pratęskime anketų priėmimą iki savitės galo,nes suprantu pati,kad yra daug išvažiuojančių šiomis dienomis,tik labai prašau netempkite iki paskutinės minutės
aš jau:)
ačiū,sapnelyte
REBEKE,PAS TAMSTĄ,TRŪKSTA LAIŠKELIO FĖJAI
PRAŠAU PAPILDYTI
REBEKE,PAS TAMSTĄ,TRŪKSTA LAIŠKELIO FĖJAI
sulaukiau dar vienos anketos
dėkui žvaigždėta*
trūksta tik dviejų anketų
burtus patikėsiu savo mažiui
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 31, 16:56)
tikiuosi tavo mažiaus gera ranka ir negausiu topaties žmogau trečias swapas iš eilės
QUOTE(sapnelyte @ 2012 10 31, 17:23)
tikiuosi tavo mažiaus gera ranka ir negausiu topaties žmogau trečias swapas iš eilės
nes nebežinosiu ką daryt
tikėkis
esu neavusi dar vienos anketos,ir daivulytės trūksta laiškelio fėjai
kada norit burtus traukti?kada kam patogu?
QUOTE(mmergyte @ 2012 11 03, 15:31)
esu neavusi dar vienos anketos,ir daivulytės trūksta laiškelio fėjai
kada norit burtus traukti?kada kam patogu?

Man tiktų ryt
Labas dienas
net nespėjau žinutės parašyti kai gavau aketą paskutinę
ir kas mane nustebino,kad paskutinėj anketoj radau vieną nuotrauką,kurią buvau prisegusi pati 
man irgi tinka ryt
tai apgalvokit skaičiukus kokių norisi,palinkėkit sėkmės mano mažiui ir tikėkitės gauti gražią anketą
laukiam iki ryt ryto pasisakymų kada kam patogūs burtai :)skaičiukus priskirsiu jau šįvakar turbūt
man irgi tinka ryt
QUOTE(mmergyte @ 2012 11 03, 15:44)
net nespėjau žinutės parašyti kai gavau aketą paskutinę
ir kas mane nustebino,kad paskutinėj anketoj radau vieną nuotrauką,kurią buvau prisegusi pati 
man irgi tinka ryt
tai apgalvokit skaičiukus kokių norisi,palinkėkit sėkmės mano mažiui ir tikėkitės gauti gražią anketą
laukiam iki ryt ryto pasisakymų kada kam patogūs burtai :)skaičiukus priskirsiu jau šįvakar turbūt 
man irgi tinka ryt
O skaičiukus jau rezervuotis galima?
Gal kokia 21 val vakare? Visų vaikai bus suguldyti, laisvesnės būsim
Mmergyte, atskleisim paskui kortas, kas per nuotraukos, kokie sutapimai ir t.t.?
As 21val tik guldau mazaja miegoti, bet nieko, jei paguldysiu pora minuciu veliau. Tad man tinka rytoj 21.00