Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

pratęskime anketų priėmimą iki savitės galo,nes suprantu pati,kad yra daug išvažiuojančių šiomis dienomis,tik labai prašau netempkite iki paskutinės minutės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aš jau:)
Atsakyti
ačiū,sapnelyte 4u.gif

REBEKE,PAS TAMSTĄ,TRŪKSTA LAIŠKELIO FĖJAI 4u.gif PRAŠAU PAPILDYTI 4u.gif
Atsakyti
sulaukiau dar vienos anketos 4u.gif dėkui žvaigždėta* 4u.gif
Atsakyti
trūksta tik dviejų anketų 4u.gif burtus patikėsiu savo mažiui bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 31, 16:56)
trūksta tik dviejų anketų  4u.gif  burtus patikėsiu savo mažiui bigsmile.gif  4u.gif

tikiuosi tavo mažiaus gera ranka ir negausiu topaties žmogau trečias swapas iš eilės biggrin.gif nes nebežinosiu ką daryt
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 10 31, 17:23)
tikiuosi tavo mažiaus gera ranka ir negausiu topaties žmogau trečias swapas iš eilės biggrin.gif  nes nebežinosiu ką daryt

tikėkis biggrin.gif jei jau bus visia blogai,keisimės biggrin.gif
Atsakyti
esu neavusi dar vienos anketos,ir daivulytės trūksta laiškelio fėjai 4u.gif kada norit burtus traukti?kada kam patogu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 11 03, 15:31)
esu neavusi dar vienos anketos,ir daivulytės trūksta laiškelio fėjai  4u.gif kada norit burtus traukti?kada kam patogu? ax.gif  4u.gif

Man tiktų ryt ax.gif

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
net nespėjau žinutės parašyti kai gavau aketą paskutinę biggrin.gif ir kas mane nustebino,kad paskutinėj anketoj radau vieną nuotrauką,kurią buvau prisegusi pati bigsmile.gif

man irgi tinka ryt 4u.gif tai apgalvokit skaičiukus kokių norisi,palinkėkit sėkmės mano mažiui ir tikėkitės gauti gražią anketą 4u.gif laukiam iki ryt ryto pasisakymų kada kam patogūs burtai :)skaičiukus priskirsiu jau šįvakar turbūt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 03 lapkričio 2012 - 14:47
QUOTE(mmergyte @ 2012 11 03, 15:44)
net nespėjau žinutės parašyti kai gavau aketą paskutinę biggrin.gif  ir kas mane nustebino,kad paskutinėj anketoj radau vieną nuotrauką,kurią buvau prisegusi pati bigsmile.gif

man irgi tinka ryt 4u.gif  tai apgalvokit skaičiukus kokių norisi,palinkėkit sėkmės mano mažiui ir tikėkitės gauti gražią anketą 4u.gif  laukiam iki ryt ryto pasisakymų kada kam patogūs burtai :)skaičiukus priskirsiu jau šįvakar turbūt smile.gif

O skaičiukus jau rezervuotis galima? g.gif ax.gif
Gal kokia 21 val vakare? Visų vaikai bus suguldyti, laisvesnės būsim smile.gif

Mmergyte, atskleisim paskui kortas, kas per nuotraukos, kokie sutapimai ir t.t.? biggrin.gif
Atsakyti
As 21val tik guldau mazaja miegoti, bet nieko, jei paguldysiu pora minuciu veliau. Tad man tinka rytoj 21.00 mirksiukas.gif
Atsakyti