Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kada ledines salotos ima sukti guzes? Nesu ju auginus. Pikuotos, siltame siltnamyje, bet tik lapai didziausi. Kas ne taip? Dregmes pakanka, silumos, atrodo, irgi
Ir dar. Nojaus seklu pirkta 3 skirtingos rusys. O sudygo visos vienodos cool.gif Pikta kaip. Gerai, kad pabandziau loveliuose po truputi, o tai pasek visas, lauki ivairoves, o gauni visas tokias pat
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 18, 08:37)
aišku dėl jūsų daržų "paslėpimo",o pas mus jis kaip ant delno, na kažką sugalvosiu  ax.gif

matau tema jau į pabaigą,ar naujai kokią nors apklausą norime?

Tik neklausk nieko apie sėją biggrin.gif nes dar nieko nepasėjau į daržą ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 18, 08:48)
Kada ledines salotos ima sukti guzes? Nesu ju auginus. Pikuotos, siltame siltnamyje, bet tik lapai didziausi. Kas ne taip? Dregmes pakanka, silumos, atrodo, irgi
Ir dar. Nojaus seklu pirkta 3 skirtingos rusys. O sudygo visos vienodos cool.gif  Pikta kaip. Gerai, kad pabandziau loveliuose po truputi, o tai pasek visas, lauki ivairoves, o gauni visas tokias pat

O kiek laiko nuo sejos praejo. As sejau mixa baby kazkokiu. Irgi spalvos ivairios turejo buti, sudygo visos zalios. Galvojau irgi vejai bus. Bet dabar labai ivairiu rusiu yra, paaugo ir isryskejo skirtumai ir is zaliu didzioji dalis pavirto spalvotomis biggrin.gif O ledines gal per tankiai susodintos. Visoms guzinems daug vietos reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 18, 09:00)
O kiek laiko nuo sejos praejo. As sejau mixa baby kazkokiu. Irgi spalvos ivairios turejo buti, sudygo visos zalios. Galvojau irgi vejai bus. Bet dabar labai ivairiu rusiu yra, paaugo ir isryskejo skirtumai ir is zaliu didzioji dalis pavirto spalvotomis biggrin.gif O ledines gal per tankiai susodintos. Visoms guzinems daug vietos reikia doh.gif

Menuo ir 9 dienos, paziurejau. Lapai puikiausi, atrodo viskas tinka joms. O atstumai tai per gera sprindi.
Tas kitas sejau kazkur kovo 15. Vienu vos vos krasciukai rausveja, dar turiu vilties, bet "Red salad bowl" turetu buti raudonos gerokai? Ir raso, kad 50-60 dienu augimo laikas. Zalios, net nerausveja
Atsakyti
Ridikeliai.. vaje vaje kaip skanu essen.gif Maniskiai tik dygsta g.gif Praeita ketvirtadieni pasodinti.. uztat pasiteisino salotu sejimas namuose i vazonelius-jau tokios nemazos bigsmile.gif Savaitgali susodinsiu i siltnami smile.gif Bulves ir savaitgali sodinsiu. O vat kopustai merdeja vazoneliuose.. nezinau kas jiems ne taip... meldziu, kad pekinai isgyventu iki sestadienio-gal dirvoje atsigaus... daugiau seklu neturiu, o ir seti butu jau velu ankstyvuosius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 balandžio 2012 - 09:00
Norint, kad pradėtų sukti guželes, žemesnės temperatūros reikia, todėl jų net neverta sėt šiltnamiuose. Galima būtų perkelt į daržą ir turėtų pradėt sukti.

Vasarą lauke gūžines šaltu vandeniu specialiai laistau.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 18, 08:59)
O vat kopustai merdeja vazoneliuose.. nezinau kas jiems ne taip... meldziu, kad pekinai isgyventu iki sestadienio-gal dirvoje atsigaus... daugiau seklu neturiu, o ir seti butu jau velu ankstyvuosius unsure.gif

pas mane pekino kopūstai irgi numiriojo namie dėžutėj. Liko tik keturi, o va tie likusieji auga gražiai, toj pačioj dėžutėj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 10:13)
pas mane pekino kopūstai irgi numiriojo namie dėžutėj.  Liko tik keturi, o va tie likusieji auga gražiai, toj pačioj dėžutėj  blink.gif

Tai vietos gal truko, 4 maziau reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 18, 10:02)
Norint, kad pradėtų sukti guželes, žemesnės temperatūros reikia, todėl jų net neverta sėt šiltnamiuose. Galima būtų perkelt į daržą ir turėtų pradėt sukti.

Vasarą lauke gūžines šaltu vandeniu specialiai laistau.

Istvers dar viena persodinima? Dabar jau galima ? O nieko, kad buvo siltai, o dabar laukan ?Mielai isgrusciau lauk. Aciu uz patarima
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 23:52)
Jau??!!  blink.gif  Nu psio ir aš per išeigines sodinsiu!!! Mano sudaigintos, žaliuoja, žiba savo "smaragdukais"  biggrin.gif

O aš pažiūrėjau, mano bulvės neturi nei jokio daigelio, miega sau ramiai doh.gif
Padėjau jas šviesiai graže jau prieš geras dvi savaites, bet matyt per šalta joms ten g.gif
Nešiu šiandien šilčiau kur, reikia gal su drėgnom pjuvenom sluoksniuot, kad dygt pradėtų g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti