeigu norima, kad per para prisikaupe toksinai eitu lauk, tuomet vanduo, prisotintas koraliniu kalciu, geriamas kasdien. Koralininkai geria ji nuolat ir duoda savo vaikams wink.gif
Pojuciai buna pas visus skirtingi, nes visu organizmas skirtingi - kas dazniau begioja i wc; kas nori mesti rukyti, nes cigarete darosi neskani; kas tampa energingesnis; kazkam is pradziu svaigsta galva ir t.t.

Vaiko imunitetui stiprinti tinka koralinis vanduo, krekenos, ezuole, Yummies ir kt
user posted image

o del naktiniu vaiko atsibudimu - reikia ieskoti is pradziu priezasties. galbut dar maitinate? arba ilgai maitinote iki tol?arba miegojote kartu su vaiku ir jis jus jaucia?...

kas liecia internetines parduotuves - koralinio klubo nariu vienas is esminiu taisykliu punktu - draudziama tureti jokia internetine parduotuve, nes zinant kas yra tinklinis marketingas - tai ir logiska. Tad galimi pirkimai - per platintojus arba paciam tapti koralinio klubo nariu wink.gif (tas pats yra AVON, ORIFLAME, FABERLIC, AMWAY, TUPPERWARE, FOHOW ir kt tinklinio marketingo zinomose kompanijose) smile.gif

p.s. labai grazus jusu keramikos darbai wink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 08 rugsėjo 2013 - 22:34
Labai aciu uz atsakyma.,tai jei as kazka noreciau vaikams,kur man kreiptis...kaip kainas suzinoti.Aciu:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2013 09 09, 07:05)
Labai aciu uz atsakyma.,tai jei as kazka noreciau vaikams,kur man kreiptis...kaip kainas suzinoti.Aciu:)smile.gifsmile.gif

kaip suprantate, cia negalima viesinti tinklalapiu ar kontaktiniu duomenu, nes bus traktuojama kaip reklama, tad as jums parasysiu i az kur galesite kreiptis wink.gif 4u.gif galesiu persiusti ir kataloga tik brukstelkit paskui i az man savo el.pasto adresa wink.gif
Atsakyti
Nesimiega, tad keliu temutę į viršų su klausimu visoms smile.gif

Šiuo metu tikriausiai pats populiariausias produktas ruošiantis šaltajam sezonui (imuniteto stiprinimui ir peršalimo ligų profilaktikai) yra EŽIUOLĖ.
user posted image

O ką vartojate jus?
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 09 25, 00:52)
Nesimiega, tad keliu temutę į viršų su klausimu visoms smile.gif

Šiuo metu tikriausiai pats populiariausias produktas ruošiantis šaltajam sezonui (imuniteto stiprinimui ir peršalimo ligų profilaktikai) yra EŽIUOLĖ.
user posted image

O ką vartojate jus?

Eziuole labai daznai alergizuoja vaikus...
Atsakyti
QUOTE(toffi1 @ 2013 09 25, 07:34)
Eziuole labai daznai alergizuoja vaikus...

Su zoliniais preparatas apskritai reiketu protingai elgtis ir stebeti savo organizmo reakcijas.
Eziuole puikus imunomoduliatorius, bet gali netikti visiems (pvz pas ka zemas spaudimas ar sala galunes eziuoles geriau nevartoti). Eziuoles nerekomenduojama duoti vaikams iki 2, o geriau 3 metu. Taip pat reikia protingai vartoti ir cesnaka.

Atsakyti
Sveiki,
Noriu pasiteirauti del produktu, turiu as beda esu alergiska katems, bet ja turiu ar yra galimybe kaip nors issigydyti sia problema ar reikia atsisakyti gyvuno? gal teko girdeti tokiu atveju?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(dezavu75 @ 2013 10 06, 23:37)
Sveiki,
Noriu pasiteirauti del produktu, turiu as beda esu alergiska katems, bet ja turiu ar yra galimybe kaip nors issigydyti sia problema ar reikia atsisakyti gyvuno? gal teko girdeti tokiu atveju?
Aciu!

Manau,kad imanoma,nes zmones sienliges issigydo.
Man praejo isberimai nuo citrusiniu vaisiu,seniau,kai tik suvalgydavau puse apelsino po savaites isberdavo rankas.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit atsiusti visu produktu aprasymus i az? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2013 11 25, 12:16)
Sveiki, gal kas galit atsiusti visu produktu aprasymus i az? aciu smile.gif

Aprasymai oficialiam tinklalapyje:
http://coral-club.co...catalog/health/
Atsakyti