Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

QUOTE(Taniuta @ 2012 04 21, 21:42)
niu tai pasakok  tongue.gif  mirksiukas.gif

ką tu žmogus gali papasakot... doh.gif gal jau baigta? g.gif nu ne žodžiu nepakomentuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 21, 21:46)
ką tu žmogus gali papasakot... doh.gif  gal jau baigta? g.gif  nu ne žodžiu nepakomentuosiu lotuliukas.gif

Mmergyte, taip blogai? hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 21, 21:55)
Mmergyte, taip blogai?  hihihi.gif  irnesakyk.gif

arba atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 21, 22:13)
arba atvirkščiai biggrin.gif

Čia tipo erziniesi? cool.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 21, 22:27)
Čia tipo erziniesi?  cool.gif  gun_bandana.gif

būta ko erzintis lotuliukas.gif tiesiog dar galvojau jau baigiau ar dar nelabai...
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 21, 22:29)
būta ko erzintis lotuliukas.gif  tiesiog dar galvojau jau baigiau ar dar nelabai...

blink.gif uuu, kažkam pasiseks hihihi.gif Gal vėl man? lotuliukas.gif

Merginos, jūs už kiekybe ar kokybę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 21, 22:32)
blink.gif uuu, kažkam pasiseks  hihihi.gif Gal vėl man?  lotuliukas.gif

Merginos, jūs už kiekybe ar kokybę?  blush2.gif

nu klausimas tamstos doh.gif lotuliukas.gif aišku kokybė biggrin.gif nors labai bijau,kad mano darbelio neiškritikuotų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 21, 22:46)
nu klausimas tamstos doh.gif  lotuliukas.gif  aišku kokybė biggrin.gif  nors labai bijau,kad mano darbelio neiškritikuotų verysad.gif

Jooo, klausimas, nes manau visokių yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 21, 22:48)
Jooo, klausimas, nes manau visokių yra  cool.gif

nu yra...aišku noris visko,bet jei reikai rinktis ar daug niekučių ar vieną kokybišką,tai renkuosi kokybišką..bet atvirai sakau žiauriai bijau verysad.gif nes nu tikrai kažkur gali būt netobula kilputė ar ar kas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 21, 22:50)
nu yra...aišku noris visko,bet jei reikai rinktis ar daug niekučių ar vieną kokybišką,tai renkuosi kokybišką..bet atvirai sakau žiauriai bijau  verysad.gif  nes nu tikrai kažkur gali būt netobula kilputė ar ar kas.. verysad.gif

Mmergyte, manai iki tiek merginos pas mus kabinasi? g.gif
Gali būti juk menko broko, nes mes gi neprofesionalės smile.gif Na bent jau apie save taip manau blush2.gif

Aš taip pat tik už kokybę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena.
Merginos merginos, jei tik kilputese visos bedos butu smile.gif va del ju tai maziausiai galva suku. T.y. tikrai stengiuos jas daryti grazias, bet... manau zymiai blogiau butu neidomus darbas, nei kad truputi nekokybiskos kilputes, taip kad aukstyn nosis mirksiukas.gif
O vat as visai sedziu pasimetus. Chebra kelias rytais su manim (o anksciau tai kokia valanda kita ilgiau miegodavo, daryt galedavau) pietu miego irgi kazkotais tik minimaliai belike.... o darbo dar tik trecdalis padaryta.... Uztat dabar tuoj pradesiu panikuot kad nespesiu laiku padaryt, nes uzsigriebiau tai kaip reikiant smile.gif niu bet kol dar ne treciadienis, tol manau kad gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 04 22, 12:31)
bet... manau zymiai blogiau butu neidomus darbas

LeeLu, bet tas neįdomus taip ne kaip nuskambėjo. Juk tas grožis taip subjektyvu... Man ar jai gražu, o tu gal nei nesusidomėtum blush2.gif Širdies tai daug įdedam blush2.gif
Atsakyti