Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Man sekasi ne taip jau ir gerai verysad.gif Zinot kaip buna, sugalvoji galvoje koki tai varianta. Galvoje jis toks grazus ir neiprastas. O kai padarai..... doh.gif Vienu zodziu darau is naujo. tongue.gif
Atsakyti
nors ne vieniša aš lotuliukas.gif iš viso laukiu kai ko dar,tikiuosi sulaukti per porą dienų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
o aš šiuo klausimu jau rami.. dovanėlę savaitgalį užbaigiau.. belieka laukti kitos savaitėlės ir tikėtis, kad mano mergaitė liks patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Saulute spartuole mirksiukas.gif
O as po kokiu triju savaiciu apmastymu deliojimu r niekaip galutines minties nesurezgimo, atrodo kazka sumislinau. o ir daryt jau po truputi pradejau smile.gif ziuresim kaip cia bus, darbo yra siek tiek, tai svarku kad chebra "kulturingai pietu miega miegotu" biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi jau padariau. Galvojau daryti vieną, padariau visai kitą doh.gif Tikiuosi patiks unsure.gif Labai stengiaus, kad dailu, gražu ir tvirta viskas būtų wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mergaitės, o ar visos įsipaišot į pavasario temą? hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 18 balandžio 2012 - 09:03
as tai nelabai,nes mano mergytes megstamos spalvos visai nevasariskos. smile.gif
viena dali jau padariau clap.gif ,manau per savaitgali ir kita padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta.
As irgi niekaip smile.gif vien del megstamu spalvu smile.gif bet ka nors sugalvosiu mirksiukas.gif nes kiekviena spalva galima ivardinti kaip pavasarine, jei surasi jau atitikmeni pavasaryje biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi pavsariškai,kuo gaiviau.. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš a la pirmieji žiedai dariau, t. y. gėlės biggrin.gif Augaliukai biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane bus pavasaris, oi koks pavasaris lotuliukas.gif hihihi.gif Tikiuosi mergaitė šoko negaus blush2.gif
Atsakyti
Nu kazkaip nesigavo man pavasaris.... ax.gif Bet darbelis sekmingai juda i pabaiga, savaitgali planuoju uzbaigti pilnai thumbup.gif
Atsakyti