Įkraunama...
Įkraunama...

Koralinis vanduo ir kiti Koralo klubo produktai

Ginko -biloba, Mindset, lecitinas, zaliasis auksas - gerija smegenu kraujotaka, demesio susikoncentravima, atminti

Rekomenduojama profilaktika po insulto - CIA, taip pat ten rasite ir video medziaga is prof. O.Butakovos seminaro smile.gif

QUOTE(alias @ 2013 07 11, 09:51)
Laba diena 4u.gif
Patarkite prasom, kokius produktus reiktu vartoti, kad gerintu smegenu kraujotaka. Zmogui po insulto reikia atsistatyti...  g.gif

Atsakyti
QUOTE(alias @ 2013 07 11, 10:51)
Laba diena 4u.gif
Patarkite prasom, kokius produktus reiktu vartoti, kad gerintu smegenu kraujotaka. Zmogui po insulto reikia atsistatyti...  g.gif

QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 11, 12:24)
Ginko -biloba, Mindset, lecitinas, zaliasis auksas -  gerija smegenu kraujotaka, demesio susikoncentravima, atminti

Rekomenduojama profilaktika po insulto - CIA, taip pat ten rasite ir video medziaga is prof. O.Butakovos seminaro smile.gif

Nereikia taip pulti aktyvint smegenu.Reikia atkreipti demesi,kiek laiko praejo nuo ligospradzios.
Tetis po insulto vartojo Assimilator, Spirulina, Kalio gliukonata ir lecitina,patare gydytoja. Su plecianciais kaip ginko biloba ar gotukola reikia atsargiai. Dar galite nr5 zoliu misini duoti,nes po sios ligos ligoniai nervuoti.Sis misinys nemigdo,bet apramina.
Atsakyti
Merginos, ką rekomenduotumėt, jei pradėjo stipriai slinkti plaukai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2013 07 13, 19:01)
Merginos, ką rekomenduotumėt, jei pradėjo stipriai slinkti plaukai? unsure.gif

Man padejo MSM.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2013 07 13, 19:03)
Man padejo MSM.

Aš dabar geriu MSM ir activin ax.gif Sakau gal dar ko nežinau blush2.gif
Atsakyti
MSM (kaip vaistinese reklamuoja) -> plaukam/nagam/odai thumbup.gif produktas
taip pat B grupes vitaminus galima itraukti i savo raciona (cia is vidaus). o sampuna CCI bandet? man patiko, bet pvz brolienei netiko, naudoja kitos firmos nuo plauku slinkimo

QUOTE(Di72 @ 2013 07 15, 14:51)
Aš dabar geriu MSM ir activin  ax.gif  Sakau gal dar ko nežinau  blush2.gif

Atsakyti
Kas gali atsakyti...kur pirkti ir kiek kainuoja pvz. Coral Cats Claw?Aciu
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 15, 16:41)
MSM (kaip vaistinese reklamuoja) -> plaukam/nagam/odai  thumbup.gif  produktas
taip pat B grupes vitaminus galima itraukti i savo raciona (cia is vidaus). o sampuna CCI bandet? man patiko, bet pvz brolienei netiko, naudoja kitos firmos nuo plauku slinkimo

Šampūną pirksiu, kai baigsiu dabartinį ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Siandien issityriau aparatu, kuris pasako apie ligas vienoje is coral club produkcija rekomenduojancioje klinikoje. Parasykit is sirdies supermamos, ar tikrai padeda coral club papildai? Turiu labai isisenejusia liga, viska isbandziau be jokio efekto, tai idomu ar verta vel pora tukstanciu investuoti i siuos produktus.

Aciu labai is anksto
Atsakyti
QUOTE(kopuste @ 2013 07 16, 17:58)
Sveiki,

Siandien issityriau aparatu, kuris pasako apie ligas vienoje is coral club produkcija rekomenduojancioje klinikoje. Parasykit is sirdies supermamos, ar tikrai padeda coral club papildai? Turiu labai isisenejusia liga, viska isbandziau be jokio efekto, tai idomu ar verta vel pora tukstanciu investuoti i siuos produktus.

Aciu labai is anksto

Pasakysiu is savo praktiniu pastebejimu.Jei pastoviai teko vartoti cheminius vaistus,tai greito efekto nelaukit.Visu papildu neteko ismeginti,bet nuo persalimo tikrai efektyvus.
Nes sie papildai padeda atstatyti visas organizmo funkcijas,kad viskas veiktu kaip priklauso. O daugumos letiniu ligu ir prasideda nuo ivairiu sutrikimu,kurie gileja.
Manau,kad verta isbandyti viska.
Atsakyti
Ar girdėjote ką nors apie "Pasienio vandenį"? Sako - stebuklas... Ką jis daro???

g.gif
Atsakyti
ka daro galite rasti CIA (ir ka daro, ir kaip vartoti)

Puslapio apacioje zmoniu atsiliepimai po vartojimo (anot kai kuriu, tikrai stebuklingi rezultatai) - CIA

O stai cia galite paziureti video su atliktais tyrimais (daugiau is mokslines puses) - CIA

QUOTE(Di72 @ 2013 07 23, 15:40)
Ar girdėjote ką nors apie "Pasienio vandenį"? Sako - stebuklas... Ką jis daro???

g.gif

Atsakyti