Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

merginos,laukiu,bent kažkokių žinių,juk pačios nenorite,kad tektų dovanėles padaryti per dv savaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Išsiunciau anketa ,bet nuotrauku i ta zinute man neisejo ideti.
Atsakyti

QUOTE(rebeke @ 2012 10 29, 17:18)
Išsiunciau anketa ,bet nuotrauku i ta zinute man neisejo ideti.

aš paandysiu pati jas atidaryti 4u.gif jei nepavyks pranešiu 4u.gif
Atsakyti
Neprisėdu niekaip užsipildyt anketos doh.gif doh.gif Jazusmarijaaukščiausioji doh.gif Tai laiko neturiu, tai sergu, tai ligoninėj voliojuos. Jus jeu nepikitė, aš pažadu pasitaisiti biggrin.gif rytoj pėvėzė g.gif ax.gif
Atsakyti
svarbu prasinešei 4u.gif lauksim wink.gif

rebeke,ištraukiau tavo foto,nepergyvenk 4u.gif

Atsakyti
Labas vakaras,
Merginos atsiprašau, bet aš nebedalyvausiu...
Bijau, kad nespėsiu. Prasidėjus žiemai prasidėjo ie bėdos. Visko gali būti, kad negrįžinėsiu namo.
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 10 29, 18:49)
Labas vakaras,
Merginos atsiprašau, bet aš nebedalyvausiu...
Bijau, kad nespėsiu. Prasidėjus žiemai prasidėjo ie bėdos. Visko gali būti, kad negrįžinėsiu namo.

pasakysiu atvirai,labai nuliūdau sad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 29, 19:53)
pasakysiu atvirai,labai nuliūdau sad.gif verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man irgi liūdna sad.gif

Vakar rašiau anketą. Kompas striginėja, kaip suieškoti patinkančias ir nepatinkančias nuotraukas nežinau. Tik nervas ir psichas ima...
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 10 29, 19:19)
Man irgi liūdna sad.gif

Vakar rašiau anketą. Kompas striginėja, kaip suieškoti patinkančias ir nepatinkančias nuotraukas nežinau. Tik nervas ir psichas ima...

bet jei rašei,tai viltis yra? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 29, 20:31)
bet jei rašei,tai viltis yra? ax.gif  bigsmile.gif

Tai aš beveik ir parašiau, bet darbe sugalvojau, gal nea blush2.gif Man nuotraukos visą reikalą gadina. Kompas neleidžia daugiau nei 1 puslapį atidaryti, labai ilgai užkrauna blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 10 29, 19:36)
Tai aš beveik ir parašiau, bet darbe sugalvojau, gal nea  blush2.gif Man nuotraukos visą reikalą gadina. Kompas neleidžia daugiau nei 1 puslapį atidaryti, labai ilgai užkrauna  blush2.gif  doh.gif

aš tau až parašysiu 4u.gif
Atsakyti
labai atsiprasau. anketa atsiusiu siandien, nespastrigau truputy
Atsakyti